АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 945
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
Мен чесно да си кажа Марков ме прегледа за половин час и двете бебета,нооо много чаках.Имах записан час за 12:20,а влязох след 2 часа и нещо.

# 136
Здравейте и от мен момичета,ние също сме за месец Април,стискам палци на всички и ще се радвам да си обменяме полезна информация ,а и да се успокояваме особенно при мамите като мен с първа бременност. Нашият термин е за 06.04.2019г.

# 137
Благодаря за темата! Ще се радвам ако ме добавите и мен. Първа бременност,на 25г съм с очакван термин 15.04.2019.

# 138
  • Пловдив
Благодаря за темата! Ще се радвам ако ме добавите и мен. Първа бременност,на 25г съм с очакван термин 15.04.2019.
Ти си ми набор, а и с еднакъв термин 😊

# 139
Ти си ми набор, а и с еднакъв термин 😊
Радвам се,това е страхото съвпадение. Макар с малко трудности в началото ни очакват хубави и вълнуващни моменти. Лека бременност както и на всички мами. 😍👶

# 140
Момичета ходих при един страхотен доктор и много внимателен в Шейново,д-р Велев той ще ме следи и изражда.Гледа ми епикризите от В.Търново и не беше много доволен каза цитирам(Те са можели да задържат бебето повече преди да ти се спука мехура)....

# 141
Момичета ходих при един страхотен доктор и много внимателен в Шейново,д-р Велев той ще ме следи и изражда.Гледа ми епикризите от В.Търново и не беше много доволен каза цитирам(Те са можели да задържат бебето повече преди да ти се спука мехура)....
Здравей! Аз съм на мнение,че зависи доста от аг който ти следи бремеността. Радвам се ,че късметът беше с мен и съм при моят гинеколог,защото още в началото на бремеността имах няколко пъти зацапване. Именно той ме остави в болница за задържане и слава богу за сега всичко е наред. Надявам се всико да е наред при теб и се довери на аг.

# 142
Здравейте! Бих искала да включите и мен в темата  - 28г. първа бременност, термин 12.04.2019. Simple Smile
Имам и няколко въпроса:
1. Вече съм в 15+3 г.с. и преди 2 седмици спрях фолиевата киселина, но преди няколко дни бях на консултация и АГ не ми каза да си взимам някакви допълнителни витамини, при което го попитах дали има нужда и той само ми подаде една брошура на Елевит и до там. Въпросът ми е вие пиете ли допълнителни витамини и кои смятатате за най-подходящи?
2. Имате ли проблем с ходенето дотоалетна, защото при мен е голяма мъка и не знам какво да правя ... бих се радвала на всякакви съвети.
Хубав ден и успех на всички Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 окт 2018, 10:06 от Daisy123

# 143
Здравейте! Бих искала да включите и мен в темата и ш групата във Фейсбутк - 28г. първа бременност, термин 12.04.2019. Simple Smile
Имам и няколко въпроса:
1. Вече съм в 15+3 г.с. и преди 2 седмици спрях фолиевата киселина, но преди няколко дни бях на консултация и АГ не ми каза да си взимам някакви допълнителни витамини, при което го попитах дали има нужда и той само ми подаде една брошура на Елевит и до там. Въпросът ми е вие пиете ли допълнителни витамини и кои смятатате за най-подходящи?
2. Имате ли проблем с ходенето дотоалетна, защото при мен е голяма мъка и не знам какво да правя ... бих се радвала на всякакви съвети.
Хубав ден и успех на всички Simple Smile
Аз пия дуфалак от време на време.Иначе като хапна нещо зелено някаква салата нещо се оправям набързо или има такива шоколадчета.

# 144
При мен едно помело всяка вечер действа безотказно засега, дано и занапред. Иначе пропусках ходене по 2 дена.

# 145

Аз пия дуфалак от време на време.Иначе като хапна нещо зелено някаква салата нещо се оправям набързо или има такива шоколадчета.
[/quote]

От 3 дни хапвам зелении и пак няма ефек и между другото точно за тези шоколадчета се сетих онзи ден, но не знам дали е добре да ги хапвам при бременност. Още днес ще отида да питам. Благодаря Simple Smile

# 146
На мен ми помага лененото семе, но малко , само една кафена лъжичка, тъй като не трябва да се прекалява.
Иначе всички плодове с много фибри- круши, сливи Simple Smile
Ако намериш компот от сливи, също е вариант.
Шоколадчетата, в които има сена са забранени, предизвикват контракции.

# 147
На мен ми помага лененото семе, но малко , само една кафена лъжичка, тъй като не трябва да се прекалява.
Иначе всички плодове с много фибри- круши, сливи Simple Smile
Ако намериш компот от сливи, също е вариант.
Шоколадчетата, в които има сена са забранени, предизвикват контракции.
Тази сутрин хапнах 1ч.л. ленено семе, защото и това ми помагаше преди, дано и сега да се получи.

# 148
  • София, България
Здравей, ще те добавя на първа страница. За групата във фейсбка отговаря друг Simple Smile

Аз съм като теб, откакто съм бременна. Два дена не ходя, на третия успявам. Ям зеленяши, плодове, пия прясно мляко. Никакъв ефект. Така си живея вече, свикнах за двата месеца 😁

Витамини пия Фемибион 2, даже си съдържат Фолиева киселина. Съдържат и различни витамини, включително и капсула Омега 3. Някои напълно отричат витамините, така че предполагам сама трябва да си прецениш. Тук почти всички пием. Мисля че 2-3 момичета не пият витамини 🙂 Пия и Биозин Мама сега за зимните месеци с грипа... То май до края ще сме си в зимните месеци...

# 149
  • Г. О.
Аз пия Актив Мама на Doppel Herz, в които също има фолиева киселина, но и комбинация от много витамини и минерали. Допълнително си вземам Омега-3. Моят лекар не ми е казвал да пия витамини, но за себе си съм преценила, че с храната не успявам да приемам всички необходими за организма вещества. На пазара имаш добър избор от хранителни добавки, успех:)

Общи условия

Активация на акаунт