АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 993
  • 724
  •   1
Отговори
# 300
И моя корем е голям, от месец нося панталони за бременни, които са ми широки де, но моите от преди много ми стягаха. Качила съм 4кг, но аз и с предишните качвах много.И съвсем не смятам, че е само от ядене.Явно си е ген, сестра ми също така качва. При нас бременността не беше планирана или по-точно се бяхме отказали преди няколко години от трето дете, а то взе, че стана точно на 40 я ми рожден ден.

# 301
  • Пловдив
Аз също нося поне от месец дрехи за бременни, даже съвпадна с момента, в който казах в офиса, защото ми писна да нося широки тениски и да ми убиват дънките цял ден в офиса. Но пък и на мен са големи и си ги нося с колан, за да не ми се изхлузват. При мен предполагам качването е и заради слаб метаболизъм, ходя на тоалетна на 5 дни и то с помощ на Лактулоза, лекарство против запек. Но пък много навътре ми влиза това дебелеене. С първата бременност качих много като си мислех, че ще си ги сваля тъй като цял живот съм много слаба. От 52 станах 85, а втората свалих до 65 и качих до 79. Сега почнах с 65, но с малкия качвах по-бавно и много ме е страх да не ги кача повече от 79, но какво да се прави. Вече като мине и тази бременност ще имам стимул да свалям, тъй като знаех, че ще си бременея и трети път не си давах много зор. Тъй де успокоихте ме, че не съм само аз с огромния корем.

# 302
И моя е голям, а съм в 16.
 И аз си мисля, че метаболизмът е определящ.
За започнах от 65, 66, вече съм 69, но съм решила да мисля после. Иска ми се да не минавам 80. Но се съмнявам...

# 303
Добре дошла _Ava_, възхищавам се на такива жени като теб Blush и на мен винаги ми се искало поне 3 деца Grinning

Margafuci ще видиш как всичко ще мине много добре на ФМ Hug.

Аз също нося дрехи за бременни от доста врем, а и корема ми е доста голям Grinning

# 304
Аз нося панталони и чорапогащници за бременни от поне месец, просто не мога по цял ден седнала с нормален панталон да ме срязва през корема. Изобщо не се притеснявам някой да ми отстъпва място в градския транспорт - за мен възрастните хора, бременните и малките деца са с предимство и е въпрос на възпитание да отстъпиш място. Винаги съм го правила, така че сега си сядам без угризения.

Margafuci, стискам палци за утре!

# 305
Аз все още си нося старите дрехи, дори старите обикновени чорапогащници са ми все още удобни.

Честно казано, три деца ще са голямо приключение, но с планиране и добра организация, се надявам да се справим.

Дано всичко е наред и стигнем дотам!

# 306
Разбира се, че ще се справим.Само както казваш да сме здрави и до термин със здрави бебчета.
Anwen твоите деца колко са големи и как реагираха на новината за бебето?

# 307
Момичета къде ще ми препоръчате да си направя ФМ? От хилядите мнения в нета още повече се обърках. Става въпрос за Сф. Чета за прегледи от 5-10мин и ми се струват малко. Вие на какво мнение сте?

# 308
Здравейте, може ли момичетата които са си правили пренатест да споделят коя лаборатория са избрали. Благодаря ви предварително!

# 309
  • София, България
Здравейте и от мен.

Днес бях на преглед. Бях се притеснила дали всичко е наред. Не знам защо ми се стори тооолкова дълго от 17.10 (ФМ) до днес... Всичко е наред. Лекарката каза, че вижда нещо мъжко между краката, но на 27.11 ще видим пак за по-сигурно Simple Smile

eclipse23, аз на първата бях в Света Петка при Стратиева по препоръка на докторката ми, доволна съм. Ще ходя и на втората при нея Simple Smile

Много е хубаво, че имате толкова деца! Това си е геройство, особено ако предишните не са особено големи. Relaxed

Аз все още си влизам в старите дънки. Махнах само колана, че вече  ми пречеше Simple Smile Всяка сутрин коремът ми е все по-голям и по-голям Relaxed

Margafuci, успех на феталната Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 ное 2018, 15:18 от Purple_Peanut

# 310
Аз днес ходих на преглед и бебчовците са по 150гр и окончателно ще си имам двама мъже. Единия се кри с двете ръце ама после се видя😂. Добре дошли на новите мами😘

# 311
Здравейте, може ли момичетата които са си правили пренатест да споделят коя лаборатория са избрали. Благодаря ви предварително!

Аз си правих Пренатест в Genomix. Сайта им е www.prenatest.bg
Направиха ми и отстъпка.

# 312
Момичета къде ще ми препоръчате да си направя ФМ? От хилядите мнения в нета още повече се обърках. Става въпрос за Сф. Чета за прегледи от 5-10мин и ми се струват малко. Вие на какво мнение сте?
Аз ходя при Проф. Марков, МЦ Марковс. Доволна съм, прегледа не е 10-15 минути, всичко огледа и на глас сподели какво вижда и какви са нормите. Прогнозира пола на бебето с 90%, който се потвърди после от ДНК теста.
Аз правих Harmony, но в Германия.Просто съчетах теста с предварително планувано пътуване. Варианта на Пренатест Премиум, който тук е 2099лв ми излезна в Германия 330 евро.

# 313
  • София, България
Аз правих Harmony, но в Германия.Просто съчетах теста с предварително планувано пътуване. Варианта на Пренатест Премиум, който тук е 2099лв ми излезна в Германия 330 евро.

Scream Ей те това си е разлика...  Смятай каква надценка се слага тука. Колкото и да струва това изпращане на материал... Надали е 1000 лв. за проба.

# 314
Скрит текст:

Scream Ей те това си е разлика...  Смятай каква надценка се слага тука. Колкото и да струва това изпращане на материал... Надали е 1000 лв. за проба.
Все пак аз правих Harmony, а не знам този тест с тези разширени изследвания тук колко е.Просто видях на пренатест колко е варианта със същите неща, които изследвах аз. Наистина разликата е огроммна, знам, че във Франция също е около 300 евро. В Германия самия тест беше 269евро, 18 евро взимане на пробата и 48 евро консултация с генетик. Самата консултация беше доста обстойна, като ни направи родословно дърво от бабите и дядовците ни до децата на първите ни братовчеди и за всеки пита болести, смърт, раждания.

Общи условия

Активация на акаунт