Кауфланд - тема 32

• 69 237
  • 730
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Много съм разочарована от маслините. Купих Каламата стафидни, имаше около 6 вида маслини в кутията. Сбирщайн от останалите маслини по тенекиите явно. С костилки, без, малки, големи, видове колкото щеш. Повече от там няма да си купя.
Не бях ходила много отдавна, и смятам да си остане така. Станах фен на Лидл аз.

# 496
От понеделник може ли брошурата ?

# 497
  • оттам, откъдето започва България
Търся я, но не я намирам все още. На сайта им има само първа страница от вестника и на нея пише: "Черен петък тази година за 4 дни", но повече не ми се отваря.

# 498
Няма я още

# 499
Пробвайте да отворите сайта на Кауфланд. Там излиза първата страница на новата брошура, но на мен не ми зарежда, може да е от лаптопа ми проблема.

# 500
При мен също само първата страница на брошурата се вижда.

# 501
Ние я получихме, ще има черен петък с намаления до над 50 %

останалото е като дежа вю от преди 2-3 седмици, както винаги

# 502
Много съм разочарована от маслините. Купих Каламата стафидни, имаше около 6 вида маслини в кутията. Сбирщайн от останалите маслини по тенекиите явно. С костилки, без, малки, големи, видове колкото щеш. Повече от там няма да си купя.
Странно, моите стафидни каламата са много хубави. Даже мислех да мина за още.

Къде е брошуратааааааа?

# 503
И аз вече получих хартиена. Simple Smile

# 504
Брошурата я няма, но ако някой е много нетърпелив може да разгледа в сайта: https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmit … .pageIndex=1.html отделните секции за следващата седмица. Скролвате надолу и вляво са разделите.

# 505
Слязох да видя дали не са донесли хартиена - няма. Tired

# 506
Странно, моите стафидни каламата са много хубави. Даже мислех да мина за още.

Къде е брошуратааааааа?
И ние сме много доволни от маслините!Екстра са!🌿

# 507
  • русе
Харесах робот прахосмукачка на 200лв,ако не ми хареса до колко дни мога да го върна?
Ще има Oral b  Ел.четка за зъби, но имат ли допълнителни накрайници в постоянен асортимент,?

Последна редакция: сб, 10 ное 2018, 11:21 от искренчето78

# 508
  • somewhere over the rainbow
Харесах робот прахосмукачка на 200лв,ако не ми хареса до колко дни мога да го върна?
Ще има Oral b  Ел.четка за зъби, но имат ли допълнителни накрайници в постоянен асортимент,?

Видях един път накрайници при четките, но не знам дали ги поддържат постоянно. Аз накрайници купувам от Техномаркет - има ги постоянно.
Да се оплача, че вчера моята дъщеря объркала и трите неща, за които я пратих.
Вместо киноа на Крина, взела киноа с ориз /което изглежда по-скоро като ориз с киноа/, при това се вари в пакетчета. Чудя се мога ли да го направя с мляко /пилаф/, като изсипя пакетчетата в млякото?
Вместо ориз басмати, взела някакъв Арборио, който го виждам и чувам за първи път.
И вместо обикновени овесени ядки, взела фини, за което вече се ядосах, защото фините стават на каша и не ми е приятно да ги ям. Но то е така, една работа не си ли я свършиш сам ...

# 509
Те хората не са доволни и от роботите за по 800 лева,вие се нахвърлихте на този от Кауфланд Grinning

Общи условия

Активация на акаунт