Коледни подаръци 2018-2019

• 104 932
  • 984
  •   1
Отговори
# 885
  • Варна
Сиси, ще си помисля и ще ти кажа. 42 лв. беше. Дай ми малко време да се сетя и да поровя в мейлите.

Не пазя нищо, щом го виждаш на по-ниска цена - супер Simple Smile През тази година се опитвам да си създам практика да чистя електронните боклуци (дублирани снимки, мейли и т.н.) и съм изтрила всичко по темата с миналогодишните подаръци.

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 10:45 от Мира Иванова

# 886
Мира Иванова, не се притеснявай, аз го намирам и без това на по-ниска цена.

# 887
Ще ми ми препоръчате ли от къде мога да купя спално бельо
Благодаря

Последна редакция: нд, 16 дек 2018, 10:40 от Chory

# 888
  • София
Преди години правих циферблат на "химически" стенен часовник. Още не съм го направила.
Като ми дойде тока ще пусна снимка.

# 889
  • софия
Моля да споделите къде има одеяло с ръкави. В Айко, Джъмбо и Мьомакс няма.

# 890

А сега нещо математическо?! Видях и математическата чаша, но ми се искаше нещо по-сложно.. Харесах засега един стенен часовник, но може пак чаша..

Хаха, аз също търсейки математическа чаша попадна в сайта на Читател. В крайна сметка поръчах тази -
http://store.zaniarts.com/index.php?route=product%2Fproduct& … xSMw1rYCmSSp0ZAFQ

Поръчката направих на лично съобщение през ФБ страницата им. Цената е 22лв.

# 891
Дикси, аз също я видях тази, по-хубава е, но като не ми излезе и цена, реших да поръчам другата към поръчка с химичната, а и са за двойка, та хем ще си подхождат.

Сега моля за помощ за виртуални очила и караоке микрофон!! В olx гледах микрофоните, но дали стават за нещо...

# 892
  • под тепетата
zvanche,пускат в Лидл такива одеяла , но трябва да следиш. Аз поръчах от сайт миналата седмица и дойде много бързо. Детско е, но е доста голямо. От зазишоп.нет

https://zazishop.net/produkt-kategoriya/продукти-за-деца/детски-текстил-disney/page/2/

# 893
  • София
Ние не си подаряваме подаръци обичайно или ще е нещо символично. Иначе често си подаряваме през годината, с и без повод.
Та току що поръчах чорапи, шалове и шапки от мерино за всички в семейството и реших въпроса. Хем са красиви, хем практични. Вълната е прекрасна, в студено време е направо спасителна, а ако се затопли пез деня - не запарва, диша.
А и е от български производител, за мен това е важно, гледам да помагам на родната икономика и в най-малките неща.
Иначе с ми долки два големи кашона от Оле Мале с коледни играчки, ще ги видя чак във вторник, обаче. Те ще са също към вълнените неща и за 1-2 колеги по една.

# 894
  • софия
zvanche,пускат в Лидл такива одеяла , но трябва да следиш. Аз поръчах от сайт миналата седмица и дойде много бързо. Детско е, но е доста голямо. От зазишоп.нет

https://zazishop.net/produkt-kategoriya/продукти-за-деца/детски-текстил-disney/page/2/
Зная за Лидл, трябва ми за Коледа. Тази година не са пускали там и за това търся от друго място.
Моля да споделите къде има одеяло с ръкави. В Айко, Джъмбо и Мьомакс няма.
В Джъмбо в Стара Загора има, аз купих онзи ден, сиви имаше само, ако не намерите , а ви е важно , мога да съдействам.

Вчера търсих в един от софийските и не открих.

Ще проверя и двете предложения. Благодаря!

# 895
От къде поръча шалове те Simple Smile
Ние не си подаряваме подаръци обичайно или ще е нещо символично. Иначе често си подаряваме през годината, с и без повод.
Та току що поръчах чорапи, шалове и шапки от мерино за всички в семейството и реших въпроса. Хем са красиви, хем практични. Вълната е прекрасна, в студено време е направо спасителна, а ако се затопли пез деня - не запарва, диша.
А и е от български производител, за мен това е важно, гледам да помагам на родната икономика и в най-малките неща.
Иначе с ми долки два големи кашона от Оле Мале с коледни играчки, ще ги видя чак във вторник, обаче. Те ще са също към вълнените неща и за 1-2 колеги по една.

# 896
  • София
От Пирин хил, не харесвм особено памучните им, не че са лоши, но са си обикновени. Мериното обаче е супер

# 897
  • Варна
Като говорите за шалове, четох преди минути в темата за хитрините как прекрасен розов шал не спира да пуска мъхчета и да "цапа" черно палто.
Реших да донеса тук таз подробност, да имате предвид Simple Smile

# 898
  • софия
Като говорите за шалове, четох преди минути в темата за хитрините как прекрасен розов шал не спира да пуска мъхчета и да "цапа" черно палто.
Реших да донеса тук таз подробност, да имате предвид Simple Smile
Аз съм с прекрасен кариран шал-одеяло, което също не спира да пуска втори сезон. Чистя си палтото всяка седмица, но към сряда вече изглежда плачевно. Отивам да чета хитринките какво предлагат по въпроса.

# 899
  • София
Ето химическият циферблат

Все още не съм сколасала да направя часовника.

Общи условия

Активация на акаунт