Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 939
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
То ако само с говорене ставаше нямаше да има толкова хора дето се пропиват.
Нещо трябва да се случи, за да извади Банков от това състояние.

# 376
  • София
Е добре де, но подобно зряло поведение, да искаш да останете приятели със старата любов говори, че всичко между тях е преодоляно.
Предполагам всеки разбира различно думата “преодолявам” Wink и за това стана спора

# 377
Забавната част в цялата дискусия е, че довечера най-вероятно нищо няма да бъде такова каквото сме си го представяли сега и всичките ни теории ще станат на пух и прах Joy

Но искам да ви благодаря, дами. Вижда се, че може да се води и разумен и спокоен спор без да се ритаме в кокалчетата Grinning

# 378
Забавната част в цялата дискусия е, че довечера най-вероятно нищо няма да бъде такова каквото сме си го представяли сега и всичките ни теории ще станат на пух и прах Joy

Ще сме ето така:

# 379
  • София
Не дърпай дявола за опашката, че ще вземе да влети някой и да ни развали седянката Simple Smile))
И последно да кажа. Няма "приятелство" след подобна любов, еле след всичките травми, които донесе тя. И на двамата.
На кой повече, на кой по малко няма да меря на кантар.

# 380
В течение на няколко серии Банков, в различни ситуации и реплики описа състоянието си в момента - търся почва под краката си, не искам да съм сам, прецакан съм от живота малко повече, не ми пука за себе си. Когато знакът, на това последното се смени, и започне да приема загубата като възможност да започне отново, колкото и да е тежко и трудно, тогава и първите две ще намерят решението си Simple Smile
Какво или кой ще го доведе до финала на саморазрушението и самосъжалението ще видим. Дано поне да е интересно Simple Smile Мисля, че ще е комбинация от човек и ситуация Simple Smile

# 381
Много ми дойде на мен това лашкане в двете посоки. Да се разбират и да приключи вече.
Надявам се довечера да дадат случая с пеперуденото дете. Незнам много по темата. Гледа ми се повече медицина.

# 382
И аз очаквам този случай и как ще го представят. Гледала съм предаване именно за това и експерименталното лечение. Заради крехката кожа, която и при леко докосване може да се увреди, води до рани по цялото тяло, бинтоват се, трудно зарастват и всичко това е адски болезнено.

# 383
И аз очаквам този случай и как ще го представят. Гледала съм предаване именно за това и експерименталното лечение. Заради крехката кожа, която и при леко докосване може да се увреди, води до рани по цялото тяло, бинтоват се, трудно зарастват и всичко това е адски болезнено.
Няма страшно , ще мине санитарят с парцала , ще подочуе и ще им даде безценните си съвети .
После ще го качат на покрива и Кая ще му врътне едни огньове  за разведряване .

# 384
Това е огромно неуважение на сценаристите към феновете на двете двойки.Ако спретнат нещо между Б. и З. довечера приключвам със сериала.Това е нелепо.

Иначе допускам, че З. може да разбере или да се натъкне на пияния Банков и оттук да реши пак да се бута между шамарите.

Ужасно е че същите тия кокошки, които плюеха по З. сега се прехласват пак по нея и точат лиги да я събират с Пиянков.

# 385
Проблемите при Мазови са доста дълбоки. Кой знае как се е проявил Мазов в операционната щом се е наложило София да го изгони. Ама май, Владов почва да се увлича по Лора.

# 386
  • София
Това е огромно неуважение на сценаристите към феновете на двете двойки.Ако спретнат нещо между Б. и З. довечера приключвам със сериала.Това е нелепо.

Иначе допускам, че З. може да разбере или да се натъкне на пияния Банков и оттук да реши пак да се бута между шамарите.

Ужасно е че същите тия кокошки, които плюеха по З. сега се прехласват пак по нея и точат лиги да я събират с Пиянков.
Дам, никак не се забавихте.
Тук някой да е проявил неуважение към Огнянова или актрисата?

И да ви кажа откровено нежеланието ми да нямат абсолютно нищо общо Банков и Огнянова из основа иде точно от такива коментари.

Това е сериал, не е личния живот на някой. Аман от ултраси, дето не знаят във фейса ли са, къде са.

# 387
  • Кърджали
Честно казано, имала съм една такава връзка - силна страст, много желания и накрая едно нищо, останало насред нищото След такова нещо място за приятелство няма, да, не е нужно да има омраза, но приятелство не. Точно защото е прекъснато, не е като да е изживяно всичко и приклчило от самосебе си. Затова и очаквах да има някакъв опит от някой от двамата да потърси другия и с това да приключат всичко. Да се държат като колеги след това - да, трябва, защото са възрастни, уж разумни хора /да, да, знам, Банков не се държи изобщо като разумен, ама и това ще отмине/. Но приятелство няма как да има, това не е детска приказка... Та да, и двамата все още според мен не са преодолели другия, но това в никакъв случай не значи че няма да продължат живота си напред. А да се съберат отново е също толкова невъзможно - между тях има прекалено много болка и разочарования, но никога няма да има спокойствие...
Затова каквото и да се случи довечера - за мен е очаквано и разбираемо.
Но Зорница се надявам наистина да бъде категорична. Няма място за излишна доброта и наивност. Имало е нещо между тях, но е приключило . Изживяли са каквото са изживяли, за мен нито един от тях двамата не е жертва.

# 388
  • София
Аз не мога да разбера къв е проблема и да иска някой тук да се съберат Зорница с Банков примерно?!  Защо трябва да се оправдават хората, които са на това мнение? Някои хора са яко във филма тук явно и държат всички да споделят техните възгледи. Ама хич не ми пука дали ще се събере с Марио, с Тони, с Виктор или с Магда. Нали е сериал, има си сценарий и ще се случат нещата, както са зададени по него. А не по това дали половината фейс или бг мама иска да е с някой си. Така че успокойте се госпожо, взимайте си кокошките, ходете да си леете коршум, после пийте една вода и сложете иконата под възглавницата, да не се съберат случайно Зорница и Банков.

# 389
За мен Зорница с разума си обича Марио, но сърцето я влече към Банкав, заради страстта, не довършенто, не доизказаното, заради въпросите които останаха да висят ..... По добре е да не общуват, само приятелство не знам как ще стане.
Не ми се задълбава колко слаба актриса е Диана Димитров и как гледа като бито куче и Марио и Банков и Йосиф. Те всички жени в сериала са с едни кахърни, влажни погледи. Как няма един жив, енергичен нормален женски образ.   

Абе с тези огнени топки дето ги мята Кая, какво иска да ни внушат сценаристите? Какво носи това за образа на Кая, на сюжета?

Общи условия

Активация на акаунт