Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 862
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  • Ню Йорк
Мазов ще тръгне да търси Лора да и се извини и ще я свари на калъп с Владов.

# 526
Лора й омръзна детето, омръзна й педиатрията, омръзна й съдовата хирургия, омръзна й мъжът й...ужасна е.

# 527
  • Пловдив
Няма ли край раб.ден на Хинова? Тая гледачка по 18ч. гледа детето Stuck Out Tongue Winking Eye

Оп...целувчица!

Жениту от обяд чакаше със шлифера,пък Банков чак по тъмно я откара на летището Simple Smile

# 528

За това, че нямало кой друг да гледа детето и тя не могла да откаже.

# 529
  • София
Е, то наистина нямаше кой да гледа детето. Кая после реши, че може и да размисли.

# 530
Наистина нямаше кой друг да гледа детето, Кая каза, че не може да остави майка си. Това, че като чу , че Огнянова ще помогне, се запъна, че ще мисли за друг начин, изобщо не отменя факта, че нямаше как Кая да гледа детето.

Еййй, сега пък и за Мазов ми домъчня. Grinning Харесва ми как ги правят шарени хората и в различни моменти виждаш различни черти от характера им.

# 531
Някак очаквах, че Банков на репликата за приятелството ще отговори на Зорница нещо такова.
Епизодът беше добър, поне нямаше ретроспекции Grinning Имаше и медицински случаи, имаше и лични отношения, нямаше истерии и драми. Не е лошо по-често да лекуват в тази болница Grinning

# 532
Мъчно ми е за Мазови. Двама души, които лека полека се отчуждават един от друг, независимо от причините. Просто е тъжно да се види как двама души не умеят да разговарят помежду си.

# 533
  • София
Сериала се завърна.
Хареса ми серията, имаше от всичко в нея, включително и медицински случаи.
Хич не ми е мъчно за Мазов, нека малко да се погърчи.

# 534
Зорница нямаше задни мисли като предложи да гледа детето. Явно осъзна, че Марио е прав и реши да направи нещо по въпроса с Банков да преминат неловкото държание и отношенията им да са на една нормална плоскост.

Аз на Лора не мога да й разбера проблема и съответно не мога да й съчувствам. Искаше да се омъжи за Мазов, омъжи се. Искаше дете, получи го. Искаше специализация по съдова хирургия - постигна я (не и без подкрепата на Мазов). Откъде дойдоха тези превземки аз не мога да си обясня.

Соу Лъки, какви три години, тя дали и три месеца стоя да го гледа това дете...

# 535
Хареса ми епизода - лекуване, операции  и интересен случай Simple Smile

# 536
  • Там,където се събуждам щастлива.
Признавам на Вергов, че много добре играе пропаднал до дъното. И реакцията му беше “Изпуснах я”, но му прави чест, че се държи така със Зорница. Много явно му липсва и я иска, докато тя е непоклатима!

Сигурно е светило Пенев, но беше глътка въздух, че го нямаше Цонев.

Разбирам Лора. Не е лесно да живееш с някого, който непрекъснато е циничен към теб! Има жени, които искат дете, но не могат да са с тях по 24 часа на денонощието. Имат нужда да бъдат полезни и оценявани на друга територия, а не само покрай памперси и тенджери. Мазов е типичен консервативен мъж, който мисли, че мястото на жената е точно там!

# 537
Е, то наистина нямаше кой да гледа детето. Кая после реши, че може и да размисли.

Няма значение кога е решила, факт е, че Зорница сама настоя да гледа детето без въобще никой да я е молил.
А Кая размисли, което означава, че Зорница не беше единствения възможен вариант. Wink

# 538
Той Мазов сам си каза, че знае, че е задник Simple Smile Обаче и двамата с Лора вече са тръгнали по нанадолнището, не разговарят, освен когато се дърлят, пропастта между тях расте, и двамата се чувстват зле, но не знаят как да намерят пътя обратно един към друг. Те май не го и търсят в момента. Но за всеки от тях поотделно ни показаха, че още има чувства към другия.

# 539
А, Цонев го нямаше, да... още една причина епизода да е хубав Grinning

Общи условия

Активация на акаунт