ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #10 [255] |

• 35 876
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • близо до брега на морето
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добро утро Hug Hug Hug

# 631
Ти! Абонира ли се за Нетфликс! Joy Joy

Асоциален и дебеличък лови риба хапвайки... Joy Joy
И като му се наложи, записва горещи сцени, които не знае как изглеждат отстрани Stuck Out Tongue Winking Eye
Ако има късмет, гаджето му няма да ревнува, щото и тя е профи Grinning Sunglasses

Heart Eyes

Добро утро Hug
Нямам търпение да го преведете Hug

# 632

Искре 🤗😘
Поднесла си ни го горещ горещ, рано рано 😃
Мерси😃
Добро ви утро

# 633
Добро утроооо Stuck Out Tongue Winking Eye

Тази ми става любимата снимка Heart Eyes
Аз прочетох интервюто, интересно е. Има и за рибката и за сериала и за човешките условия на работа при Нетфликс - 10 часа на ден. Изтъква и някои недостатъци на турският начин на работа Trollface
Много ми хареса това, че в сериала поделял главната роля с Истанбул.

# 634
  • ... да усещаш мириса на море ...
Здравейте! Hug Heart

А на мен тази ми стана любима:

Başrolü İstanbul’la paylaşıyor

# 635
  • Яко в Матрицата...
Ето началото на интервюто Hands V

[Той] Споделя главната роля с Истанбул
Първият турски сериал за Нетфикс – „The Protector/ Хакан: Пазителя“, в главната роля Чаатай Улусой, ще започне след седмица в четвъртък. В един и същ момент ще се срещне със зрителите по целия свят. Системата е малко по-различна. В една нощ ще се качат всичките 10 серии. Дори трейлърът му беше гледан от милиони. Да видим каква ще бъде реакцията на почитателите на Чаатай, когато изгледат 10 серии наведнъж… Това е първият ми репортаж с него. Той е един спокоен човек. В него има една странна зрялост, спокойствие. Не е възможно да разбереш какво чувства. Интроверт е. Не харесва тълпите. Обича да бъде сам. Асоциален е. Очите му заблестяват, когато казва риболов, цепене на дърва, лагеруване с палатки, хвърляне на копие, яздене на кон. Българските му предци са били ловджии, той също е един непоправим любител на природата… „Пазителя“ е повратна точка в неговата кариера. Наясно е с това, но не го преувеличава. Непрекъснато подчертава, че това е екипна работа. В него има една сладка скромност. Той е човек, който върви заедно с живота. Вярва в това да бъдеш в правилното време, на правилното място и да действаш с интуицията си. Докато ние правехме този репортаж, Шейма Субашъ и Аджун не се бяха развели, името на Чаатай не беше замесено в тези клюки. Но нямаше нужда да питам, защото самият той направи изявление. И да, знаете, че страниците не могат да ми стигнат. Репортажът ще продължи във вторник. И благодаря на Фетхи Карадуман за тези прекрасни снимки…

# 636
Всички снимки са прекраснииии Heart Eyes

Началото на интервюто в суров вид. Почваме и ние като рускините - от краката за главата Joy Като го преведем цялото (+втората част, която ще излезе във вторник) ще го оформя да стане като от истинско списание и ще дам линк. Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко голяма беля е да си толкова красив мъж?
Благодаря за комплимента. Досега не ми е навредило. даже мога да кажа, че откакто е започнала кариерата ми ми е носило само ползи. Знаеш участвах в Бест модел и спечелих.

Добре, а притеснявало ли ти е това, че красотата ти минава пред актьорството...
Не! Защото работим визуална работа. И аз съм това. Има герои, които изискват хубава физика, има и герои, за които тази физика трябва да се развали. А извън работата не ми пука за външния вид.

Сутрин като се събудиш и си миеш зъбите или влизаш под душа, като се погледнеш в огледалото казваш ли си: "Колко съм красив!"?
Не, не! Не съм човек, който се харесва. Мъж, който изглежда добре (прилично). Толкова.

На кого приличаш?
Начинът ми на действие и поведението ми са от баща ми, вътрешният ми свят е от майка ми. Външността ми е смесица от двамата.

Турската жена те обожава. А една част от мъжете ужасно ревнува. Сред феновете ти има и такива, които искат да те разкъсат. В социалните медии всеки ден се пише с тонове за теб...
Не ги следя. Много малко ползвам социалните мрежи. Даже изобщо не ги ползвам. И затова не виждам написаното. И не ми е любопитно какво са писали.

АЗ СЪМ АСОЦИАЛЕН!

Чуват се приказки от рода на "Толкова е красив, че може да превърне омъжена жена в педофил"...
Това са неща над които да се посмееш и да отминеш. Аз съм човек, обърнат към вътрешния си свят. Обичам усамотението (да съм сам със себе си). Живея в Зекерикьой. Водя спокоен, прост и асоциален живот... Аз съм асоциален. Не съм много добре с технологиите.

На какъв етап от кариерата си в този момент?
На важен етап съм. Изпълнявам главната роля в първият турски сериал на Нетфликс.

Вълнение, има ли вълнение?
Гордост е да си част от такова нещо. Всеки, с който работих беше най-добър в своята област. И се получи нещо хубаво. Надявам се, че и зрителите ще го харесат.

Много спокойно разказваш за всичко...
Да, но аз съм такъв човек.

Когато получи предложението, не извика ли "Ехаааааааа"?
Аз не съм човек, който показва чувствата си. Не мога да реагирам бурно. Изживявам всичко вътрешно. Дори тези, които ме познават не могат да разберат какво чувствам. Продължих живота си.

Добре, кого потърси да кажеш "Синко, получих такова предложение"?
Не казах на никого докато не подписах договора.

Дори на любимата си?
Да, на никого не казах. Такъв съм. Не бих го казал на глас. Не взимам прибързани решения, премислям. Откакто работя тази работа се доверявах на инстинктите си, слушах вътрешният си глас. Аз вярвам в следното - ако излъчваш позитивна енергия, ако знаеш какво искаш, ако си на правилното място в правилното време... и разбира се, ако имаш талант мечтите ти се сбъдват.

to be continued JoyJoyJoy

# 637
  • Sofia, Bulgaria
Ето началото на интервюто Hands V

[Той] Споделя главната роля с Истанбул
Първият турски сериал за Нетфикс – „The Protector/ Хакан: Пазителя“, в главната роля Чаатай Улусой, ще започне след седмица в четвъртък. В един и същ момент ще се срещне със зрителите по целия свят. Системата е малко по-различна. В една нощ ще се качат всичките 10 серии. Дори трейлърът му беше гледан от милиони. Да видим каква ще бъде реакцията на почитателите на Чаатай, когато изгледат 10 серии наведнъж… Това е първият ми репортаж с него. Той е един спокоен човек. В него има една странна зрялост, спокойствие. Не е възможно да разбереш какво чувства. Интроверт е. Не харесва тълпите. Обича да бъде сам. Асоциален е. Очите му заблестяват, когато казва риболов, цепене на дърва, лагеруване с палатки, хвърляне на копие, яздене на кон. Българските му предци са били ловджии, той също е един непоправим любител на природата… „Пазителя“ е повратна точка в неговата кариера. Наясно е с това, но не го преувеличава. Непрекъснато подчертава, че това е екипна работа. В него има една сладка скромност. Той е човек, който върви заедно с живота. Вярва в това да бъдеш в правилното време, на правилното място и да действаш с интуицията си. Докато ние правехме този репортаж, Шейма Субашъ и Аджун не се бяха развели, името на Чаатай не беше замесено в тези клюки. Но нямаше нужда да питам, защото самият той направи изявление. И да, знаете, че страниците не могат да ми стигнат. Репортажът ще продължи във вторник. И благодаря на Фетхи Карадуман за тези прекрасни снимки…

Всички снимки са прекраснииии Heart Eyes

Началото на интервюто в суров вид. Почваме и ние като рускините - от краката за главата Joy Като го преведем цялото (+втората част, която ще излезе във вторник) ще го оформя да стане като от истинско списание и ще дам линк. Stuck Out Tongue Winking Eye

Колко голяма беля е да си толкова красив мъж?
Благодаря за комплимента. Досега не ми е навредило. даже мога да кажа, че откакто е започнала кариерата ми ми е носило само ползи. Знаеш участвах в Бест модел и спечелих.

Добре, а притеснявало ли ти е това, че красотата ти минава пред актьорството...
Не! Защото работим визуална работа. И аз съм това. Има герои, които изискват хубава физика, има и герои, за които тази физика трябва да се развали. А извън работата не ми пука за външния вид.

Сутрин като се събудиш и си миеш зъбите или влизаш под душа, като се погледнеш в огледалото казваш ли си: "Колко съм красив!"?
Не, не! Не съм човек, който се харесва. Мъж, който изглежда добре (прилично). Толкова.

На кого приличаш?
Начинът ми на действие и поведението ми са от баща ми, вътрешният ми свят е от майка ми. Външността ми е смесица от двамата.

Турската жена те обожава. А една част от мъжете ужасно ревнува. Сред феновете ти има и такива, които искат да те разкъсат. В социалните медии всеки ден се пише с тонове за теб...
Не ги следя. Много малко ползвам социалните мрежи. Даже изобщо не ги ползвам. И затова не виждам написаното. И не ми е любопитно какво са писали.

АЗ СЪМ АСОЦИАЛЕН!

Чуват се приказки от рода на "Толкова е красив, че може да превърне омъжена жена в педофил"...
Това са неща над които да се посмееш и да отминеш. Аз съм човек, обърнат към вътрешния си свят. Обичам усамотението (да съм сам със себе си). Живея в Зекерикьой. Водя спокоен, прост и асоциален живот... Аз съм асоциален. Не съм много добре с технологиите.

На какъв етап от кариерата си в този момент?
На важен етап съм. Изпълнявам главната роля в първият турски сериал на Нетфликс.

Вълнение, има ли вълнение?
Гордост е да си част от такова нещо. Всеки, с който работих беше най-добър в своята област. И се получи нещо хубаво. Надявам се, че и зрителите ще го харесат.

Много спокойно разказваш за всичко...
Да, но аз съм такъв човек.

Когато получи предложението, не извика ли "Ехаааааааа"?
Аз не съм човек, който показва чувствата си. Не мога да реагирам бурно. Изживявам всичко вътрешно. Дори тези, които ме познават не могат да разберат какво чувствам. Продължих живота си.

Добре, кого потърси да кажеш "Синко, получих такова предложение"?
Не казах на никого докато не подписах договора.

Дори на любимата си?
Да, на никого не казах. Такъв съм. Не бих го казал на глас. Не взимам прибързани решения, премислям. Откакто работя тази работа се доверявах на инстинктите си, слушах вътрешният си глас. Аз вярвам в следното - ако излъчваш позитивна енергия, ако знаеш какво искаш, ако си на правилното място в правилното време... и разбира се, ако имаш талант мечтите ти се сбъдват.

[/quote]

Рени,Ани  Heart Eyes Hug Благодаря ви bouquet

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 12:10 от Iskra Pandova

# 638
Българските му предци са били ловджии, той също е един непоправим любител на природата…
Май за първи път го чуваме Grinning
Благодаря, Рени Hug

Като го преведем цялото (+втората част, която ще излезе във вторник) ще го оформя да стане като от истинско списание и ще дам линк. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чудно Heart Eyes
Благодаря, Ани Hug

Heart Eyes

# 639
  • близо до брега на морето
 Party Party Party
Да си кажа честно,отвикнала съм да пиша-пък за трпетите ,в които очаквам нещо ново относно тоз генч,с корени от булгаристан-нема задълбавам с подробности Laughing
Искрени благодарности на всички,че поддържате тая прекрасна тема Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ани Heart Eyes Hug Рени Heart Eyes Hug-благодаря ви,изчетох го на мига Laughing

# 640
  • Яко в Матрицата...
Аничка Heart, мерсиии Flowers Hibiscus

# 641
  • дали?
Ани, Ренко KissKiss
не почваше ли в петък? Rolling Eyes
не, че нещо, ама нали все в петък му се случвали ... нещата JoyJoyStuck Out Tongue Closed Eyes

# 642
Чичеци за неуморните  Hug Hug Hug

Рени  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ани  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

Ани, Ренко KissKiss
не почваше ли в петък? Rolling Eyes
не, че нещо, ама нали все в петък му се случвали ... нещата JoyJoyStuck Out Tongue Closed Eyes

Joy Joy Joy Joy

# 643
Ренкааа, Heart Eyes благодаря за увода. Hug

Още една част от мен с уговорката, че всичко, което слагам, вероятно ще претърпи редакция. Blush

РАБОТИХМЕ ПРИ ЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ

Прокрадна ли се съмнение "Ами, ако не успея"?
Не. Аз обичам да рискувам, да пробвам неща, които преди не са правени. Казах си: "Огромна отговорност е да изиграеш главна роля в сериал, който ще се гледа по целия свят. Но аз съм тук!" На 14-ти декември ще се срещне със зрителите. Работихме по начин, с който аз не свикнал.

Как така?
За 10 серии работихме с 3-ма различни режисьори. Първите три епизода засне Джан (Евренол), вторите три Умут (Арал), после Гьоненч (Уянък)... Имат много различни гледни точки, имат широк мироглед. Следят нещата, които се снимат по целия свят. Работихме много ефективно. Прибирахме се вкъщи след максимум 10 часов работен ден. Това е нещо, с което аз изобщо не съм свикнал. В турският сериал волно или неволно се случват неща, които изтощават актьора. Например сценарият идва късно. Понякога идва през нощта и сутринта като се събудиш трябва да го научиш и да отидеш да го изиграеш. После работиш шест дни. Ден и нощ се сливат. Моят рекорд е 38 часа. Тук такова нещо не се случи. Работихме при човешки условия.

Гледаш ли се преди да излезе сериала?
Не обичам да се гледам. Изобщо не пускам да гледам работата си. Не мога да се изтърпя. И понеже съм част от сериала не мога да гледам обективно. И без това не мога да оценявам собствената си работа. Мисля, че успях да се развия. Имам много повече опит отколкото в началото. Но все пак думата имат зрителите.

ДУШАТА МИ Е СТАРА

След като си на 28 години как така се държиш като на 128?
(смее се) Душата ми е стара. Ако видиш начина ми живот ще си кажеш "Пенсионирал сее, приключил е с работата". Живея така и в Истанбул и в Лос Анджелис. В Лос Анджелис обикновено в съзнанието на хората са само местата за парти. Аз нямам нищо общо с това.

Ти какво правиш?
Първо не обичам тълпи. Има много малко места, на които ходя и много малко хора, с които се виждам. Имам 3-5 приятели, които идват в дома ми. Толкова. Аз инвестирам в себе си. В Лос Анджелис взимам уроци по актьорско майсторство, по английски, по произношение. И основно харча пари за хобитата си. Там няма никой друг освен семейството ми, сам със себе си съм.

Майка ти и баща ти къде са?
Живеят в Чанаккале. След като се пенсионираха купиха къща на село. Вече става 7-8 години са в Сарос Кьорфези. Понякога ги посещавам. Чувстват се много спокойни. В бъдеще и аз искам живот, в който като тях да живея усамотено. Много обичам усамотението. И съм свикнал, защото на 18 години се отделих от семейството.

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 13:09 от Ани (AHИ)

# 644
  • ... да усещаш мириса на море ...
Ани, Рени, благодаря за бързия превод Kissing Heart Очкваме продължението ...

Българските му предци са били ловджии, той също е един непоправим любител на природата…

Интересна формулировка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт