Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 941
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Това е огромно неуважение на сценаристите към феновете на двете двойки.Ако спретнат нещо между Б. и З. довечера приключвам със сериала.Това е нелепо.

Иначе допускам, че З. може да разбере или да се натъкне на пияния Банков и оттук да реши пак да се бута между шамарите.

Ужасно е че същите тия кокошки, които плюеха по З. сега се прехласват пак по нея и точат лиги да я събират с Пиянков.
Дам, никак не се забавихте.
Тук някой да е проявил неуважение към Огнянова или актрисата?

И да ви кажа откровено нежеланието ми да нямат абсолютно нищо общо Банков и Огнянова из основа иде точно от такива коментари.

Това е сериал, не е личния живот на някой. Аман от ултраси, дето не знаят във фейса ли са, къде са.

Хайде без излишни нарицателни тип "ултраси" и нападки. Теб най-валко съм имала предвид под кокошки.Ако си се засегнал/а - съжалявам.Да протокол отвори фб и направи направи проучване на изказванията на някои потребителки  миналия и този сезон.Ако ти се занимава разбира се Simple Smile

# 391
  • София
Как да няма женски образ, ами Магда Stuck Out Tongue Winking Eye много си е сербез жената откакто остана сама. Суща орлица Simple Smile)))

П.П.
Нямам намерение да се занимавам с фейса и с меко казано ненормалните постове там. Отказах се отдавна на чета по разни групи.
Чета само официалния и то много рядко. И там има "луди".

# 392
Александра, аммм, Виолета и Галя - едната остави другата да пукне, втората пък и отмъкна мъжа. Първата помогна на втората при проблема на този мъж с ерекцията и въпреки това си бяха приятелки. Тaка че Зорница и Банков да бъдат в даден етап приятели, не ми се вижда толкова невъзможно Joy

# 393
  • Кърджали
Майче, за мен това си беше един от абсурдите в сериала, заедно с възкръсналата жена на Банков ... Ама там поне заради Виолета някак си прощавах.. Абе, тъй и тъй имат опит във възкресяванията, що не вземе и Виолета да се съживи. Ей сега е баш тя да се развихри.
Хайде, от мен да мине, може и само призракът и да се появи ....

# 394
  • София
Александра, сестра близначка на Виолета може да се появи Simple Smile И да е още по-голям дзвер Wink

# 395
  • Кърджали
И това е идея...

Очаквам и при Мазови как ще се развият нещата. Мазов го харесвах, харесвам, но напоследък ми иде да му бия два шамара.  На Лора също... И на Владов.. И на Кая. И на Зорница. И на Виктор. И на всички общо взето

# 396
Леле, Владов е увлечен здравата, тук ще е мазало:
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/942796382597853/

# 397
  • Кърджали
Той па къде се вре между юмруците

# 398
Леле, Владов е увлечен здравата, тук ще е мазало:
https://www.facebook.com/otkradnat.jivot/videos/942796382597853/

Пф, може и да не е редно, но повече ми харесват отколкото Стефан и Лора заедно

# 399
Е то при Мазови вече стана мазало Joy Пети сезон се чудят какво да им измислят, та накрая опряха до Владов. Аз предлагам да върнат и Мишева, че да може като се поразбъркат още малко и накрая всички да са по двойки Rolling Eyes

# 400
Владов много го харесвам. Страшно много се радвам, че този сезон ги разделиха с Пенев. Има потенциал в него. Проблемите при Лора и Мазов те първа ще се задълбочават. Нея от части я разбирам. Аз съм на принципа, че е най важно не колко време прекарваш с детето си, а как го прекарваш. Но дотук не са ни показали кадри да бърза да се прибере вкъщи за да си нагушка детенцето.

# 401
Няколко пъти съм писала, та и сега да „кажа“. Много сe учудвам на приятелство след любовна връзка мeжду двама. Не ми се е случвало такова приятелство, но не го отричам щом толкова много хора казват, че е възможно. В, какво се изразява това приятелство не мога да си обясня. С този с когото съм се разделила е имало защо и той остава в миналото. Ако съм искала да ми е приятел бих се потрудила и не бих се разделила лесно. Но различни хора и характери.

В случая със З. и В. Те имат едно работно място  и колкото и да не им харесва  са принудени да имат колегиални отношения и да спазват приличие.

Зорница беше така съкрушена от тази връзка и се съмнявам да има желание за кой знае какви отношения с него. Добра, състрадателна и грижовна тя създава грешно впечатление понякога за действията си.

Толкова по тази тема от мен.

# 402
  • София
Ех как бях харесала Владов за Мишева, ама ей на, не са останали пари за хонорари и Лили Гелева явно няма да участва Simple Smile.
Досадна е тази история с Лора, но злорадо ще кажа, че се надявам да натрие носа на жлъчния Мазов. От всичко най мразя мъже, които се изживяват като голямата работа и унижават хората около тях.

# 403
И аз нееднакратно питах тук, какво искат да ми внушат с мятащата огньове Кая, но смислен отговор не получих. Мисля си актрисата го може и прави демонстрации. Носи си факлите на работа и медитира в удобон момент на покрива.

# 404
За атракция, друг смисъл няма.

Общи условия

Активация на акаунт