Кауфланд - тема 32

• 69 627
  • 730
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Свърши вече... така и не се наканих на тази. Ще чакам друга промоция. По-дълбока и по-тясна - 18 - 20 см макс ще търся. Да е с хубаво покритие и да става за индукционен котлон.

# 196
  • shumen
Версаче,не мога да ти пратя отговор на лични,затова тук пиша.
Версаче,самите са хубави,но в тях се пълни най-големия боклук.А и не се знае в колко чиста и стерилна среда са произведени.

# 197
  • София
Не сте обсъждали хлебопекарните май ,а им е последен ден .Да отскоча ли да взема ?На изгодна цена са.

не

# 198
  • София
Купих от предната промоция сандвич мейкъра за 12 лева, заслужава си парите, с малкия доста сандвичи похапнахме този уикенд

# 199
Купихме сандвич мейкъра с триъгълни плочи от промоцията- дано да го бива, не сме го изпробвали все още. Черен е, 750 вата, а на редовна цена имаше на същата марка бял, 700 вата и 34,99лв.....Малко се учудих, че моделите са различни. Нямаше и помен от тенджери, тигани, тави, форми или ножове на Брио Shocked
Взехме и масло, моцарела, магданоз. Много малко неща ме впечатлиха от промоциите за тази седмица.

# 200
  • Варна
Мен само Ариелът, който е от четвъртък, ми привлече вниманието. Нищо друго... Явно тая седмица ще се пазари от Лидл.

# 201
  • 1st floor
Някой видя ли на живо как са подплатените термо клинове?  newsm78  Laughing

# 202
  • Бургас
Взех си такъв да не мръзна на тренировките на наследника Simple Smile Плътна материя, отвътре е рошав и пухкав, топли. При тичане или спорт навън, каквато е и целта му, със сигурност ще държи топло. Доколко е наистина спортен, дишащ или отвеждащ влага - не знам. С миниатюрно джобче отзад на ластика, колкото за ключ или някоя монета. Сравнително дълъг е, тъй като на мен крачолите ми идват една идея по-длъжки (173см, взела съм L) .

# 203
  • 1st floor
Взех си такъв да не мръзна на тренировките на наследника Simple Smile Плътна материя, отвътре е рошав и пухкав, топли. При тичане или спорт навън, каквато е и целта му, със сигурност ще държи топло. Доколко е наистина спортен, дишащ или отвеждащ влага - не знам. С миниатюрно джобче отзад на ластика, колкото за ключ или някоя монета. Сравнително дълъг е, тъй като на мен крачолите ми идват една идея по-длъжки (173см, взела съм L) .
Благодаря, ще мина довечера, дано има номера.  Peace

# 204
Някой да ли видя   спортните дамски якета от 29.90 дали са с топла подплата или са тънки .

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 16:38 от Vessi*

# 205
  • Пловдив
Ел.кани дали са със скрит нагревател  Thinking

# 206
Портокалите ма много семки и са кисели, не се подлъгвайте.

# 207
Ел.кани дали са със скрит нагревател  Thinking
Кои ел. кани, не съм видяла тази седмица да има такива...? newsm78
Тостера е ок, обаче да ви попитам какъв хляб купувате, за да пасват филиите на триъгълните плочи (марка имам предвид)? newsm78 Аз използвах тостерен на Симид, обаче филиите идваха по-малки от плочите....

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 20:37 от dolce miele

# 208
Аз се възползвах от филтрите за каните за вода.. маслините и някои дребни неща.. уж все няма какво да взимам и като идем.. да не ви казвам сумите.. Grinning

# 209
  • Пловдив
Ел.кани дали са със скрит нагревател  Thinking
Кои ел. кани, не съм видяла тази седмица да има такива...? newsm78
Тостера е ок, обаче да ви попитам какъв хляб купувате, за да пасват филиите на триъгълните плочи (марка имам предвид)? newsm78 Аз използвах тостерен на Симид, обаче филиите идваха по-малки от плочите....
има,черни .

Общи условия

Активация на акаунт