Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 85 684
  • 753
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Благодаря за бързият отговор! Не съм убедена, че при мен филъри ще свършат работа, лицето ми ще стане още по едро Sad Но ще следя развитието като теб, за съжаление нищо не се получава така бързо както ни се иска.

# 391
Благодаря за бързият отговор! Не съм убедена, че при мен филъри ще свършат работа, лицето ми ще стане още по едро Sad Но ще следя развитието като теб, за съжаление нищо не се получава така бързо както ни се иска.
И аз търся решение, като теб. Изглеждаме по сходен начин. Но и за конците ср щам много противоречиви мнения, а и не знам къде освен в Хил клиник

# 392
  • при Arctic Monkeys
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:
Внимавайте с директно поставяне на филъри в назо и марионетни. По скоро следва да се работи в скули и странична част на лицето. Попитайте при консулт за МД кодове. С достатъчно количество, би се получил добър резултат.

# 393
Само мога да кажа къде да НЕ ходите за конци-в Ст. Загора, при д-р Неделчева! И за филъри НЕ! Цялата съм в топчета(устните) и сраствания заради конци. Само първия път като ми сложи имаше лек лифтинг ефект, няма техника, няма усет. Много комерсиална, всички процедури ги прави за по около 15 мин, а това е ЕСТЕТИЧНА медицина!

# 394
Само мога да кажа къде да НЕ ходите за конци-в Ст. Загора, при д-р Неделчева! И за филъри НЕ! Цялата съм в топчета(устните) и сраствания заради конци. Само първия път като ми сложи имаше лек лифтинг ефект, няма техника, няма усет. Много комерсиална, всички процедури ги прави за по около 15 мин, а това е ЕСТЕТИЧНА медицина!

Нали някъде тук една нашенка от Щатите точно по нея се превъзнасяше? Сподели за конци Силует софт и ботокс -не си спомням точно но ме застреля със сумата от 4000лв.Било евтино - сигурно за ония стандарти.Ще ми е интересно към днешна дата да сподели за ефекта.

# 395
Здравейте,отново нахлувам в темата за съвет.
Децата изкараха варицелата 2015 година,страшно си беше,баткото не толкова,ама малката...Даже бяхме в Инфекциозна болница с нея...
Та,останаха им единични белези,на малката точно на бузката до нослето,а на баткото точно под едното око.
Къде да ги заведа на дерматолог?Знам за лазерно заличаване на белези,ама на осем годишно дете,дали въобще това е възможно?

# 396
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Мисля, че не си за апаратна процедура.

# 397
Здравейте,отново нахлувам в темата за съвет.
Децата изкараха варицелата 2015 година,страшно си беше,баткото не толкова,ама малката...Даже бяхме в Инфекциозна болница с нея...
Та,останаха им единични белези,на малката точно на бузката до нослето,а на баткото точно под едното око.
Къде да ги заведа на дерматолог?Знам за лазерно заличаване на белези,ама на осем годишно дете,дали въобще това е възможно?

Д-р Слава Божинова в медицинска академия. Ходих при нея профилактично, дали има нещо, което би могло да се превърне в проблем, както и за махане на разни образувания, спечели ме с това, че ми обърна специално внимание на това, че някои от бенките по лицето ми в никакъв случай не бива да се махат с лазер, а само оперативно!!! Като си спомня, че щом вляза в салон с лазер и веднага ми се нахвърлят да ги махат, добре, че съм консерва и не се престраших. Образуванията, които бях се престрашила да махна, тя ги махна изключително успешно, с поостарели методи като азот и електрически нож, но не останаха белези и се получи от първиа път. Не знам на вас дали ще помогне, но поне е съвестна и няма да навреди

# 398
  • София
Здравейте момичета,
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Благодаря, Алена ! Какво според теб би дало ефект?

# 399
  • Пловдив
Здравейте момичета,
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Не мисля, че апаратни процедури биха дали задоволителен резултат. Според мен трябва да се работи по загубата на обем в средната част на лицето. Вероятно филър в скулите. Така те ще станат по-изразителни, и ще повдигнат малко лицето, което ще повлияе на НЛ бръчки. Наистина трябва добра ръка, за да се постигне качествен резултат Peace. Не всеки доктор, който поставя филър, знае как да го направи (от личен опит споделям), моето лице остарява по-сходен начин.

# 400
Здравейте момичета,
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Не мисля, че апаратни процедури биха дали задоволителен резултат. Според мен трябва да се работи по загубата на обем в средната част на лицето. Вероятно филър в скулите. Така те ще станат по-изразителни, и ще повдигнат малко лицето, което ще повлияе на НЛ бръчки. Наистина трябва добра ръка, за да се постигне качествен резултат Peace. Не всеки доктор, който поставя филър, знае как да го направи (от личен опит споделям), моето лице остарява по-сходен начин.
Кои би се справил? За скулите какво количество се препоръчва? 1мл. за двете дали ще е малко ясно е че всичко е индивидуално , но колко слагате в скулите?

# 401
По 1 мл. във всяка скула трябва,да не кажа и малко повече.Моето лице е същото , наскоро сложих скули и има промяна, но за задоволителен ефект трябва още доста да се направи.
Аз сложих пи 1мл на скула,Рестилейн лифт, за първи път ми е и нямам опит.
Бих била доволна да споделите за скули какво слагате за в бъдеще.

# 402
  • в 1001-та нощ
Здравейте момичета,
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

Благодаря, Алена ! Какво според теб би дало ефект?

Точков лифтинг и конци. Като точковият лифтинг може да се прави с филъри, от които не се "бухва". Аз имах същия страх, като теб, но се убедих, че реално може и без бухване. Повдигането започва от "контура на лицето" - от темпоралната област и над нея, над веждите в страни, надолу по ръба на челюстта, в средната част на лицето - където са скулите - но там в дълбочина с канюла и така надолу. Не си го представяй - напомпване отгоре и после бухтичка. Но при този метод - отива материал, няколко мл поне, т.е. не е бюджетен, но може да се направи план и да се следват стъпките всеки месец.

Ето примерни области с кодове, но не си представяй, че навсякъде ще бъдеш набодена. С лекар ще обсъдите:

# 403
  • София
Момичета,има ли някой с гръдни имланти Ментор?
Бях на консултация при др.Стоянов и той ми предложи кръгли Ментор 455к или 470к H.P exstra(профил).
Отначало много приятно се изненадах,понеже това не са малко кубици,но след като видях параметрите на импланта осъзнах,че всъщност това изобщо не са големи импланти.
455к са 5,7(проекция) и 11,2 (диаметър)Тези параметри отговарят на 340 кубика на Макган.
Означава ли това,че ще бъда с малки гърди? newsm78 Желанието ми беше за максимума,но явно при мен това е максимума.Относно профила ми избра такъв,понеже аз искам да имат обем горе.
Аз съм 170 см,53 кг.с почти нулев старт.Интересно ми е колко големи ще изглеждат на моето тяло.

# 404
  • в 1001-та нощ
Момичета,има ли някой с гръдни имланти Ментор?
Бях на консултация при др.Стоянов и той ми предложи кръгли Ментор 455к или 470к H.P exstra(профил).
Отначало много приятно се изненадах,понеже това не са малко кубици,но след като видях параметрите на импланта осъзнах,че всъщност това изобщо не са големи импланти.
455к са 5,7(проекция) и 11,2 (диаметър)Тези параметри отговарят на 340 кубика на Макган.
Означава ли това,че ще бъда с малки гърди? newsm78 Желанието ми беше за максимума,но явно при мен това е максимума.Относно профила ми избра такъв,понеже аз искам да имат обем горе.
Аз съм 170 см,53 кг.с почти нулев старт.Интересно ми е колко големи ще изглеждат на моето тяло.

Кубиците са единици за обем. 455 cc като обем е повече от 340 cc. Ако в една чаша за вода налееш 455 мл вода и 340 мл вода - ще са различно пълни. Разликата идва от това каква е дъгата на сферата - колко е "правоъгълна" или "триъгълна". Единият имплант има повече ширина в периферията - погледнат в профил е по-като срязан цилиндър, а другият като пирамида. При условие, че имат еднакви височини и основи.

Общи условия

Активация на акаунт