Лежащи мами - 42

• 49 111
  • 772
  •   1
Отговори
# 645
Пчеличке, при кой ходи за второ мнение? За по-сигурно мога да ти препоръчам Христов в Надежда. Ако стигне до серклаж ще ти го направи много кадърно.
Аз съм в Русе. Confused

# 646
Той има и пациенти от Бургас. Не е проблем, стига да можеш да пътуваш.

# 647
  • Варна
И от Варна има пациенти, и приема извънредно, като разбере, че има проблем ...
Всеки сам си преценява, но аз лично не бих била спокойна да имам 2 толкова различни мнения. А ако наистина шийката е толкова скъсена, да не те плаша, но положението ти е сериозно.  Не ги знам лекарите в Русе, но то вече във Варна се намират трудно такива, които да разбират от рискови бременности. Бих ти препоръчала моята лекарка, понеже Варна ти е по-близо, но е в отпуск 2 седмици, а ако ти е къса шийката, трябва да вземеш мерки веднага.

# 648
  • Варна
Арвен, за К. Желязкова говориш , нали ?
Аз също бих я препоръчала. Измерва шийката докато ме натиска по корема като тежест, кара ме да си слагам ръцете под таза и разни такива неща имаше Wink

# 649
Привет!

Включвам се и аз от днес в темата. Нова съм във форума и се надявам да съм на правилното място.

В 5г.с. и 4 дни съм и поради много кафяво течение изведнъж съм от днес на папаверин кнжекции 4х1,дицинон 2х1, утрогестан 3х2 и следователно трябва да лежа и да не правя нищо по цял ден и нощ.

Ужасно съм притеснена и бих помолила някой да сподели личен опит като моя случай. Надявам се да не загубя бебчо...

Благодаря Ви, предварително!

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 18:31 от Reny7o ^.^

# 650
  • Варна
Miss_V, точно за нея говоря Simple Smile В мерките по нищо не отстъпва на добрите лекари в СФ, все пак доста обиколих, всичко измерено от нея, беше 100%.

# 651
Здравейте, проверявали ли са ви дали шийката е омекнала? И как става това? Предполагам с мануален преглед?

# 652
Здравейте, проверявали ли са ви дали шийката е омекнала? И как става това? Предполагам с мануален преглед?
С мануалнен да, на 30ти ми я провериха .

# 653
И всичко е ОК нали? Малко ме тревожат такива прегледи

# 654
И всичко е ОК нали? Малко ме тревожат такива прегледи
Да, Пипи. И микробиология със спекулум си ми взе. Просто слаб дискомфорт много краткотрайно. Нямах контракции след това, нито болки, нито кървене.
Просто при проблемни шийки понякога се налага такъв преглед, но мен лично ме попита дали съм съгласна и тъй като от началото на бременността не ми я бяха проверявали мануално казах ок.

# 655
Благодаря, и на мен не са ми я проверявали, а ми казаха, че е важно да се разбере дали е твърда и затворена освен дължината. Сигурна съм, че няма да ми направят нещо, което да е опасно, но самата мисъл да ми се пипа шийката малко ме стряска, то такова пазене, че малко до побъркване.
Ти как си? Всичко наред ли е с МБ или още няма резултат?

# 656
Благодаря, и на мен не са ми я проверявали, а ми казаха, че е важно да се разбере дали е твърда и затворена освен дължината. Сигурна съм, че няма да ми направят нещо, което да е опасно, но самата мисъл да ми се пипа шийката малко ме стряска, то такова пазене, че малко до побъркване.
Ти как си? Всичко наред ли е с МБ или още няма резултат?
Нищо не се изолира, Пипи. Останаха стерилни поставките. На 11ти ще повторя за всеки случай микрото да ми е мирна главата. Между другото откакто почнах лечението за Ешерихия и болките почти ги няма, та нищо чудно да са били от нея.
За прегледа не се тревожи, те съвсем леко проверяват, няма да ти навредят. Но според мен ще ти е твърда заради утрогестана.

# 657
Ммм, на мен след вземане на секрет, мисля, че беше цитонамазка, прокървях после...бях в 33 седмица. Докторът твърдеше, че е невъзможно от него да е, аз още мисля, че е от него.
До мамата от Русе- и аз съм оттам. Ако си ходила на второ мнение при зарзаланов (понеже ми навява неговия почерк на преглед и подбор на обяснение), върви и за трето мнение.....малко неглижиране има. Благодарна съм, че успяхме да задържим беба...но...има и много неоправени неща, още се мъча осем месеца след секциото за диагноза...вече при други.

# 658
  • Варна
Иве,  би ли споделила на лични за какво става въпрос при теб?

# 659
На мен шийщата ми я проверяха  с ръка при всеки прием в болница-значи поне 4-5 пъти.Нямала съм проблеми.Но цитонамазка следящия Аг ми препоръча да не взима по време на бременостто за да не дразним шийката и го послушах.

Общи условия

Активация на акаунт