Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 914
  • 753
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Благодаря отново за отговора! Изчетох всичко, има добри отзиви, исках да знам има ли странични ефекти /зачервяване, болки и т н/. и колко време продължават, ако има такива ?
Има само един добър отзив. Всички други са негативни. Последствията от такава процедура са стопяване на мазнините на лицето, "спихване" на кожата и състарен вид.

Много благодаря за обобщения отговор, много ми помогна! И аз бях пред дилема....

# 361
Много ти благодаря ! Отказвам се от тази процедура. Не стига , че е скъпа и то доста, ами да се и спихна... Не , няма да се подложа на това !

# 362
При мен се получи подобен ефект от Venus Legacy преди време. После трябваше да слагам 3 филъра, за да се заглади положението. Явно подобни процедури се отразяват добре на жени, които имат мастна тъкан в излишък, двойна бадичка и т.н.

# 363
  • София
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, отдавна не съм се включвала, но скорошен проблем ме провокира да попитам: има ли някоя от Вас, която успешно да е заличила пресни/ нови стрий? Може ли да препоръчате метод/клиника? Много Ви благодаря!

# 364
  • Sofia
Според мен др. Николай Георгиев за липосукция.Но това е мое мнение.

# 365
  • София
Къде работят с филъри на Филогра?
Прочетох за д-р Ибрахим във Вита, само там ли?
Някой с мнение за нея?

# 366
Др Цвета Аврамова работи с Филорга , но е в Пловдив .

# 367
Злополучни се оказаха моите опити за корекции. След последните конци нямам лифтинг ефект, но пък си имам сраствания и дясната ми страна е зле. След първия филър за устни  (перфекта), който изчезна за седмица, сложих в петък 0.5 динамичен, сега устните ми са целите в топчета и като се усмихна се виждат...това май няма оправия, ако мога ще се гръмна! Иначе първата вечер изглеждаха добре.

# 368
  • София
Еее много неприято...,съжалявам.
Теосиал ли сложи?
Аз повече не бих го сложила точно заради топчетата.
Сега може би ще се наложи целите си устни да разграждам,заради тях..

# 369
Някой ползва ли Апарат за лице с RF , LED  и безиглена мезотерапия ? И ако да, колко пъти седмично и с какви ампули. Моля , за отзиви и коментарии. Предварително Ви благодаря !

# 370
  • София
Има тема за уредите за домашно ползване (ако за тях питаш). Ето линк

Иначе ако става въпрос за ампули за професионалните уреди, най-добре да питаш в студиото, в което решиш да правиш процедурите.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 10:26 от DonaFlor

# 371
Еее много неприято...,съжалявам.
Теосиал ли сложи?
Аз повече не бих го сложила точно заради топчетата.
Сега може би ще се наложи целите си устни да разграждам,заради тях..
Знам ли и аз, така и не се научих да питам, реших да и се доверя, грешка. Само там сега гледам и ги въртя тия устни, дали има шанс да се махнат тия топчета? Опасявам се, че дори и да опитасм разграждане, няма да се получи пак неравномерно, ох, ще се побъркам! Чакам да ми се обади д-рката, но сега четох доста, филъри с различни марки си е риск! Първия път Перфекта, втория път динамичен( какво ще рече динамичен?)...

# 372
Има тема за уредите за домашно ползване (ако за тях питаш). Ето линк

Иначе ако става въпрос за ампули за професионалните уреди, най-добре да питаш в студиото, в което решиш да правиш процедурите.
Не , имам уредче  за домашно ползване.  Смятам, че ампулка хиалуронова киселина би ми свършила работа, но попитах дали други имат такова , доволни ли са, на колко време правят процедурите и т н
 В темата за домашно ползване почти нищо не прочетох. Там има само реклама, в смисъл за какво се ползват и нищо повече, та затова попитах ...

# 373
  • София
Прегледай и старите теми за домашните уреди! Има много информация и отзиви от момичета, които ползват. Даже на първата страница на темата има линкове към магазини, предлагащи ампули.

# 374
.

Последна редакция: пн, 19 ное 2018, 18:28 от Палечк@

Общи условия

Активация на акаунт