АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 885
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
Кураж, Наталия! Дано докторите помогнат! Дръж се!

# 631
Наталия, как си? Дръж ни в течение. Всички стискаме палци на теб и бебоците :*

# 632
Наталия пиши като можеш как си, че всички се притесняваме за теб. Heart

# 633
  • София, България
Наталия, стискам силно палци и аз всичко да е наред! Heart
Не могат ли да направят серклаж или там както се казва? Thinking
Чакаме те с добри новини Heart

Момичета, добавих анкета за заглавието. Simple Smile

# 634
Наталия, изпращам ти много положителна енергия и се надявам нещата да се наредят. Много сила, кураж, вяра и късмет!

От скоро усещам беболина вече, но ми се струва сякаш много ниско.Вие къде усещате бебето? Аз  около белега от старото секцио, а все си мислех, че по-високо ще е .

# 635
  • София, България
Нормално е _Ava_, все още са ниско долу Simple Smile До няколко седмици ще се вдигнат с нарастването. Все още не са чак толкова големи. Аз един ден усещам горе под пъпа, друг ден много ниско долу Simple Smile

# 636
  • София
Наталия, стискам палци и чакаме добри новини!
Ава, аз също много ниско усещам на моменти, даже писах, че ми е притеснено, защото имам чувството, че ме рита в шийката. Но на моменти го усещам над пъпа дори. Като цяло усрщането ми е, че стои ниско, защото дори когато не рита, усещам тежестта.
На снощната задължителна програма към 1 часа, бях готова да се обзаложа, че в корема си имам поне две бебета - не си представям как е възможно това, което усещах, да е продуцирано от две ръце, два крака и една глава.....

# 637
В сряда заминавам за София в Шейново да ми направят серклаж, че в 13 седмица не са ми правили. ЕДВАМ НЕЗНАМ КАК Ще устискам. Ставам и ми започват контракциите, матката ми не може да издържи и трябва само легнала,още 7 седмици да вляза в 27.. 😐

# 638
Наталия, изпращам ти много положителна енергия и стискам палци за максимално добър изход от ситуацията! Hug

# 639
Кураж, Наталия! Всичко ще е наред. Бъди силна и положително настроена. Говори на бебчовците и бъди спокойна доколкото е възможно! Прегръдки!

# 640
Ще се справите! Струват си болките и лежането. Малко след серклажа ще ти е по-добре и ще можеш да се движиш а и може да преносиш с него, серклажът спасява много бременности. Единствено микробиология ще трябва да ти пускат по-често след това. Бъдете силни и тримата, ние ще ви стискаме палци!

# 641
Наталия всичко ще се нареди и ти ще се справиш Heart

# 642
Много кураж  и от мен!!!
В Шейново ще стабилизират положението , бъди положителна.
Прегръдки!

# 643
Наталия много много положителна енергия и от мен, наистина искрено се надявам и ти желая всичко да е успешно! Heart Важното е, че са го видяли и има как да се оправи! А как ще пътуваш до София в това положение?

# 644
Здравейте, по време на бременността случвало ли ви се е да ви вземат проба за микробиологично изследване и след това да имате кървене и лека болка ?
Наталия, стискам палци всичко да се нареди.

Общи условия

Активация на акаунт