Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 929
  • 753
  •   1
Отговори
# 345

Аз точно обратно - правих само контур.Имам  хубави и плътни устни  но док. прецени че ще направи контур защото ръбчетата вече се били "размили".Нямах идея какво ще стане но съм много доволна.
Може ли да покажеш как изглежда само контур. Търся в нета снимки само на контур и само на обем но не намирам. Просто не искам да се получава това извиване на горната устна което много често наблюдавам но не е при всички и не мога да разбера кога се получава и кога не
Утре до обяд имаш снимката!

# 346
  • Бургас
1мл. теосиал кис

и преди хК

При кой лекар са правени устните ти?Страхотен резултат!

# 347
  • в 1001-та нощ

Аз точно обратно - правих само контур.Имам  хубави и плътни устни  но док. прецени че ще направи контур защото ръбчетата вече се били "размили".Нямах идея какво ще стане но съм много доволна.
Може ли да покажеш как изглежда само контур. Търся в нета снимки само на контур и само на обем но не намирам. Просто не искам да се получава това извиване на горната устна което много често наблюдавам но не е при всички и не мога да разбера кога се получава и кога не

За контура -  това е границата между устните и кожата около тях. Тази граница е естествено следствие от факта, че устните са по-тъмни и по-нежни от кожата около тях. Някои момичета са споделяли, че с времето - този контур става  "неравномерен" , като набоден, нагъгрен - в резултат на възрастови изменения,  херпеси ... И целта им е била да направят по-изразителна тази граница, така че и устните да станат по-изразителни, дефинирани, красиво вписани в лицето, подчертани, без да се ползват ярки изразни средства (червила и т.н.). Поглеждаш една жена без грим и тя е с "изписани" устни.

Едното средство е дермален филър - като се прави релефно ръбче, както изглежда ръб на панталон. Сравнението изглежда леко нелепо, но идеята е същата. Има релеф и той е "границата". Извращенията идват според поставеното количество и честотата на обновяване. Виждала съм побеляване над устната и релеф, като на стекъл се восък при жена, която е прекалила. И топчета имаше. Ако не се прекали, ако се направи прецизно и добре дозирано, може да е красиво. Най-вече ръбчето плавно да прелива към лицето, в основата си - да не е видимо. А най-често това се вижда, за жалост.  Правят се и двете ръбчета към ноздрите:

Eто едни малки устни с видим контур, за мен липсва плавното преливане:

За контур - правят и перманентен грим - устните по-тъмни, а над тях - по-светла от кожата линийка, която визуално създава илюзията за "ръб", т.е. нарисувана граница. Някои момичета ползват и по-светъл молив за целта. Нещо подобно:

Сигурно има и други варианти, аз тези съм срещала.

Патешките устни стават, когато се прекали с количеството, обема - особено в горната устна и над нея.

# 348
Благодаря за изчерпателните обяснения Alena. Явно пак опира до майсторството на лекаря а за съжаление нямам познати чийто резултат да ми харесва горната устна все е обърната.
Ако някой има препоръки за Пловдив ще се радвам да сподели

# 349
Имате ли мнение за Аура във Варна?
Доколкото знам, лекарката е рускиня /украинка.
2пъти слагах ХК август месец в устните на друго място, ами пия си вода, спазвам си всичко, но устните ми намаляха драстично , и искам в началото на годината да сложа пак ,но на друго място.

# 350
  • в 1001-та нощ
Благодаря за изчерпателните обяснения Alena. Явно пак опира до майсторството на лекаря а за съжаление нямам познати чийто резултат да ми харесва горната устна все е обърната.
Ако някой има препоръки за Пловдив ще се радвам да сподели

Когато отидеш при лекаря - обсъди какви очаквания имаш и какво целиш. Аз съм правила устни при двама лекари - и двамата винати питат - харесва ли ти това, желаеш ли така ... Никой не боде по свое осмотрение и както на него му харесва.

Патешките муцунки - вероятно сами са пожелали този ефект и доволно си го носят.

# 351
момичета с какви кремове мажете синини след процедури?

# 352
Здравейте отново бях отново за записване на час в олимпия клиник и да ми покажат филарите, за да няма грешка. Те ми покаха жуведерма волифт в една лилаво синя кутия и си пишеше същото, а при мезотерапията бяла кутия и пак си пише същото. Казаха ми че ще имам някакво информирано съгласие със стикер и паспорт на жуведерм, и пред мен ще се отворят кутии. Така че на 22-ри ми е датата за поставяне стискайте палци всичко да е ок. Ще ви пиша след процедурата!

# 353
Здравейте отново бях отново за записване на час в олимпия клиник и да ми покажат филарите, за да няма грешка. Те ми покаха жуведерма волифт в една лилаво синя кутия и си пишеше същото, а при мезотерапията бяла кутия и пак си пише същото. Казаха ми че ще имам някакво информирано съгласие със стикер и паспорт на жуведерм, и пред мен ще се отворят кутии. Така че на 22-ри ми е датата за поставяне стискайте палци всичко да е ок. Ще ви пиша след процедурата!
Ще бъде наред щом продукта е О.К.Остава да си подбереш доктора да е профи.Филъра е лек и се поставя лесно.Успех!

# 354
Моля Ви, кажете ми има ли някоя , мадама между вас , която е правила Хай Фу терапията на лицето си ? Доколкото знам, нещо като ютия се плъзга по лицето и загрява най-долният слой на кожата, за да се образува колаген. Ако има някоя да знае повече за процедурата и най-вече за резулатите от нея, моля да ми пише !

# 355
Моля Ви, кажете ми има ли някоя , мадама между вас , която е правила Хай Фу терапията на лицето си ? Доколкото знам, нещо като ютия се плъзга по лицето и загрява най-долният слой на кожата, за да се образува колаген. Ако има някоя да знае повече за процедурата и най-вече за резулатите от нея, моля да ми пише !
Прочети темата, или използвай търсачката. Има достатъчно писано за хайфу.

# 356
Четох  доста, но все пак искам да знам има ли някой , който си е правил такова нещо на лицето /на на косата или тялото/ и дали има ефект. Благодаря Ви за отговора !

# 357
Четох  доста, но все пак искам да знам има ли някой , който си е правил такова нещо на лицето /на на косата или тялото/ и дали има ефект. Благодаря Ви за отговора !
Ами има, то пише. Явно не сте чели, защото последно точно в тази тема е обсъждано. В миналата също има обсъждано, в по-миналата също.

# 358
Благодаря отново за отговора! Изчетох всичко, има добри отзиви, исках да знам има ли странични ефекти /зачервяване, болки и т н/. и колко време продължават, ако има такива ?

# 359
Благодаря отново за отговора! Изчетох всичко, има добри отзиви, исках да знам има ли странични ефекти /зачервяване, болки и т н/. и колко време продължават, ако има такива ?
Има само един добър отзив. Всички други са негативни. Последствията от такава процедура са стопяване на мазнините на лицето, "спихване" на кожата и състарен вид.

Общи условия

Активация на акаунт