Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 820
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
Леле какви са тия пари за колаген? Я в iHerb излиза къде по-евтино. Ей това, че трябва да се чака, но човек като си направи сметката, и това не е проблем. Ето го там: https://www.iherb.com/pr/Neocell-Beauty-Infusion-Refreshing-Coll … test-pdp-featured

# 616
Може би ще отиде на митница.

# 617
Не съм много сигурна, момичетата в темата за iHerb, са по-запознати, но човек може да се групира с някой и т.н., точки, кредити от там има разни трикове. Но и мито да се плати все не ми се струва, че 100лв ще излезе кутията.

# 618
Да ще отиде на митница и мисля, че към 75 лв ще излезе в този случай. Съгласна съм, че е по-евтино, но аз лично нямам времето да се занимавам с митници и т.н., но е вариант разбира се и от там да се поръча Simple Smile

# 619
  • при Arctic Monkeys
Моя колаген от ихерб на никаква митница не отиде.Едно шише капсули, ехинацея за детето и някакво серумче, директно в пощата.Цените тук са безумни, не поръчвайте от Бг. На всичкото отгоре се чака много.Получих си доставката за 2 седмици от чуждия сайт! Пия повече от месец, пъпки нямам. Честно казано пия и по- малка доза от препоръчаните, направо са огромни тия хапчета. Освен това помага за стави и т.н.Blush

# 620
Честно казано колаген за 100лв си е абсолютно безсмислена инвестиция. Тази кутия е за 30 дни. От колаген ако чакаш ефект трябва по-дълго да се пие. Ако ще инвестриаш 500+лв в колаген, по-добре ги дай за филър или ботокс. Аз лично пия също и от този колаген и друг подобен, чудеса не съм видяла, но понеже не живея в БГ и не ми струва 100лв, си го купувам. Ако трябва в БГ да се оръся толкова, не мисля че си струва. Е, ако вече парите не са от значение може там да си купуваш, но ако ще отделяш от хапката си, недей се харчи.

# 621
  • при Arctic Monkeys
Какви сто лева?? Ето това е моята поръчка, която вече казах, че отиде в пощата. Мезотерапиите също имат временен ефект, както и останалите процедури.Всичко иска поддръжка.Аз лично избягвам бодене вече, кожата ми е в пукнати капиляри от това, та сега ходя и на тях да им бая, че да се махнат...

# 622
Аз днес бях при д-р Ванеска и пак останах очарована  Laughing
Отидох за ботокс и филъри под очите. Последно правих при Денкова преди 1 година, още тогава писах, че филъра издържа 2 седмици. Оказа се обаче, че още стои, просто е поставен по надолу и  образува едно ръбче, заради което сякаш хлътването е по голямо.
Ванеска категорично отказа да работи с филър върху това, предложи мезотерапия и да чакаме да се разгради. Има вариант и тя да го разгради, но по добре да изчакаме.
Та, сложи малко ботокс на челото за да повдигне веждите и малко на пачи крак.
Сложи и малко филър в скулите, по отстрани някак си и по високо, като и той леко опъна под очите.
И мезотерапия под очи, като ме предупреди, че това не е филър, няма да запълни ( макар че сега заради отока е изпънато и много ми харесва) но ще подейства добре.
Купих си от там и околоочен крем, Теоксан ще го видя какъв е.
Работи много леко, сложи ми и зъболекарска упоика ( простете не знам как се казва Simple Smile ) и не усетих никаква болка,работи с канюла предупредих, че не търпя хич  Grinning

# 623
Ел, може ли да споделиш за цени - за процедурите и кремчето? Няма инфо в сайта и за всичко трябва да питаш, а пък аз обичам да знам предварително. Благодаря!
Ванеска и аз я харесах. Благодаря на Алена, че я препоръча, както и на всички дами, споделили опит! Simple Smile

# 624
Ел, може ли да споделиш за цени - за процедурите и кремчето? Няма инфо в сайта и за всичко трябва да питаш, а пък аз обичам да знам предварително. Благодаря!
Ванеска и аз я харесах. Благодаря на Алена, че я препоръча, както и на всички дами, споделили опит! Simple Smile
Като се разберете какво искаш тя ще ти каже колко струва и ще си прецениш. При всеки мисля, че е различно. На мен за ботокса каза, че ще ми направи отстъпка. За филърите зависи колко слага.... Крема струва 180лв а общо ми излезе 1200лв Значи, мезотерапия скули и ботокс 1000

# 625
Бива!
Блгодаря! Simple Smile

# 626
  • София
Момичета, гледам пишете за колаген. Да споделя аз какво намерих след много търсене, тъй като повечето инфо е платено. Но търсех за моя приятелка.
За колаген тип 1/кожа, тип 3- косми, които въобще не е синтезиран/ няма никакви данни да оказва каквото и да било влияние. Единственото сериозно изследване е било проведено в Португалия. Един единствен път. Резултатите НЕ показват, че има въздействие, каквото и да било.  Peace
Напълно нормално е, човек пил колаген да му се струва, че изглежда по-Ок, нали пари е дал, малко или много... та, така Wink Peace

Последна редакция: сб, 01 дек 2018, 00:22 от MayyaI

# 627
  • Бургас
Много пъти започвах да пиша, но се отказвах. Ама ще го напиша, та да ми олекне:) Няма ни един сериозен доктор, който да ми е потвърдил, че има полза от пиенето на колаген и хиалурон. Смеят ми се и коментират, че ако някой докаже как точно колагенът в стомаха, подложен на въздействието на стомашния сок, достига до стави, кости и кожа, ще получи Нобелова награда.

Един от най-известните ортопеди в страната ми заяви: "По-добре яж свински уши"Simple Smile
Приятелка ревматоложка разказва, че ако всичките й баби пациентки, изсипали стотици левове за хр. добавки без никакъв ефект, бяха спестили тези пари за вътреставни апликации, сега щяха да са спринтьори.

Та - по-евтино и ефикасно излиза да се бодем.

# 628
Е, как ще кажат и препоръчват като ще останат без работа  Joy
При мен е факт, че когато пиех колаген на Neocell лицето ми така се напомпа, че бях като медената питка Simple Smile И това няма как да си го внуша, защото беше много фрапиращо.
Точно днес питах и за добавки. Каза ми докторката вит.С, цинк и селен, защото не ям риба и телешко Simple Smile
Според мен всичко трябва да е комбинирано. Козметика, процедури и вътрешна грижа. Само с едното няма да стане.

# 629
Аз също се присъединявам към последните две мнения за различните добавки с хиалоронова к- на .Ефекта от тях е много спорен .
Ефект има от истински костен бульон , но приема е продължителен , качественият е и на висока цена .Той има ефект не само в/у кожа , коса , нокти и стави .

https://www.brothoflife.com.au/
 Тук има повече информация

Общи условия

Активация на акаунт