А тези коментират отношенията на Чачи и

https://www.tv8.com.tr/gel-konusalim/gel-konusalim-244-bolum-081 … 48774-video-3.htm
Ако някой има време може да ни разскаже за какво иде реч

Едната се хвали, че първо тя обявила, че са заедно, после за раздялата и после за сдборяването. Ама този път изпуснала да обяви раздялата, но и тя така била чула.

Не се показвали (до сега), ама били заедно.
Другата пък казва, че щом досега толкова често се събирали и разделяли, значи пак можело да се съберат.

Другата дето всичко знае казва, че Кроко искала да се покажат хванати за ръка (нали това е знака за тях

Според тази вдясно такива връзки приключвали със сватба.

После тази вдясно казва, че досега Чачо с никоя не се е показвал хванат за ръка.

И стигат до извода, че е трудно да се изживява връзка по този начин и за мъжа и жената, ама за жената е по-трудно.
За мъжко мнение питат мъжа в студиото (много ми е симпатичен на мен този човек). Та той казва, че Кроко си е виновна. Никой не може насила да те накара да правиш каквото и да е. Както тя не може да го накара да се появяват заедно, така и той не може да го накара да стои при него при това положение. Да го напусне вика и това е. (То така лесно се напуска Чаатай).

Разбирачката казва, че когато Чачо си е в Истанбул и няма сет, поне 1-2 пъти в седмицата става рано, в 5 часа и отива за риба (тази все едно живее в къщата му бе:joy:), понякога и Кроко ходела с него.
Мъжът казва, че когато някой е с известен човек, би трябвало да знае, че те си пазят личния живот, не го демонстрират и това е. Като не им харесва, има и неизвестни хора. Ако нямали проблем с това положение добре.
Но разбирачката казва, че Кроко не се чувствала добре така. Освен това Чачо продължавал да следва Сера в Инстаграма и имали скандал по този повод.

И това е... общо взето коментар на писаното за Чачо през годините в жълтата преса.

Целият разговор ми прозвуча като: тука има, тука няма 😂🤣😂🤣
А, Чачи Що не и хване ръчицата? Да зарадва момето. А после да я пусне😆
Ани 🤗😘💐