АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 977
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
Аз го усещам от около седмица, преди това не знаех дали не е нещо от червата ми:D. За целите му 300+ грама вече се вижда как се движи по корема:) и даже ме рита по пикочния мехур, който непрекъснато е пълен, представям си как ще стискам след няколко месеца, щом сега ми е трудно:) Аз лично много се радвам като се раздвижи:)

# 451
  • Г. О.
   Момичета, кажете ми какво представлява ЛКК комисията за удължаване на болничен? Как протича, какво питат и т.н.?
   Сега съм болничен, тъй като преди месец бях в болница за задържане, вече спря кървенето, но не ми се иска да се връщам на работа и все още се пазя, много лежа...Предстои ми да ходя на комисия и се притеснявам какво точно трябва да казвам.

# 452
С предишната бременност бях в непрекъснат болничен.  Тази комисшя изобщо не я видях, взимах си болничния на консултация готов подписан. Все съм си мислила, че е без пациента, само на основание оплаквания и състояние/диагноза. Това просто са подписи на трима лекари, които смятат, че ти имаш нужда от 30 дневен болничен.

# 453
  • Г. О.
Ава, благодаря. Аз ще ходя лично на комисия, може би защото лекарят ми не е в тази комисия и трябва да запозная нови лекари със състоянието си. Дано и някое от другите момичета да се включи и да сподели опит.

# 454
Аз съм в болничен от самото начало и до сега лично не съм се явявала пред комисията. Ходя на месечният преглед, оставям си ЛАК и след три дни огивам да си взема болничният.

# 455
  • София
Здравейте, минавам да се отчета Simple Smile

Бях днес на ФМ, чакаме момченце Blue Heart Човечето е 300г, всичко е наред, върви си със седмица напред, терминът ми спрямо размерите е с 8 дни по-рано (не че за мен има значение, но може би ще го вземат предвид за махането на серклажния конец).

Хубава вечер от мен!

# 456
Здравейте и от мен. Днес мина и моята ФМ, очакваме момченце... Тежи 277гр с 5 дни върви назад. Таткото беше много доволен, защото бебсън реши да ни помаха с ръчичка.

# 457
Здравейте,
Днес бях на преглед. Казаха че ще е  момиче,върви напред по  принцип заради ранната овулация. Теоретично съм в 17г.с 5дни, а пи ехограф 19(което за мен е вярното, защото аз знам и точната дата на забременяване).
Обаче на микробиологията са ми изолирали кандида, аз за първи път имам такива гъби. Изписаха ми Канестин гин. Някой лекувал ли е такива гъби?
Имах само течение като сопол, но сега изчезна.

# 458
  • София, България
Честито за момиченцето! Heart Decoration

За гъбите не мога да ти помогна, никога не съм имала, но пък е ясно, че сега е напълно възможно да развиеш Simple Smile Не се притеснявай, ще ги излекуват. Relaxed

Честито и за момченцата в мъжката група  Sweat Smile

Последна редакция: вт, 13 ное 2018, 12:07 от Purple_Peanut

# 459
Лошото е че пак нямам лактобацили, т.е съм податлива.

# 460
Melodiq честито за момченцето Blue Heart

Dessi* честито за момиченцето Heart
Щом нямаш лактобацили не може ли да ти изпишат  след лечението на кандидата.

# 461
Ами аз от доста време нямам... след като изпий 4 АБ миналата година - 1 за снузит и 3 за бактерии 😒

# 462
Момичета, едно въпросче : 9,8 левкоцити от горна -10, 5 не в ли много?

# 463
Моите от началото на бременността са 11.5. Аг.-то и личната ми казаха, че е нормално при бременност да са завишени, стига другите изследвания да са ок.

# 464
Под другите кое имаш предвид?
Благодаря за отговора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт