Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 909
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Хайде, Огнянова щяла да се обажда на Банков да се разбират Simple Smile))) 

# 496
Ххаах, Христо - право в целта Joy

# 497
  • Кърджали
Мазов е ужасен. Не че Лора е цвете, ама Мазов е отвратителен този сезон.
Кая е привлечена от Банков. Какво ти привлечена, направо си е влюбена.
Зорница Не знам имаше ли нужда да се явава помощник в тази ситуация. Но пък явно това е начина да ги сблъскат челно с Банков и да се мине вече тази история.
Иначе медицинските случаи са интересни...
Иначе добре че показаха Банков в малко по-човешка светлина. Него само работата ще го изкара от тунела. После вече ще му търсим жена.
Христо... и той ще има да почака докато любовта го огрее. Кая сега е на друга вълна.

# 498
Не съм наясно, но редно ли е Жени така да целува момчето?

# 499
  • София
Жени защо докосва детето?

# 500
  • София
Ей голяма злоба таз Кая

# 501
Не съм наясно, но редно ли е Жени така да целува момчето?
Малко се увлече май..

# 502
Бе забравиха те каква е диагнозата, пипат и ъ.н.
И лекар след смяна да иде да гледа дете...да беее, ок... да бяха го вкарали в болницата по добре.

# 503
Детето не трябваше ли да е цялото в рани вече от тия прегръдки на Евгения?

# 504
Христо ми хареса как засече Кая Grinning
А Зорница реши да помогне, защото реши да послуша Марио. Нали разбрахте от разговора им, че Зорница и Банков дори не се поздравяват. Явно тя реши, че Марио е прав и могат да имат нормални отношения и може да помогне и на детето.

Жени не би трябвало да го пипа детето.

# 505
Детето не е много достоверно външно, поне някоя рана или бинт да му бяха сложили и направили.

# 506
  • Ню Йорк
Банков дано не вземе да преспи със сестрата, че после няма да има отърване. Ще го преследва до гроб  ooooh!

# 507
Серията ми харесва. Задявката между Банков и Райкова е много приятна - точно така се случват големите любови. Бавно, полека забелязваш другия. Надявам се да продължи - хубава двойка са. Тъжно ми е, защото Карагьозов също я харесва, а тя него - не. Огнянова беше много сладка в този епизод - на външен вид. Някак нежна, ефирна. Дали актрисата наистина не е бременна? Много ще се радвам, ако е така.
Мария Каварджикова играе много добре в този сезон. Взела си е бележка, много естествена, харесвам я.

# 508
На Лора и втората специалност й е тясна. Сега вече е психиатър и провежда лечения.... наистина това е образът, който най- много ме дразни

# 509
Кая се държи като 15 годишна тийнка. Христо добре й го каза.

Предполагам Зорница реши да помага на детето под влияние на думите на Марио.

Общи условия

Активация на акаунт