АПРИЛчето с ръчички и крачета шава, а тумбакът вече го издава. - ТЕМА 3

• 51 959
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Всеки месец си пускам един пакет Жени макс + и урина  в Цибалаб и само левкоцитите ми не са в референтните им стойности.

# 466
Ще го погледна Simple Smile

# 467
Тъкмо сега се връщам от София, бебчовците са добре и са по 210 грама пусна ми на цветна снимка да ги видя единия си смучеше пръста и не беше много доволен , ама направо пак забравих да питам целите ми крака са в сини точици първо бяха малко сега не. Каза ми за бъбреците да пия неоринал 2х1. Да питам вашата дължина на шийката мерят ли я каза ми само добре е за сега 4,19.

# 468
Моята я мерят всеки път, супер ти е дължината Wink

# 469
Привет и от мен, мами. Вчера бях на ФМ - всичко е наред, бебка върви даже с няколко дни напред. Потвърдиха, че ще е момиче. Само дето много срамежлива беше - през цялото време кри личицето, обърна се за секунди само. Май има инатлив характер от сега ( нали овненце трябва да дойде Grinning ). Д-р каза да започна с магнезия, защото мн схващания на краката получавам. Иначе бебка тежи 330 гр вече, а преди 3 седмици беше 160 гр - на половина. Явно мн бързо вече започват да растат. Ама нали това им е работа. Simple Smile 

# 470
Как се Мери ?
Аз на амбулаторния лист имам всеки път едно ФУ , което не знам какво е 😂
Моята я мерят всеки път, супер ти е дължината Wink

# 471

Мери се свагинален УЗ. При мен е 33 мм.

С предишните две бременности не са ми мерили дължина на маточната шийка, нито веднъж дори...не знам какво да кажа даже...А тогава лекарката ми беше една от най-препоръчваните и обичани АГта в София. Close

# 472
С вагинален , да. Мисля, че от определена  седмица започват да следят.

# 473
Здравейте момичета за 12 декември от 11 ч. Имам час при доктор Марков, но няма да го използвам ако някоя желае да ми пише на лично. 🙂

# 474
Мами, не знам дали сте чули и разбрали, ама аз да напомня - утре има Луд Петък в Хиполенд : -25% на всички артикули. Аз лично ходих вчера и харесах количка и креватче, та утре сутрин ще се сдобия с тях. Важи и за он-лайн покупки.

# 475
Аз гледах в сайта им има много хубави артикули.Много искам и аз да почна да пазарувам за малчовците,но ще изчакам още малко да вляза в 26..27 седмица 🙂

# 476
  • София
И аз няма да купувам бебешки неща сега, да го докарам поне до 7 ми месец.....Иначе съм харесала количка, но ще почакам.
Но пък ще се възползвам от намалението за подарък за имения ден на баткото. Е, ако харесам в сайта някаква бебешка дрешка (мисля че имаха в асортимента), ще взема - ей така, да знае човечето, че си го искам и чакам Simple Smile

# 477
  • София, България
Аз само възглавница за бременни ще отида да видя дали имат Simple Smile преди ми казаха приятелки, че има за 25лв.
Количка вече купихме. Другите неща след Нова Година ще купуваме Simple Smile

# 478
Аз само възглавница за бременни ще отида да видя дали имат Simple Smile преди ми казаха приятелки, че има за 25лв.
Количка вече купихме. Другите неща след Нова Година ще купуваме Simple Smile
Имат възглавници за бременни и лично на мен ми е супер удобно с нея. Моя корем вече е доста голям и така хубаво си го подпирам на нея .

# 479
  • София
Здравейте, аз съм Ева. Втора бременност, терминът ми е на 29.04. Голямото ми момче е на 11 години. Има  ли други майки на деца с голяма разлика? Прочетох за такива с малка. Много е прятно при вас. Пожелавам на всички лека бременност и прекрасни, здрави бебчета!

Общи условия

Активация на акаунт