Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 24 тема

• 84 793
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Въх, за 600лв дано нещо поне забележа Simple Smile

# 676
Момичета, според вас това заслужавали си? 
Ако някоя от вас има наблюдения или мнение за конкретната клиника, моля да сподели.

https://www.ofertomat.bg/Bez-bolka-Lazerna-liposuktsia-za-3100-l … istems-p4603.html

# 677
Нели, какви ампули използваш?

# 678
Айде и аз да споделя къде си правя всички процедури от 12 години насам - при Еми Иванова - https://permanentengrim-bg.com/

Правя си при нея филъри (аз лично предпочитам Филорга), мезотерапии, перманентен грим на вежди и устни, мигли. Има една много готина процедура за по-кофти изразени бръчки с нов продукт. Вчера я правих, че челото ми има повече нужда. Като ботоксов филър, но не е ботокс. На принципа на мезотерапия е, но с по-изявени резултати.
Не знам дали да пускам тук снимки. Може би на лични да си пусна инста при интерес. Преди време доста дълго поддържах темата за перманентния грим на веждите, когато беше рядкост преди 12 години. Така или иначе препоръчвам Еми силно, супер мила е и е много добър спецалист.

Попитах ви на два пъти за bb glow, явно никой не е правил. Аз ще направя другата седмица първата от 3 процедури и ще споделя.

От телефона пиша, дано нямам много грешки 😚

И аз съм ходила при нея и съм доволна. Много е внимателна и при нея никога не ми се появяваха синини, смених доктора тъй като съм в Лондон вече и постоянно имам синини...

# 679
Ползвам ампули с колаген,лифтинг ефект,околоочни кремове,ампули за бръчки,всичко,което е за бръчки,хидратация....Поръчвам си хиалуронова к-на от китайски сайт ,че е много по-ефтино и е много хубава-което въобще не съм очаквала да си призная:)

# 680
В голяма чуденка съм къде в Пловдив правят хубави устни?
20 дни след Теосиал-а нямам почти нищо, освен топчетата де Rage

# 681
  • Пловдив

Какво количество сложихте, при кой ги прави?

# 682
Даяна1111, от тези, които си показала, на мен ми допадат тези:
http://prikachi.com/images.php?images/13/9449013D.jpg
Естествено и сочно излъчване едновременно.
Специално на тези снимки в анфас, аз не намирам разлика преди и след, освен в цвета на устните.

Някой беше казал, че няма устни, по които е работено и да не се забелязва.  На профилните се вижда по-големия обем, за мен това е пример за фина работа.

nkv_sz, как се разбира колко е хидратирана кожата, прави ли се тест или по състоянието на кожата?

# 683
  • София

Какво количество сложихте, при кой ги прави?
Преди 5 месеца сложих Теосиал Кис 1 мл.(писала съм за това).
Много исках да пробвам този филър,понеже съм чувала,че е адски издръжлив във времето.
Две лекарки отказаха да ми го поставят,понеже бил твърд и имало риск от топчета.Аз обаче отидох при трета и тя ми го постави,макар че и тя ме предупреди за риска.
Сега 5 месеца по-късно си нося топчетата.....,но иначе не е мръднал.Явно е траен наистина,обаче приключих аз с него.
След празниците ще ходя при др.Каляшева за разграждане на много видимо топче и за поставяне на филър.

# 684
Момичета, според вас това заслужавали си? 
Ако някоя от вас има наблюдения или мнение за конкретната клиника, моля да сподели.

https://www.ofertomat.bg/Bez-bolka-Lazerna-liposuktsia-za-3100-l … istems-p4603.html

Аз лично съм ходила единствено в новооткритата олимпия клиник в стрелбище много съм доволна и като нова клиника ценита са супер сравнение с останалите примерно Жуведерм Волайте 1мл е 490лв да не говорим че правят индивидуални отстъпки а сега понеже ги следа в фейсбук целия месец декемпри са с -30% на филъри и мезо, което уникално вече имам час и за скули другата седмица!

# 685
Само аз ли нямам топчета от теосиал кис?

# 686
Здравейте момичета! Извинявам се за тъпия въпрос, едва ли мястото му е тук, но вече съм твърде отчаяна....
С какво се обезкосмявате? Пробвала съм всичко и нищо не ми се отразява добре. От коламаската ми се получават обърнати косъмчета, получават се рани и става адски грозно, пробвах фотоепилация- направих 6-7 процедури и след като спрях месец и половина след това космите си пораснаха същите както преди, със самобръсначка стават като на мъж.... моля ви, постветвайте ме нещо! ☹

# 687
Здравейте момичета! Извинявам се за тъпия въпрос, едва ли мястото му е тук, но вече съм твърде отчаяна....
С какво се обезкосмявате? Пробвала съм всичко и нищо не ми се отразява добре. От коламаската ми се получават обърнати косъмчета, получават се рани и става адски грозно, пробвах фотоепилация- направих 6-7 процедури и след като спрях месец и половина след това космите си пораснаха същите както преди, със самобръсначка стават като на мъж.... моля ви, постветвайте ме нещо! ☹

Аз с кола маска , исках лазерна но ми отказаха , защото съм с Бяла кожа и светло рус косъм .
Никой лазер не повлиява .
Смятам че единствено електроепилация е най-добрия метод .

Имам опит с него върху лице .

И аз.

# 688
Аз също имам топчета от Теосиал, но ми слагаха touch up. Явно наистина, за да е траен филъра трябва да е твърд, но риска от топчета се увеличава..
Аз имам друго питане и съответно притеснение. След поставяне на филър под очите няколко дни по-късно ми се появи синина близо до мястото където е самия филър, а не където е бодено.. поставен е с канюла и ми е за втори път, като предния път нямах никакви проблеми. Трябва ли да се притеснявам и да отида да ме види др. Ванеска според вас Rolling Eyes

# 689
  • Бургас
И аз нямам

Общи условия

Активация на акаунт