Коледни подаръци 2018-2019

• 104 965
  • 984
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Момичета, ето моите добри попадения до момента, по разни поводи (снимки по-късно):
Момче, 9 г. - 10 г.:
Футболна врата с мрежа за трениране на ударите Декатлон, 130 лв.
Топка и плакат на любимия отбор Барса, 50 лв.
Спален комплект на Меси - 70 лв.
Лък с мишена,.стрели и протектори, 150 лв.
Албум със стикери на световно май беше 50 лв.
Момче, 14-15 г.
Спален комплект Асасин Крийд 70лв.
Дуалчок Sony, 200 лв беше май
Анурак с принт на фолио на любим герой аниме някакво - анорака от Ню Йоркър 30 лв. картинката от големия син на мм, печат върху текстил 17 лв в рекламна агенция.
За момиче - спален комплект Сой Луна 40 лв.
Плакати до откат и така. Като се сегя още нещо ще кажа и ще сложа снимки.
Всички подаръци се ползват и са радост.
Принт върху текстил ще правим за мама (на мм бившата) с момчетата на мм. Големия рисува цветето, на което е кръстена. Аз чакам да нарисува, че да купя дрехата според сезона Simple Smile

# 121
Предложете подаръци  за момченце на 1 и 4м.

# 122
  • На брега на реката
А книги чете ли? Готина книга игра? Или дреха, худи на любимата банда? Аксесоар към ПС?
На племенника лесно избирам, футболен фен е, миналата година взех бутонки с подпис на Роналдо, тази година мисля да е футболен екип. Книги от поредицата на Майнкрафт също сме му подарявали.
На 1г и 4м харесват шумящи и музикални/пеещи играчки. Кучето на Фишер прайс, кухня за готвене, комплект за готвене (посуда, тостер, кафемашина с истински звуци), нищо, че е момченце, дървени плодове за рязане, тротинетка, магнитна дъска за рисуване, детски таблет с букви и песни (макар да е за по-големи, обичат мелодиите).

# 123
Мира Иванова, къде ще пускаш за принт плакати? Мисля да подаря 5-6 единични бройки по любими анимета на брат ми за новата му стая, но навсякъде намирам цени за много бройки.

# 124
  • София
ZEST, какви аксесоари към П.С? Хич не съм запозната.  Blush Laughing

Книги... Не му е най-любимото, но от време на време чете. Беше започнал на Дръндьо поредицата, но май така и не я довърши.

Тренира футбол, ама като хоби по-скоро, не мисля, че ще е сериозно.  Simple Smile Та вратичката ми харесва като идея, но просто няма къде да се сложи, така че отпада като вариант, но ме замислехте за някакви други подаръци на футболна тематика, ще се поразтърся. Благодаря. Peace

# 125
  • Ланкър, планините Овнерог
Мира Иванова, къде ще пускаш за принт плакати? Мисля да подаря 5-6 единични бройки по любими анимета на брат ми за новата му стая, но навсякъде намирам цени за много бройки.
Дъщеря ми по различни поводи е поръчвала тук http://limonche.com

# 126
  • Варна
Имам до работа печатница и рекламна агенция Паус (Варна). Посше на снимки ще.покажа какво съм печатала там (на концерт сме).

# 127
Много благодаря, момичета!

# 128
  • На брега на реката
Sea.sea, има волани, пистолети, микрофони. Ние се каним от мн време за микрофони. Гледам, че вече са на мн разумна цена. Но ние сме с 3ката и комплектът струва около 45лв.

# 129
  • София
Мерси ZEST, ще поразпитам и по-големия брат тогава. Дори и моделът не знам какъв им е.  Simple Smile

# 130
  • Ланкър, планините Овнерог
Move контролерите на Playstation стават и за 3-ката, и за 4-ката, но заедно с тях трябва и камера.

# 131
Аз реших какво ще взема за децата.
На пременничките ми (близначки на 5 месеца сега) ще взема
Играчки и някакви занимателни неща + някакви дрешки , ще питам сестра ми какви точно иска.

Ще им взема по едно такова столче и от следващите по едно от вид.

За дъщеря ми ще взема предполагам същите неща + дрешки.
Обмислям да добавя и по един комплект за хранене или по една ето такава поставка:

За възрастните още не съм решила . Идеи нямам дори .
Сестрата на мъжа ми е бременна , но още е много рано.
За свекървата може би някаква красива картина .
Единственото нещо, което ми идва на ум е да пратим родителите ни на почивка някъде. Може би билет за някакъв спа хотел, на място където има коледно настроение като в приказките . Някой сеща ли се къде може да е?

# 132
Много хубави идеи споделяте!
Засега копнах линка с веселите чорапи и ще си избера нещо оттам.
Моите деца пораснаха /на 15 и 19 години/ и те са ми най-голямата "грижа" за подаръци. Явно ще действам на принципа нещо харесано като по-голямата част от подаръка и изненада за допълнение.
Между другото, ако представлява интерес за някого, погледнете брошурата на Кауфланд за следващата седмица, има намаление от 50 % за някои домакински уреди и съдове.

# 133
  • Варна
Сетих се още подаръци, но те са поискани и са скъпи. Все пак: телескоп и таблет за рисуване. Ето снимки на моите предложения Simple Smile
Анорак без цип, с качулка и принт на рисуван герой (30*40 см) колкото е гърба на 14 годишно момче. Принтът е на фолио.

Останалите се виждат кое какво е:

Спален комплект Сой Луна, три части:

Плакати, само Майнкрафт-а е купен, другото е принт:

# 134
  • Варна
И Меси разбира се Simple Smile

Плакатите и спалните комплекти се разминават сега, щото смениха леглата Simple Smile Големият слезе долу, а малкият с Меси се качиха горе Simple Smile

Последна редакция: нд, 14 окт 2018, 15:51 от Мира Иванова

Общи условия

Активация на акаунт