АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 892
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София, България
Даа, може да остане малко шокиран Grinning Като, че някак след това осъзнават какво всъщност живее вътре в теб Sweat Smile Опитах се и аз директно да запиша за втората ФМ час, ама било рано. Тя така или иначе моята ще е чак преди Коледа. Там вече мисля, че ще е много интересно, понеже си е пропорционално детенцето и си има вече всичко видимо Relaxed Ще му бъде много интересно, сигурна съм.

# 106
Здравейте момичета!

Много се радвам, че групата се увеличава Hug Добре дошли на новите момичета!

Днес чакам резултатите от Genesafe (днес е крайния срок за предоставянето им) и направо не ме свърта на едно място. Леко ми е свито....

Purple_Peanut, все така щастлива да излизаш от прегледите Simple Smile

# 107
  • София, България
Anwen, чакаме да споделиш резултати и стискаме палци всичко да е наред!

# 108
Anwen, чакаме да споделиш резултати и стискаме палци всичко да е наред!

Благодаря!

# 109
Ох тази ФМ...и тези прегледи....мн е хубаво да го видиш малкото човече. Аз водих таткото само веднъж в началото, но мисля и сега на 2 ФМ да го водя да види как мърда юнака. Иначе на последният преглед как риткаше с крачета, Боже.....прекрасно е. Нали ще ми е първо и съм така превъзнесена на моменти, чак не се познавам Grinning

Иначе Биозин мама, вече 2 кутия пия и витамини и ФК и Диаспорал и Инофолик иииии имам си де, не е като да нямам Grinning

Добре дошли на новите момичета! Simple Smile

# 110
Нашия татко е винаги с нас , и чак по развълнуван от мен даже 😁

# 111
 и аз нямам търпение да дойде понеделник, когато съм на ФМ- първа. Много искам да видя малкото човече.
Тъй като таткото , няма възможност да присъства- за съжаление не работи в Бургас и пред работната седмица е невъзможно да дойде. А толкова много иска да го види, не само на снимка. Мисля да помоля лекаря за разрешение да направя клипче по време на прегледа за да му го покажа- дано да ми разрешат.

# 112
Зависи при кой ходиш на ФМ ако си при Троянчев е Бургас той записва целия преглед на диск и ти го дава. Аз останах много доволна от него , беше любезен , обединяваше всеки орган по отделно . Втората ФМ ще е в началото на декември .

# 113
Здравейте момичета, не съм писала отдавна (от първата група - Априлки Frowning1) Радвам се, че има толкова позитивни емоции! Включвам се с един въпрос към бъдещите майки от София. Къде ще правите фетална морфология? Има ли конкретен специалист, за който сте чули добри препоръки? Като цяло съм се насочила към Фемина и д—р Димитрова или при Марков от Морковс?
И виждам, че повечето споделят и за пола - при мен почти сигурно е момче (16 седмица съм), но след феталната ще знам окончателно GrinningHug

Последна редакция: пт, 19 окт 2018, 10:10 от Mominasulza15

# 114
  • София
Аз мисля пак в Света Петка, защото от това, което видях от ФМ на други момичета, в Света Петка преглеждат повече показатели, за повече рискове. Пък и трябва да се следя отблизо, заради риск от прееклампсия, който идентифицираха при БХС.

# 115
Mominasulza15, аз ходя при д-р Чавеева в Щерев. Ходих на ранната при нея и голям рев ревах:D Точно преди прегледа получих кафяво кървене със съсиреци и се бях уплашила много, но тя беше страшно мила и много ме успокои. Огледа ме и видя хематома откъдето идва  кървенето. Каза също и пола -момче в 13 седмица, но ще видим дали е познала:) Обясняваше и ми показваше всичко. Също ми направи изчисленията веднага и ми каза какво означават резултатите. За първо впечатление съм удивена от тази жена:)

# 116
Бланката в Света Петка и в Щерев не се различават, едни и същи неща изследват.
С тази разлика, че в Щерев вземат кръв предния ден и имаш всичко готово на следващия, тъй като са си закупили софтуера.
Д-р Чавеева е страхотна Simple Smile

# 117
  • София, България
И аз съм в Св. Петка при Стратиева. Там е Сигридов, който също бил много добър. Simple Smile
Mominasulza15, ти на първа ФМ не си ходила, така ли? Директно на втора?

# 118
И аз съм в Св. Петка при Стратиева. Там е Сигридов, който също бил много добър. Simple Smile
Mominasulza15, ти на първа ФМ не си ходила, така ли? Директно на втора?
Аз бях при д-р Сигридов на първа фм и бхс. Доктора си прави коментар , по изследванията и доста обстоен преглед. Мен с 2 бебчета ме гледа близо час и половина, нямаше орган или нещо по развитието на бебетата за което да не даде коментар и как се развива. Лично мое мнение, прегледа беше страхотен както и доктора. Записах се и за втора фм при него Simple Smile

# 119
В първия триместър ходих само на биохимичен скрининг. Никой не ми е препоръчал, тъй като всичко изглеждало добре. При последния ми преглед доктора ми каза да се запиша за фетална през ноември, че ми е време. Изброи ми няколко места, които ми препоръчва, но не попитах за конкретен лекар.

Общи условия

Активация на акаунт