Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 911
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
Еми хората знаят как да поставят, не като моята "докторка", филър върху филър!

# 376
Аз съм пробвала вече няколко марки филъри и за жалост от всички получавам топчета. Последно разградих изцяло каквото имах останало от Juvederm Smile и сложих Teosyal Touch up... ииии станаха още по-твърди и дразнещи не топчета, а направо буци. Явно филъра е по-твърд и сега съм в дилема дали да не разградя пак и да не се занимавам повече с глупости..

# 377
А как става разграждането? Поне придобива ли си првоначалния вид устната, или става различно?

# 378
С хиалуронидаза се разгражда и зависи може би от доктора, който го прави какъв ще е ефекта след това и дали ще се съгласи да го прави, защото има такива, които не искат да разграждат филъри поставени от друг.

# 379
Здравейте
В сряда ми предстои поставяне на филър Filorga в скулите, челюст и брадичка. Някой знае ли малко повече за този филър? Хубав ли е? Издръжлив ли е? Възможно ли е да ми се получат топчета или подобни неща?

# 380
  • в 1001-та нощ
В тези области едва ли ще има топчета. Още повече - ако в скулите е с канюла. Какво количество ще се поставя?

# 381
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, отдавна не съм се включвала, но скорошен проблем ме провокира да попитам: има ли някоя от Вас, която успешно да е заличила пресни/ нови стрий? Може ли да препоръчате метод/клиника? Много Ви благодаря!
И аз да нахлуя тук, чета ви от известно време, сега мисля, че мога да съм полезна с нещо. Аз стрийте си ги заличих почти на 100%, имам предвид, че се забелязват при вглеждане от близо и са някак изключително повърхностни и с много намален размер. Постигнах го с 4 терапии микронидълинг, признавам си, че бях изключително скептична и ако не ми беше предложено от  козметичката на която имам доверие, нямаше въобще да допусна, че нещо наистина може да ги повлияе.

# 382
В тези области едва ли ще има топчета. Още повече - ако в скулите е с канюла. Какво количество ще се поставя?
Ще се поставя общо 2мл в двете скули, 2мл общо в челюстта и 1мл в брадичката. А иначе филъра качествен ли е?

# 383
  • София
Здравейте момичета! Извинете, че така нахлувам, отдавна не съм се включвала, но скорошен проблем ме провокира да попитам: има ли някоя от Вас, която успешно да е заличила пресни/ нови стрий? Може ли да препоръчате метод/клиника? Много Ви благодаря!
И аз да нахлуя тук, чета ви от известно време, сега мисля, че мога да съм полезна с нещо. Аз стрийте си ги заличих почти на 100%, имам предвид, че се забелязват при вглеждане от близо и са някак изключително повърхностни и с много намален размер. Постигнах го с 4 терапии микронидълинг, признавам си, че бях изключително скептична и ако не ми беше предложено от  козметичката на която имам доверие, нямаше въобще да допусна, че нещо наистина може да ги повлияе.

А този метод, щом заличава стрии, дали няма да заличава  белези, имаш ли идея?

# 384
  • в 1001-та нощ
Заличава

# 385
  • София
Здравейте
В сряда ми предстои поставяне на филър Filorga в скулите, челюст и брадичка. Някой знае ли малко повече за този филър? Хубав ли е? Издръжлив ли е? Възможно ли е да ми се получат топчета или подобни неща?
При кой? Къде? В София ли?

# 386
  • Бургас
Здравейте!Имам въпрос,може ли Teosyal Kiss ако остане количество да се сложи в назолабиални и марионетни линии?И още нещо,каква е разликата м/у teosyal ultra deep - teosyal ultimate.Благодаря предварително за помощта.

# 387
  • София
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:

# 388
Здравейте
При кой? Къде? В София ли?
Не, аз съм в чужбина, В Лондон ще бъде.. просто се озадачих, защото си мислех че ще ми слага Juvaderm Ultra 4, понеже знам, че той също е за скули, но тя ми каза, че по-малко време ще ми издържи и че filorga бил хубав.

# 389
Здравейте момичета,
изобщо не съм веща в козметичните корекции, филъри и апартни процедури, но бих искала да получа съвет от опитни и знаещи дами относно назолабиални и марионетни бръчки. Четох различни мнения, но признавам си че наистина съм доста далеч от това и не се чувствам много убедена в това какво трябва да предприема. Преди да тръгна по консултации по клиники и лекари ми се ще да се допитам до Вас. Дали и каква апартна процедура или комплекс от такива биха могла да предизвика намаляване на обема в областа на НЗ и повдигане на овала ?
Благодаря ви от сърце
Скрит текст:
Напоследък за подобни проблеми се слагат лифтинг конци.Аз се отказах от такива точно сега защото през декември имам доста мероприятия а възстановяването е поне 2 седмици - поне при мен - аз съм пушачка за съжаление.Ако те пипне майстор - ще се получи страхотно.Не мога да ти препоръчам доктор защото съм слагала само филъри и ботокс.Лифтинг конците са съвсем друга работа.С нетърпение очаквам тази седмица една дама да си сложи Аптос при д-р Етугов и да сподели лични впечатления.Ако набера смелост - след Нова година и аз.

Общи условия

Активация на акаунт