ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] | "The Protector" | Netflix 2018 - темата на ЧАЧО #10 [255] |

• 35 869
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, момичета!
Много време мина откакто не съм писала, но не съм ви изпуснала нито за миг
Не съм свикнала и с новата версия на Мамата.
Благодаря на всички, че подържате темата и отразявате всичко, което се случва с Чачко.
 Специални благодарности на Рени:heart: и Ани:heart: за превода!
Чакам с нетърпение 14 декември и се надявам изненадата да е невероятна и очаквана!:heart_eyes:

Хубав ден на всички!

# 646
Привет!

Харесвам  Чачи и следя това, което се случва с него. Не съм гледала всичко негово, но му вярвам, когато е на екрана. Интервюто е много интересно. От една страна не те допуска много в неговия свят, но и от малкото, което казва успяваш да попаднеш там и да се опиташ да го разбереш. Той е от типа хора, които просто знаят какво искат и следват пътя си...Много хубаво го е описал - това за положителната енергия, за точното място, време и разбира се за качествата, които трябва да притежаваш...Шансове много, но явно не са достатъчно, за да уловиш златната рибка. Другото, което искам да споделя, че звучи многообразно. От една страна е свързан здраво с природата - обича я, достатъчна му е, за да се чувства щастлив, може би това е неговият начин да разтоварва, от друга ми звучи - вече - някак си задокеанско...Щом е забелязан и е получил предложение за този проект - значи върви по правилния път. Няма усилия, които рано или късно да не са възнаградени! Нямам идея какво ще стане със сериала, но му пожелавам следващи успехи по пътя и да цени все така това, което е постигнал, да продължава да работи над себе си.

Благодаря за превода!!!  Hug

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 14:16 от Mydream

# 647
Мимка Hug ади бе,
Ети, как си? Hug,
Mydream Hug

Още една част от мен.

НЕ СПОРЯ С ЖИВОТА. ОСТАВЯМ СЕ НА ТЕЧЕНИЕТО.

Като обичаш обикновения живот как попадна в този свят?
Не знам.

Как се появи идеята да участваш в Бест Модел?
Кълна се и през ум не ми беше минавало. Аз години наред професионално се занимавах с баскетбол. Исках да правя кариера в тази сфера. По стечение на обстоятелствата по онова време имах хубава физика. Приятелите ми казваха "ти защо не се занимаваш с манекенство?" и си казах "поне да опитам". Всъщност не бях човек, който се напъва да става известен. Не съм такъв тип човек. Не обичам да съм на показ, да се говори за мен. Но обкръжението ми беше толкова настоятелно, че си помислих "Сигурно виждат нещо" и отидох, за да се пробвам. И спечелих без да ми е минавало през ума, че може да се случи. Всъщност, когато обявяваха името ми гледах назад, за да видя кой ще излезе. Приятелите ме дръпнаха. Беше много смешно. Всичко стана много бързо...

Как си обясняваш всичко това? Съвпадение?
Толкова много съвпадения има в моят живот... Казах си щом животът ме праща по този път, поне да тръгна по него. Оказа се, че за сериала "Нарекох те Ферия" липсва един актьор за главна роля. Същата нощ аз ставам Бест Модел, виждат ме и ми звънят да ме питат дали ще играя в техния сериал.

Не им ли каза "Аз не съм актьор. Как ще играя?
Казах им. Казаха "ще го направиш". Отговорих "добре, да опитаме". Аз не споря с живота, оставям се на течението. Казах си "щом искат такова нещо от мен, аз ще направя всичко, което е по силите ми"

От кого най-много научи в актьорството и какво?
Аз съм голям късметлия. Всички проекти в които съм работил бяха като школа за мен. В първата ми работа участваха Вахиде Перчин, Метин Чекмез и Хазал Кая. Всички са много опитни актьори и ми оказаха голяма подкрепа. После снимахме "Прилив и отлив" и Баръш Фалай много ми помогна. Всеки, с когото съм работил до този момент ми е дал по нещо. Хората ти дават нещо, но важното е дали ти успяваш да го вземеш. Аз мисля, че можах.

to be continued JoyJoyJoy

# 648
И аз благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

# 649
“Аз не споря с живота, оставям се на течението”
Това много ми хареса😉
За пореден път се убеждавам, че няма случаен успех. За него ти трябва ум..много ум, и Чачи го има😃
Ани 🤗 Рени 🤗 за превода 💐

# 650
И аз благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

Joy Joy
А, къде изчезна Айше? Thinking Да не отиде в ИГ-то си да оправя увода на статията Stuck Out Tongue Winking Eye

https://www.instagram.com/p/Bq34n5mHlXL/

ПП Оо, много работа ѝ отвориха тези бг корени на Айше Арман Joy и в Хюрриет.ком се е поправила Sweat Smile
Скрит текст:

“Ben bugüne bakıp, geleceği planlamayı tercih ederim.”

Последна редакция: нд, 02 дек 2018, 16:48 от Анонимен

# 651
  • дали?
JoyJoyJoy

мило, ти се скапА от превод, яяя Rolling EyesRolling EyesKissing Heart

# 652
# 653
# 654
# 655
  • Яко в Матрицата...
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЩЕ ГЛЕДА НЕГО!

Трейлърът на твоя сериал се гледа от над 1 милион. Вероятността да се гледа в Турция е висока. Имаш ли надежда за световен успех? Въпреки, че не е в същия стил, ще създаде ли ефекта на „Хартиената къща“/“La Casa De Papel”?
- Може и да има, а може и да няма… Но какъвто и да е резултатът, ние направихме един знаков проект. За първи път се прави такъв сериал и се вложиха много усилия. Работихме върху него година и половина, две. Ето защо съм спокоен вътрешно.
В сериала ти си пазителят на Истанбул. Ще ни разкажеш ли малко за героя си? Кой е Хакан?
- Хакан е защитникът на Истанбул. Всъщност, той е един нормален млад човек. Не знаем дали е учил в университет. И сценаристът не знае какво е станало. Отгледан е от татко Нешет, т.е. неговият приемен баща. Занимава се с антики на Капалъчаршъ. Работи в магазина на баща си. Един герой, който иска да поема рискове, да открива нови неща. Иска да стои върху собствените си крака. От една страна е едно дете, но в същото време е специален. В мига, в който разбира, че с тайна, идваща от миналото, ще поеме задълженията на магическата риза, принадлежала на предците му, се чувства раздвоен. Защото трябва да защити Истанбул, а да се натовари с това е много голяма отговорност. Започва един напълно различен живот.
Споделяш главната роля с Истанбул. Междувременно, ние виждаме както съвременното, така и историческото лице на Истанбул. Чувстваш ли се като посланик на Истанбул?
- Да, чувствам отговорност, защото целият свят ще гледа и защото това е една наша история. Вярно е, че споделям главната роял с Истанбул.
Ще допринесе ли „Пазителя“ за популяризирането на Истанбул?
- Със сигурност! Това е екипна работа. И аз съм част от този екип. Зрителите наистина ще видят, че Истанбул е люлката на много цивилизации.
Колко обичаш този град?
- Аз съм роден тук, израснах тук. Много го обичам. Да, този град има един стар, античен дух. Дори мистичен. Очарова човек. Но аз не обичам да прекарвам време във вътрешността на града.
Когато излезеш на улицата и се смесиш с тълпата…
- Снимам местата, на които ходим. Аз и без това не излизам много. Но бях такъв и преди да стана известен. Правех си лагер в гората, аз съм човек, който прекарва времето си сред природата. Защото така израснах. От детството си ловя риба. Купих си лодка, за да ловя риба. Да бъда сред природата, за мен е медитация.

# 656
Ренка, чок мерси Heart Eyes
И от мен още една част. Остава само една, която ще сложи Лили. Heart Eyes

ИМАХ ГАДЖЕ С 12-13 ГОДИНИ ПО-ГОЛЯМО ОТ МЕН.

С Айча Айшин Туран имате една много гореща любовна сцена. Според мен много ще се говори за нея. Как мислиш?
Да, ще се говори. Трябваше да я има тази сцена. Това е нещо, което в реалният живот двама млади човека могат да изживеят във всеки един момент. Това се опитахме да отразим. Но не е сцена, която трябв ада се преувеличава.

Затрудняват ли те любовните сцени?
Не, бяхме много спокойни. И Айча е професионалист. Свършихме си работата.

ОБИЧАМ ХРАНАТА. НЕ МОГА ДА СЕ ВЪЗДЪРЖАМ

Любимата ти сърди ли се, ревнува ли?
В края на краищата това ни е работата. Трябва да се уважаваме взаимно относно работата ни и изискванията й. Не съм имал проблеми. Да видим какво ще каже за тази сцена. Късмет...

За предните ти работи имаше подхвърляния "Този човек не може да се целува". Какво мислиш?
Не знам как изглежда отвън.

За всичко се хващат. "Стана дебел...", "Качи килограми...", "Погрозня...", "Надебеля...", "Обезформи се...", "Пусна брада, за да скрие килограмите си...". Безжалостните критики, които се отправят към жените, се отправяха и към теб и продължават да ги пишат. Натъжаваш ли се?
Аз съм о кей и в дебелото си състояние. Защото така съм щастлив. Много обичам храната, понякога не мога да се въздържа. Особено, когато работя активно огладнявам през нощта, прияждат ми се въглехидрати. Ям. Не се притеснявам от това. Визуално може да не изглежда добре, но ще ям. Другите какво ги засяга.

Слагат ли ти някаква граница като "Толкова килограми ще останеш" и подобни?
Докато играя определен характер трябва да поддържам стабилно тегло. Сега съм 82-83 кг. Докато снимам сериал често си поръчвам за вкъщи харана, съобразена с режима ми на хранене. Вечер не се храня след 19:00 часа. Но се е случвало и да развалям режима.

Някои казват "В това момче има от тъгата на Джеймс Дийн". Какво ще кажеш?
Ааа, така ли казват? Наистина ли изглеждам тъжен? От малък винаги съм имал по-големи от мен приятели. И гаджета съм имал по-големи от мен. Може би заради това изглеждам сериозен.

Колко по-голяма беше от теб най-възрастната ти любима?
Имахме 12-13 години разлика.

Преди години беше казал, че би се оженил за портиерска дъщеря, ако я обичаш. Колко беше искрен?
Сто процента! Все още съм искрен. Тогава играех богатото момче с портиерската дъщеря, изживявахме любов, въпреки двата различни свята. Въпроса ми беше зададен по онова време и аз искрено казах "Ако много обичам разбира се, че бих се оженил". Отговорът ми още важи.

# 657
Привет и от мен Hug Hug Hug

Ани, Hug Heart Eyes  Ренка, Hug Heart Eyes  благодаря ви за превода на Чачковото интервю..

Ето и последната част Peace Peace

МАХНАХ ТОЗИ ПЕРИОД ОТ ЖИВОТА СИ.

Също така преживя нещо много злощастно. Беше съден за употреба и разпространение на наркотици. Съдът те осъди на 4 години 2 месеца лишаване от свобода. Ако Върховният Касационен съд одобри решението на съда, ще лежиш в затвора 1 година и 9 месеца. Какво ще кажеш по този въпрос?

- Не се чувствам длъжен да говоря за това с другите, освен със семейството си и някои мои много близки приятели.

Прав си, не си длъжен. Просто питам. Ако не беше толкова известна личност, мислиш ли, че щяха  да те притискат толкова много?

- Ако не бях известна личност, никой дори нямаше да разбере за това положение. Както и да е. Важно е как се чувстват моите родители.

Разстроиха ли се много?

- Разбира се. Майка ми се почувства много зле. Тя е много емоционална. Баща ми е по-силен. Но в момента няма никакъв проблем. Делото продължава. И аз през тези 5-6 години си взех поуките, които трябваше да взема. Не съм мислил за вероятностите. Никога не съм си казвал: ,,Ако вляза в затвора, какво ще стане,, Това е животът. В края на краищата ако се налага да изживееш нещо, ще го изживееш. Нищо не можеш да направиш, не можеш да го осуетиш. Важното е, когато те сполети нещо такова,  да можеш да извлечеш необходимите поуки от станалото. Ако трябва да застана лице в лице  с това, ще го направя, няма проблем.

Много се коментираха показанията ти, които си дал в съда. Казал си, че на никого не си доставял наркотици, че като повечето хора от обкръжението ти, си употребявал наркотици. Сега като се обърнеш назад и погледнеш този период, какви мисли ти минават през главата?

-  Беше преди много време.. Минаха почти 6 години оттогава. Затова махнах този период от живота си. Не мисля много. А и делото непрекъснато се отлага.

# 658
Лилииии Heart Eyes

Oт фотографа в инстаграм

И аз благодаря за превода  bouquet bouquet bouquet

Най-после някой я махна тази качествено Joy

Ама пък наредили Кънчо на дивана Joy Джадъъ, кой е свършил тази работа? Joy

# 659
  • Яко в Матрицата...
Лили Heart Eyes, Ани Heart Eyes, пак благодаря Flowers Hibiscus

Чудя се тази кака какво още ще го пита? ThinkingJoy

Общи условия

Активация на акаунт