Коледни подаръци 2018-2019

• 105 006
  • 984
  •   1
Отговори
# 195
Под жеста с коняка и бонбоните се крие весело приветстване с чувство за хумор, без прекалено натягане.

# 196
И аз започнах да мисля коледните подаръци на любимите хора. Засега съм решила на ММ да му подаря ваучер за спортен магазин, но имам едно питане. Не знам дали ще има някой запознат. Искам да му подаря ваучер от Адидас, но ако проверя в магазина в нашия град дали продават такива ваучери, той ще може ли да се използва в друг магазин, да кажем в някой мол?

Привет! Понеже ще имам именик тези дни, сега ще поръчвам ваучер от sport depot. Ето линк, за да разгледаш - https://www.sportdepot.bg/vouchers. Аз съм избрала да бъде онлайн ваучер, защото в интернет магазина има доста по-голям избор, отколкото в магазинът им във Варна. Вече съм поръчвала за подарък такъв тип ваучер и съм много доволна, както е доволен и получателят. Там също има модели на Adidas, ако държиш на марката.

# 197
И аз започнах да мисля коледните подаръци на любимите хора. Засега съм решила на ММ да му подаря ваучер за спортен магазин, но имам едно питане. Не знам дали ще има някой запознат. Искам да му подаря ваучер от Адидас, но ако проверя в магазина в нашия град дали продават такива ваучери, той ще може ли да се използва в друг магазин, да кажем в някой мол?

Привет! Понеже ще имам именик тези дни, сега ще поръчвам ваучер от sport depot. Ето линк, за да разгледаш - https://www.sportdepot.bg/vouchers. Аз съм избрала да бъде онлайн ваучер, защото в интернет магазина има доста по-голям избор, отколкото в магазинът им във Варна. Вече съм поръчвала за подарък такъв тип ваучер и съм много доволна, както е доволен и получателят. Там също има модели на Adidas, ако държиш на марката.

Благодаря за предложението!
На мен ми се иска да не е онлайн ваучер, защото ако си избере маратонки, екип или нещо друго няма да иска да поръчва, а да пробва. Затова се насочих и конкретно към Адидас, защото ги харесва. Иначе ми предложиха да взема Giftcard, което също е като ваучер. Зарежда се със сума и се използва като дебитна карта, само че предполагам не навсякъде ги приемат.  Вижда ми се добра идея, но още проучвам. Някой използвал такава карта? В магазин на Адидас дали приемат такива? В крайна сметка може пък наистина да не си хареса нищо от Адидас и с такава карта ще пробва на друго място.

# 198

Благодаря за предложението!
На мен ми се иска да не е онлайн ваучер, защото ако си избере маратонки, екип или нещо друго няма да иска да поръчва, а да пробва. Затова се насочих и конкретно към Адидас, защото ги харесва. Иначе ми предложиха да взема Giftcard, което също е като ваучер. Зарежда се със сума и се използва като дебитна карта, само че предполагам не навсякъде ги приемат.  Вижда ми се добра идея, но още проучвам. Някой използвал такава карта? В магазин на Адидас дали приемат такива? В крайна сметка може пък наистина да не си хареса нищо от Адидас и с такава карта ще пробва на друго място.

Дааа и това е страхотна идея! Доколкото разбирам от този сайт, да, може да се използва в магазин на Adidas.
http://themall.bg/store/giftcard/ Innocent

# 199
  • Варна
Да, аз съм ползвала такава карта и съм подарявала. Използва се като дебитна карта и важи навсякъде, където има пос-терминал. Просто се доплаща около 5 лева за самата крата и има срок /година/ за ползване. После започват да ти теглят такси, докато сумата по картата свърши.

# 200
Здравейте,аз търся хубав халат за баня който попива хубаво.Някой да предложи нещо по този въпрос ?

# 201
  • София
Здравейте,аз търся хубав халат за баня който попива хубаво.Някой да предложи нещо по този въпрос ?
Аз взех не свеки от фирма Панагюрище има гии по моловете. На скоро видях и един магазин Яна също много ми хареса качеството

# 202
  • На брега на реката
Сигурна ли си, че Яна и Панагюрище не са един и същ магазин.
Ние сме с халатите на Яна Панагюрище. Имат ОН лайн магазин, но и сравнително лесно се намират техни халати във физически магазини за бельо.

# 203
Сигурна ли си, че Яна и Панагюрище не са един и същ магазин.
Ние сме с халатите на Яна Панагюрище. Имат ОН лайн магазин, но и сравнително лесно се намират техни халати във физически магазини за бельо.
Въпросът не е към мен, но мисля, че са различни- https://png.bg/ и http://yanabg.eu/

# 204
  • На брега на реката
PNG е софийска фирма, няма общо с Панагюрище Simple Smile Просто още една фирма, предлагаща текстилни изделия!

# 205
  • София
Не са една и съща фирма със сигурност

# 206
  • София
Ние сме с халати на Dilios и сме в пъти по-доволни от изделията на Яна и Панагюрище. По-дебели и мекички са.

# 207
  • София
Моят халат е на Дилиос и е страхотен, но ми е от преди няколко години. Реших да купя и на ММ от Дилиос, избрах най-дебелия уж като грамаж, но като дойде, материята е една като лигава и не попива добре. Не знам как да го обясня. Същото и с халатите на децата от Панагюрище - имаме от преди на малкия халат - страхотен. Сега леля им им подари нови - нищо общо...........

# 208
[Аз мисля да подменя механичната четка за зъби на приятеля ми.

# 209
Аз съм харесала на мъжа ми колан и часовник в един магазин от който почти всяка година пазарувам коледните подаръци , той много обича хубавите аксесоари.А пък за другите роднини ще решавам на място в магазина - винаги имат разнообразни идеи за всеки.Отивам и избирам всичко на куп , нямам време за обикаляне и чудене.Пък и досега всички са си харесвали подаръците.

Общи условия

Активация на акаунт