Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 820
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Aurora,може ли на мен на лични профила Ви, че ми харесаха устните Ви!:)

# 661
  • София
Завършила е медицинска козметика.

# 662
Завършила е медицинска козметика.
Аз преди време питах тук за бб глоу, но нямаше отзиви. Пиши отзиви после, къде ще го правиш и каква е цената?

# 663
  • в 1001-та нощ
Nkv- от чисто любопитство - ти какъв лекар си? Blush

Alena - дали можеш да споделиш ефект от кремчето за подкожни мазнини?
Наскоро успях да го взема и днес сутринта за първи път го ползвах. Лека, бяла кремообразна текстура, попи моментално, без да остави филм, или усещане за лепкавост. То това донякъде е и до кожа и зависи какво е ползвано преди него. Нанесох го на измито и сухо лице.  Радвам се, че няма усещане за наклепаност след крема.

За ефект - предполагам трябва да са минали няколко месеца, но ще споделя в края на месеца - какво виждам след месец ползване, а по-нататък пак Simple Smile

Aurora, какъв тип перманентен грим на устни прави?

# 664
  • София
El, на промоция е сега 3 процедури за 320 вместо за 400 лева с подарък гланц с обем ефект. В Emi’s way ще правя.
После ще разкажа. Разбрах, че ефекта е около година, забравяш фон дьо тен и ако имаш нужда слагаш бб крем. Разбрах, че не боли. Видях го как стои на дама, която е правила Юни месец, супер яко изглежда и така се навих.

# 665
a.l.e.n.a, и аз смятах да питам за мнение за крема.Имам го от две седмици,ама от два дни го ползвам.На упътването пише-няколко пъти дневно,че се нанася за най-малко 3 седмици. Колко пъти го нанасяш ти?

# 666
  • в 1001-та нощ
И на мен това ми направи впечатление - че не пише сутрин и вечер, а няколко пъти - т.е. 3-4 например Simple Smile Аз ще го ползвам сутрин и вечер, защото през деня съм на работа. А уикендите се занимавам със 100 неща и едва ли ще се сещам и за това. Simple Smile

# 667
А от тази Juvederm Volite - колко време след процедурата би трябвало да си проличи ефектът?
Аз, покрай постоянно появяващата се във фейса реклама се вдъхнових, записах час и си я направих във вторник.
До сега, освен още личащите тук- таме следи от иглата не забелязвам абсолютно нищо. Вероятно е нужно време да си разгърне ефекта?

# 668
  • София
Инкс, филър ли си слагала? веднага се усеща ефект, поне при мен е така.

За мезотерапията аз нямам търпение, не е толкова бърз ефект, правя по 2-3 процедури и ми става досадно да ходя.

# 669
Ами то е нещо като мезотерапия, ама не съвсем (от това, което схванах аз) и е само в една процедура. Не съм правила никога и мезотерапия и няма с какво да сравня.
Според рекламата:
“Сочна, еластична и дълбоко хидратирана кожа над 6 месеца с Juvederm Volite
Създаден специално за дълбока хидратация на кожата, за изключителна еластичност и мекота на излъчването, Juvеderm Volite е революционен продукт с продължително действие – само една процедура с него гарантира резултати за над 6 месеца.”

# 670
  • София
Ах, не знам за тази. Аз правих мезотерапия с филорга NCTF 135, много ми хареса, че не ме боля като с други при нанасяне, но направих само 3 процедури, а трябваше 6 минимум и не знам дали би имало видим ефект. От 3 нищо не забелязах освен освежаване.

# 671
Здравейте момичета,аз имах профил тук преди 10 г. ,но се е деактивирал и сега наново го активирах,та много ме вълнува темата и реших да се включа.Аз съм на 51 и отскоро ми се налага 2-3 г. да мисля за нещо по-сериозно да направя с лицето си.Миналата год. си слагах филъри Рестилайн март месец и очаквах някаква промяна,но уви като се погледнах нищо .Лекарката ми каза след 2 седмици ще има голям ефект,спокойно....и след две седмици същата работа.За една ампула дадох 450 лв. и да не видиш никакъв ефект,много съм разочарована.Слагам на назолабиалните бръчки отстрани устните.Явно и на мен са ми разредили разтвора,иначе не си го обяснявам.А кожата ми не е проблемна ,просто се явиха тук там малко бръчици.Сега си правя сама процедури с йонофореза -вкарвам си ампули с ботокс ефект,хиалурон,колаген и честно има много по-голям ефект,видим.Извинете ,че се натрапих в темата,но ми е приятно и се надявам да обменяме опит.Лек ден .
Може ли снимка или линк към апарата за йонофореза?
Здравейте,апарата си го купих със съдействието на моя приятелка козметичка ,един инженер от Габрово  ги поръчва на части и ги сглобява и продава с гаранция две години.Мода да ви го снимам и да ви дам телефон за поръчка,струва 95 лв.Иначе апаратите за йонофореза струват към 300 лв.

# 672
Здравейте момичета,аз имах профил тук преди 10 г. ,но се е деактивирал и сега наново го активирах,та много ме вълнува темата и реших да се включа.Аз съм на 51 и отскоро ми се налага 2-3 г. да мисля за нещо по-сериозно да направя с лицето си.Миналата год. си слагах филъри Рестилайн март месец и очаквах някаква промяна,но уви като се погледнах нищо .Лекарката ми каза след 2 седмици ще има голям ефект,спокойно....и след две седмици същата работа.За една ампула дадох 450 лв. и да не видиш никакъв ефект,много съм разочарована.Слагам на назолабиалните бръчки отстрани устните.Явно и на мен са ми разредили разтвора,иначе не си го обяснявам.А кожата ми не е проблемна ,просто се явиха тук там малко бръчици.Сега си правя сама процедури с йонофореза -вкарвам си ампули с ботокс ефект,хиалурон,колаген и честно има много по-голям ефект,видим.Извинете ,че се натрапих в темата,но ми е приятно и се надявам да обменяме опит.Лек ден .
Може ли снимка или линк към апарата за йонофореза?
Здравейте,апарата си го купих със съдействието на моя приятелка козметичка ,един инженер от Габрово  ги поръчва на части и ги сглобява и продава с гаранция две години.Мода да ви го снимам и да ви дам телефон за поръчка,струва 95 лв.Иначе апаратите за йонофореза струват към 300 лв.

Аз се интересувам. Може ли на лични. 😊

# 673
# 674
А от тази Juvederm Volite - колко време след процедурата би трябвало да си проличи ефектът?
Аз, покрай постоянно появяващата се във фейса реклама се вдъхнових, записах час и си я направих във вторник.
До сега, освен още личащите тук- таме следи от иглата не забелязвам абсолютно нищо. Вероятно е нужно време да си разгърне ефекта?

При нея ако е дехидратирана кожата на лицето   , ефекта се вижда още на следващият ден .Но ако кожата е добре хидратирана  , почти няма да забележите ефекта .Трайността е до 6м .зависи от състоянието на кожата .
Прави се по - дълбоко ( това е целта , дълбока хидратация ) .Ще се усещат леки топчета или неравности около 3/5 дни .

Общи условия

Активация на акаунт