Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 873
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
Айде да се запиша и аз - днес явно е ден за процедури.Току-що се прибирам от при Етугов.Сложих още 1 мл. филър в средната част на лицето и лека корекция на пълненето от миналия път.Сега пак плескам крем против синки - не ги виждам за момента но там откъдето влезе канюлата утре ще съм синкава леко.И понеже отичам - лед.Отока не е силен но това са меки части а аз трудно възстановявам.Та накратко - след ботокс филър под очи контур на уста филър в долната част на лице и корекция на средна част и скула - край до новата година.Декември почти дойде - време е за купони.Стига боцкане - точния резултат ще го видя след ден-два.За момента съм много много доволна.Пак си нямам запетайки - извинете ме.
Какъв е този ботокс филър за под очи?
Аз в петък имам час и проблемната зона ми е точно под очи. Дано само времето позволява и мога да пътувам  Grinning
Извиних се за липса на запетайки.Ботокса е на челото - гневната бръчка и пачия крак около очите.А филъра под очи си е филър.Сега ще слагам тирета вместо запетайки.

# 481
Момичета ,да знаете за филъра Aprilline forte ? Траен ли е,заслужава ли си  Thinking

# 482
Айде да се запиша и аз - днес явно е ден за процедури.Току-що се прибирам от при Етугов.Сложих още 1 мл. филър в средната част на лицето и лека корекция на пълненето от миналия път.Сега пак плескам крем против синки - не ги виждам за момента но там откъдето влезе канюлата утре ще съм синкава леко.И понеже отичам - лед.Отока не е силен но това са меки части а аз трудно възстановявам.Та накратко - след ботокс филър под очи контур на уста филър в долната част на лице и корекция на средна част и скула - край до новата година.Декември почти дойде - време е за купони.Стига боцкане - точния резултат ще го видя след ден-два.За момента съм много много доволна.Пак си нямам запетайки - извинете ме.
Какъв крем за синините използваш?

# 483
Какъв крем за синините използваш?
SERAZA gel някакво италианско мазило - док. ми го препоръча.А за оток пия някаква хомеопатия - лимфомиозот.

# 484
"Revolax Deep (1,1 мл)

Revolax Deep е хиалуронов филър, специално проектиран за подобряване на средно дълбоки до дълбоки бръчки, както и създаване на обем и корекция на устни. Високият клас чиста хиалуронова киселина (24мг) и удълженият процес по омрежаване на продукта са предпоставка за идеален резултат и дълготрайност при използването му"

Копирах го от сайта на клиниката.

Аз съм го ползвала за устни в началото на годината.

# 485
А Револакса става ли за скули? От кой специалист в Скин Лайм сте доволни, за поставяне на филъри?

# 486
За скули е Revolax SubQ. Ако следиш промоциите на Скин Лайн вероятно скоро ще го има и него намален. Най-добре е да те консултира лекар и да ти даде по-обстойна информация и да видиш снимки на скули с този филър .

Аз имах много травматично поставяне на филъра - в голяма степен, заради характеристики на моя си организъм и допускам, че в минимална и от работата на лекаря. Прави ме др Михайлов и съм 50/50% дали да го препоръчам. Той за синините ми няма как да носи отговорност, но смятам, че едно гадно топче, което всъщност най-много и дълго ме загрозяваше, от вътрешната страна на устната откъм лигавицата, е резултат от неговата техника на бодене, в смисъл погрешна точка за инжектиране и погрешна количество филър.  Мое мнение!

# 487
В такъв случай Револакс става за назолабиални,нали така?

# 488
Има 3 разновидности на Revolax според приложението, които са с различна плътност и се поставят с 3 различни по дебелина игли. Става за назолабиални, да, но кой Revolax e не смея да се изказвам.

# 489
Аз имам Revolax Deep в назолабиални. Поставиха ми го юни или юли, не помня. Леко е почнал да се резорбира, но мисля, че ще ме изкара още поне малко преди да почне да си личи нуждата от корекция. Предния ми филър изкара 2 месеца. Цената на Revolax върви около 300лв. В Скин Лайн е завишена. Там го предлагат за около 400 и нещо, но ги избрах заради прословутия Михайлов, от когото не останах никак очарована и втори път няма да го посетя. Аз си напипвам филъра под кожата, доста е твърдичък и не си представям как ще стои в устни, освен ако не се прави контур.

# 490
Аз имам Revolax Deep в назолабиални. Поставиха ми го юни или юли, не помня. Леко е почнал да се резорбира, но мисля, че ще ме изкара още поне малко преди да почне да си личи нуждата от корекция. Предния ми филър изкара 2 месеца. Цената на Revolax върви около 300лв. В Скин Лайн е завишена. Там го предлагат за около 400 и нещо, но ги избрах заради прословутия Михайлов, от когото не останах никак очарована и втори път няма да го посетя. Аз си напипвам филъра под кожата, доста е твърдичък и не си представям как ще стои в устни, освен ако не се прави контур.
Къде го поставят за 300лв? Аз такива цени никъде не виждам. На мен ми се иска да пробвам и някой химичен пилинг. Предполагам пилинга не е добре да е след поставяне на филъри, а преди това?

# 491
  • София
станахме доста недоволните от Михайлов.
на мен поне не ми е пипал лицето.

# 492
Цяла ампула Револакс Дийп 1.1 мл - 200 лв. При д-р Дангова. Никога не са ми излизали синини. Има много лека ръка , но е малко шантава Simple Smile но по-важното е, че си върши работата добре.

# 493
Цяла ампула Револакс Дийп 1.1 мл - 200 лв. При д-р Дангова. Никога не са ми излизали синини. Има много лека ръка , но е малко шантава Simple Smile но по-важното е, че си върши работата добре.
Това за София ли става въпрос? Къде практикува, нещо не намирам инфо?

# 494
Лятото като търсих естетичен център, който да работи с този филър, ми излизаха такива цени - по 300лв. Сега търся къде го поставят в Пловдив, за да не се разкарвам до София другия път. Ако някой знае, може да сподели и на лични.

Общи условия

Активация на акаунт