Коледни подаръци 2018-2019

• 104 890
  • 984
  •   1
Отговори
# 915
В Oysho има готини, но пак са от изкуствени материи. Това например : https://www.oysho.com/bg/en/pyjamas-and-homewear/house-robe/unic … mp;typeCategory=0

Иначе са качествени и много меки. Simple Smile

# 916
https://www.housebrand.com/ho/en/ua376-00x/kids-minnie-mouse-onesie
В Ринг мол има такъв чагазин, изкуствена материя са, но са ок. Има и други модели

# 917
  • Варна
Обиколих мола и нищо не харесах за племенниците на мм. Исках нещо тийн за обличане, уцелвам вкусовете, но този път първо от баба им избирах и там са нещата, които ми харесаха. На финала два ваучера от Orange и съм доволна Simple Smile

# 918
Някой може ли да ми препоръча хубав магазин за бижута с цени в рамките на 50-200 лева?

# 919
Някой може ли да ми препоръча хубав магазин за бижута с цени в рамките на 50-200 лева?
Pandora,Nomination,Oxette.Зависи какво точно търсите.

# 920
  • Sofia
Къде мога да намеря , за моята девойка цяла пижама с качулка на някакво животно. Хареса си една в Джъмбо, ама такъв изкуственяк, че няма как да дам 20/30 лв. , скам да е нещо качествено , ама никъде нищо не намирам  ooooh!
Видях в мол Парадайс тези дни .Reserved или Crop не съм сигурна в кой точно  . Даже не помня и животинката ,която беше ,защото и моята дъщеря ги хареса и аз набързо я измъкнах по-надалеч .Simple Smile

# 921
Къде мога да намеря , за моята девойка цяла пижама с качулка на някакво животно. Хареса си една в Джъмбо, ама такъв изкуственяк, че няма как да дам 20/30 лв. , скам да е нещо качествено , ама никъде нищо не намирам  ooooh!
Купувала съм отH&M , но също е изкуствена  материя и запарва[/img]

# 922
А съвет за хубава, дебела пижама? Не цяла, не с качулка, просто нещо качествено и меко? Гледах на няколко места и всички са с някакви детски картинки, а търся за свеки..

За ММ взех от картите на викторинокс(с ножче, отвертки и други джунджурляци, но във формата на кредитна карта), не се сдържах и му я дадох още миналата седмица, съответно търся какво още да му взема.. Много и се зарадва, това поне е хубаво.

# 923
# 924
  • Варна
Хибискус, доволен ли е от картата?

# 925
О, много и се зарадва, два дни вече я носи навсякъде и само поръчква с нея, ама той си е такъв де. Да пипне, да завърти, тук скърца-там хлопа, "чакай, ще оправя" и вади от джоба.. Не знам дали не си навлякох беля с тая карта, ама той се радва като малко дете Simple Smile

# 926
.. очила за виртуална реалност

Моят съвет за виртуалните очила- не давайте голяма сума, защото страшно бързо им омръзват (според лични наблюдения).
Може ли да препоръчате конкретни! Гледам ги и нищо не разбирам!

# 927
  • На брега на реката
Аз поръчах някакви от емаг за 32лв. Характеристиките нищо не ми говореха и гледах само да става за екран по-малък от 4”. Този покриваше 3,7”.

# 928
Zest, може ли линк?

# 929
  • На брега на реката
Сиси, заблудила съм се с инчовете. Този модел поръчах за племенника, за да пристигне в България, а този за щерката, понеже сме в чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт