Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • София
На мен пък Лора ми е противна вече. Знаеше Мазов какъв зевзек е и я кефеше, сега изведнъж не я кефи.

Мен ме дразни от самото начало с много редки изключения. Не ме интересува толкова Мазов, колкото факта, че Лора не се интересува от детето си, а 2 сезона орева целия свят за дете. Той Мазов за това се държи толкова лошо, което не го оправдава разбира се. Ще се вбеся не на шега ако ги разделят и дадат правата на детето на нея, това ще е върха на безочието.

# 511
Hа това дете да му бяха измислили друга диагноза. Aбсурдно е така да го прегръщат, целуват, докосват, да чука по вратата. Hали затова ги наричат пеперудени деца, защото кожата им е крехка като крилце на пеперуда. A то дори една превръзка няма по себе си...

# 512
Здравейте, пак съм аз, албанския реотан. Embarassed Мазови кога и как стигнаха до тук, отношенияата им са ужасни...след всичко което преживяха са лудата Ваня, бебето и т.н. newsm78

# 513
  • София
Евгения изобщо не трябваше да пипа детето. Според мен сега и малкият ще хоспитализират.

# 514
Лъки, Мазов не може да преживее, че Лора остави бебето на гледачка  толкова малко и се върна на работа и оттам тръгна конфликта им.

Харесва ми че в този епизод обърнаха внимание и на психологическите проблеми, които обикновено се неглижират.

# 515
"Нали знаеш, че с мен можеш да споделиш всичко"- Евгения в действие 😂

# 516
Лъки, Мазов не може да преживее, че Лора остави бебето на гледачка  толкова малко и се върна на работа и оттам тръгна конфликта им.

Харесва ми че в този епизод обърнаха внимание и на психологическите проблеми, които обикновено се неглижират.
Благодаря. Тя също е лекар и не може да стои 3 години вкъщи, той не е прав.

Ееее, тази прогледна за 5 мин. Laughing

# 517
  • Пловдив
Егати! От две приказки и жената прогледна Close поне ден да беше минал...

# 518
Хаха как послъгва Огнянова 😀

# 519
Хаха как послъгва Огнянова 😀
За кое?

# 520
  • Пловдив
Кръстева...? Що тя не отиде да гледа детето?

# 521
  • Кърджали
Тук поздравявам Марио, не му беше никак приятно, но показа че вярва на Зорница.

# 522
  • Ню Йорк
Хининова направо екстрасенс, с поглед ги лекува.  Joy

# 523
Мен па си ме кефи Мазов. Аз съм същата.

# 524
Имах една приятелка, като Кая. Беше омъжена, пред развод и си търсеше достойна партия. Тя беше среднист, но признавам, изключително интелигентна. И красива. Та на въпроса ми защо не искаш компютърния ни инженер, например, тя ми отговори: Аз се целя високо в йерархията, не ме интересува по какъв начин ще стане, но аз ще бъда с такъв мъж. И го направи😹Приятелка ми е имала страшно трудно детство и след това още по-кошмарен семеен живот, затова и не я съдя за нищо. Но реших да ви дам един пример.

Общи условия

Активация на акаунт