АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 998
  • 724
  •   1
Отговори
# 315
Получих кървене и сега се връщам от док. Каза че няма опасност за бебето, нямало промяна в шийката. Имам раничка и явно се е наранила от сутрешната цитонамзка. Незнам но аз много се изплаших. Някой имал ли е такъв случай?

# 316
Аз имах -но заради полип на шийката, ако няма болка всичко точно Wink

# 317
  • София
Аз имам контактно кървене при секс (имах...докато правех секс....) и при предишната бременност, и при тази, точно заради раничка. Ама като казвам кървене, си представи кървене, не зацапване, поне за 24 часа.
В извънбременно състояние не ми се е случвало, обясниха ми че заради самите хормони набъбва лигавицата и много по-лесно кърви от механични въздействия.
След като са те прегледали, мнението им е, че всичко е наред, имаш раничка и все пак върху нея е оказвано механично въздействие, мисля че нямаш повод за притеснение.

# 318
като стана дума за секс. Правите ли?

# 319
като стана дума за секс. Правите ли?
. Аз в 12та седмица имах кръвоизлив с голям хематом и отлепяне . След 1 седмица в болница и лежане в къщи нито аз , нито моя мъж имаме желание . На 16ти съм на ФМ надявам се всичко да е наред и ако е така мисля да питам док, че вече ме сърбят хормоните Simple Smile

# 320
Hoffnung 123 за сега нямам различни болки от обичайно, но за всеки случай изпих 2 но шпа и 2 магнерот.
Melodiq при мен е уж само зацапване и се надявам скоро да минава и дано не е 24 часа защото сигурно ще се побъркам.
Silviya-06 секс не сме правили повече от месец. Нямам желание незнам на какво се дължи, а сега и с това кървене няма шанс скоро да си помисля да опитаме хаха.
Didi Pavlova610026 добре дошла в отбора и безпроблемна бременност.
И аз тези дни трябва да запиша час за ФМ, но още незнам къде. Док която ме следи също правила ФМ, но мисля че е по добре да отида при специалист в тази област.

# 321
Hoffnung 123 за сега нямам различни болки от обичайно, но за всеки случай изпих 2 но шпа и 2 магнерот.
Melodiq при мен е уж само зацапване и се надявам скоро да минава и дано не е 24 часа защото сигурно ще се побъркам.
Silviya-06 секс не сме правили повече от месец. Нямам желание незнам на какво се дължи, а сега и с това кървене няма шанс скоро да си помисля да опитаме хаха.
Didi Pavlova610026 добре дошла в отбора и безпроблемна бременност.
И аз тези дни трябва да запиша час за ФМ, но още незнам къде. Док която ме следи също правила ФМ, но мисля че е по добре да отида при специалист в тази област.
Аз се следя в Щерев и док който ме следи ми прави 1вата . Сега за 2рата пак при него ще съм . Аз съм си супер доволна и от него и от болноцата

# 322
Диди в Щерев при кой лекар си ако не е проблем. Моята док преди беше само аг, а сега гледам че мамографий прави, ФМ БХС и още много др което ми е странно, а може и аз толко да разбирам хаха. Относно сутрешния преглед бебо върви с 1 седмица назад. Има време и се надявам да навакса.

# 323
  • София, България
Секс не сме правили... Защо... Не знам 😁 Нещо ми беше притеснено до третия месец, а сега май на мъжът ми му е притеснено. Ама скоро ще правим, защото не издържам вече 😁

# 324
Ние гледаме да не е много на често и да сме по внимателни Blush

# 325
И ние не сме правили секс айде ние сме и далеко аз тук, той в Италия, но милия като си дойде за 1 седмица го беше страх да не ми на правел нещо. Сега честно да си кажа искам всяка вечер да си лягам до него, а не само Но заради децата ще е така.

# 326
Аз искам да напиша това, за да предпазя някой, от некомпетентността и безхаберието на много лекари. Казвам много, тъй като слушах няколко мнения. След цял уикенд в сълзи и депресия след като ми казаха, че трябва едва ли не заради плацента "превия", "хематом" и "огромен риск", да лежа докато родя, тъй като нещата били "много сериозни". Във форума попаднах на д-р Сигридов, обадих се и тъй като бях толкова разстроена, разказах на сестрата какво са ми казали и тя намери време за мен и едно момиче се отказа от часа си (безкрайно и благодаря). Прочетох много за доктора преди да отида, но при срещата си с него бях силно впечатлена от отношението и подхода му. Оказа се, че нищо от това, което са ми казали не е вярно, плацентата ми не е в никакъв случай превия, още повече, назначеното ми лечение беше напълно грешно. Болките ми не са  "контракции", а камъни в бъбреците, които уролога в Надежда не успя да види...
Не искам да казвам какво е правилно във вашия случай, всеки е различен.
Това, което искам да кажа е, че ако се бях доверила изцяло и бях продължила лечението си, би било напълно необратимо и бих влязла в рискова бременност.
Ще пиша тук как се движи плацентата ми след назначената ми терапия:) Докторът ми направи феталната морфология и видях личицето на момченцето си:) Още съм развълнувана, първа бременност ми е, чувството е невероятно. Сега отново съм щастливата бременна, която бях:)
Успех на всички!

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 08:14 от Анонимен

# 327
Супер новини! Интересна ми е връзката прогестерон -пол.
Иначе Сигридов се слави с иновативни методи Simple Smile

# 328
Аз също искам да знам за птогестерона и пола и аз съм с мъж и все още (в18та гс)пия утрогестан

# 329
Аз също бях доста време на утрогестан. Проблемът при мен е, че беше ненужен. Нямах дефицит, но повечето лекари го изписват с лека ръка, без изследвания, без кой знае какво задълбочаване, като витамини. Доколкото разбрах, взимането на ударна доза женски хормони за камъни в бъбреците например, при неизявен дефицит, не се отразяват добре на мъжката полова система.
Никой не отрича, че в много случаи спасява бременности, вашият случай е различен.

Общи условия

Активация на акаунт