Лежащи мами - 42

• 49 076
  • 772
  •   1
Отговори
# 690
Кофти е да се лежи в болничен, несъмнено оказва влияние на психиката. Но те съветвам да лежиш там и да си под непрекъснато наблюдение.
Може да ти донесат книжки, списания, лаптоп дори.
Шийката наистина е много скъсена. Силно се надявам да е отрицателна микробиологията. Вливат ли ти антибиотик?
Като се замисля,че ние треперим за шийки 3 см. Но при проблемна бременност скъсяването може да стане и за часове..

# 691
  • Варна
Като се сетя как преди години се молех да не ме изписват ... Най-спокойно и сигурно е в болницата, за да може да се реагира веднага, даже бях щастлива, като ме приемаха, а ме изписваха, защото пътеките свършваха ...
Дано серклажът и медикаментите помогнат, и вяра, разбира се без нея сме за никъде!

# 692
Моята шийка не мръдна от 3.2 надолу....но от страх лежах поне 5 пъти в болница по 5-6 дена.Бяха ми казали,че не ги интересуват пътеките и ако почувствам неразположение да ходя.И аз го приех присърце Joy Кофти е в болница,но и аз там се чувствах по-спокойна.На твое място бих поостанала повечко.Успех и почивай Sunglasses

# 693
Ами те самите казват, че ще ме изпишат. Днес на визитация сутринта казаха 5 дена антибиотик след серклажа и след това мисля, че ще ме пуснат. На няколко пъти различни доктори казаха 3-4 дена след серклажа, че ще ме изпишат. Нямам представа, може и да ме баламосват.
Bambolinka11, Д-р Димова ми го направи, като и д-р Любомир Христов влезе в операционната, но не знам дали е съдействал.
Плюс това аз живея на 10 мин от болницата, ако това има значение.

Последна редакция: чт, 07 фев 2019, 15:21 от Layla_D

# 694
Сигурно,защото пътеката свършва и затова искат да те изпишат. Няма ли вариант да останеш?

# 695
Ами не са ме уведомили за друг вариант, нито колко ще струва, но не са малко пари. Не съм сигурна, че са ми по възможностите.

# 696
  • София
Ами не са ме уведомили за друг вариант, нито колко ще струва, но не са малко пари. Не съм сигурна, че са ми по възможностите.

160 лв е на ден .... Лежах 1 месец платено там ...Смених ги с Токуда и се радвам, че го направих !
Димова е добър лекар, а Христов- за мен е най- великия !

# 697
Лайла, 160 лв е на ден, ако не си по пътека... Странно, че искат да те изписват-аз като лежах имаше едно момиче с 6 мм шийка и Димова беше буквално наредила да не става от леглото и да й носят храната в стаята... 3 мм е много малко за тая седмица, той серклажът ще държи, но контракциите са притеснителни щом си вече и на Гинипрал... Казвам го от опит и 50 дни на Гинипрал в Надежда-и дума не даваха да стане да ме пускат с 6 мм шийка, серклаж и близнаци... Пробвах и с Коринфар, но не подейства за мен и до раждането си бях закачена за системата с Гинипрал...Аз лично не бих имала кураж да си тръгна, но решението е твое, в болницата поне ще ти правят редовно кръвни и микробиологии да следят за инфекция... И все пак да - ти даваш парите, ти решаваш Simple Smile

# 698
  • Варна
Не знам как се издържа на 160 лв. на ден ... Попринцип, ако имат желание, могат да сменят пътеките една след друга и да те задържат, ако ги помолиш.
Бамболинка, ти как ги смени? Нали ако си лежал да кажем 5 дни в една болница и си бил приет по здравна каса, после в рамките на 30 дни, ако има нещо, пак трябва в същата болница да отидеш за лечение, ако проблемът е същия. Говоря за болничен прием по каса.

# 699
  • София
Не знам как се издържа на 160 лв. на ден ... Попринцип, ако имат желание, могат да сменят пътеките една след друга и да те задържат, ако ги помолиш.
Бамболинка, ти как ги смени? Нали ако си лежал да кажем 5 дни в една болница и си бил приет по здравна каса, после в рамките на 30 дни, ако има нещо, пак трябва в същата болница да отидеш за лечение, ако проблемът е същия. Говоря за болничен прием по каса.

Арвен , смених ги след месец платено .
В Токуда ми въртяха пътеки - за 1 месец не съм платила и стотинка.
Смених ги не заради това, че плащам , а защото се молех за изследвания и прегледи.
За 160 лв на ден - само заради една система Гинипрал и 2 прегледа и 2 пъти кръвни за 1 месец - много ме ядосаха.
Не съжалявам грам че ги смених , получих много добро отношение и всекидневна грижа в Токуда .

# 700
Има и държавни болници.Лично за себе си избрах държавна,въпреки че мога да си позволя частна.(А и в такива моменти дори да нямахме-щяхме да намерим).Отношението към  мен беше чудесно и не съжалявам за избора си.Става въпрос за Пловдив-Окръжна болница.

# 701
Да, Бамболинка, последните 15 дни на 10 ампули, 70 мл /час инфузия и родих в 34+1,но без него нямаше да успея... Относно пътеките - вече не може от пътека в пътека, лежиш само по реална такава на всеки 30 дни... Да, 160 лв са убийствено много, предлагат единствено разсрочено плащане за 6 месеца, без лихва, но аз лично не рискувах и я скалъпихме някак... Друг вариант е Майчин дом например.

# 702
Доколкото разбрах по пътека съм първите три дни и после за тези пет на антибиотично лечение споменаха пак за пътека дали ще е друга или ще я продължават, но на мен конкретно нищо не ми казаха за плащане, предполагам все пак трябва да ми кажат Thinking в спешния казаха, че ще ме уведомят когато трябва да се плаща.

# 703
След пътека плащах по 120лв на ден. Всичко което беше необходимо като изследвания ми го пускаха и следяха.

# 704
Лайла, излязла ли ти в МБ? Инфекция или контракциите са причината? Казаха ли ти нещо? Кога пак ще ти измерят шийката?

Общи условия

Активация на акаунт