Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 3 /14.09. - 20.09.2020/

 • 39 072
 • 1 519
 •   2
Отговори

Анкета

Смятате ли, че трябва да вкарат нов играч на мястото на напусналия Пламен?

Опции:

 • Испания
 • Мнения: 27 408


„Игри на волята“ /световноизвестният колумбийски риалити формат Desafío/ е екстремно предизвикателство за зрителите на NOVA – едно вълнуващo състезание, което ще изпита ума, волята и физическата устойчивост на 24 смели българи, които влизат в битка за надмощие, а победителят ще грабне голямата награда от 100 000 лева.

Във втория сезон на „Игри на волята: България“ всичко ще се решава на Арената.„Предаването се съобразява с желанията на зрителите как да бъде определен големият победител и ви обещаваме, че ще бъде грандиозно. Тежките сблъсъци са моята задача и почти винаги тествам всички игри, за да имам поглед над това, което случва на участниците. От един момент нататък определено става ясно защо предаването се казва така“, разкри Димо Алексиев.

Риалити форматът ще бъде надграден от още по-мащабни и трудни изпитания, а племенните съвети ще имат ключово значение за новия начин на номиниране на участниците. „Племенният съвет ще бъде отделен сегмент в предаването. Номинациите няма да се осъществяват на терена както до момента – веднага след битката. Всичко ще се случва на едно много място, където ще коментираме личните взаимоотношения на участниците – кой какво е направил по време на битката, кой носи отговорност за конкретна загуба или победа“, коментира Ралица Паскалева за „Събуди се“.

Според информация на продуцента Витомир Съръиванов

Визитки
Визитки
Визитки


Отборът на Рибарите черпи сила от дълбините на морето и живее в ритъма на приливите и отливите, този на Жътварите събира гордите потомци на на хората, които превръщат трънливата пустош в райска градина, а Ловците са първите, които покоряват природата и подчиняват зверовете на своята воля.  
Оглавилите племената /след изпитания на арената за капитанското място в трите племена/ разполагат с огромна власт – те ще взимат всички важни решения, ще имат двоен глас при номинациите и тяхна ще бъде последната дума при споровете в племето.Във формата ще има валута - златни грошове, които в един момент ще се окажат много решаващи.  Колкото повече битки печелят участниците, толкова повече грошове ще спечелят. Всяка битка има различна стойност. С тези пари могат да си купят и лични предимства.Локациите на игрите: Варвара/Дарданелите, плаж Силистар, Попският плаж в Царево, Попската поляна.Всичко от първия сезон

Добрин НиколовОфициална страница

ФБ

Инстаграм

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 22:59 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1
 • Испания
 • Мнения: 27 408
Добро утро!
Александър

Ден шести – Втора Елиминационна!
След поредната смразяваща вечер се събуждаме покрай реката. Буден съм няколко пъти нощем от среднощните нестинарски ритуали на Катя и сутрин от ранобудната пчеличка Христа. След няколкото дена спане по земята, започват да ме наболяват костите като на общак бъхтещ по строежи, вратът ми е скован и вдървен, а движенията са ми са се превърнали в такива на преял ленивец. Единствените хора, които оставаме да спим под построения от нас навес бяхме само аз и Иво, докато останалите се нареждат като аптекарски шишета до огъня.
Още с първото събуждане след доброто утро се започва с задушевни стонове за храна, оплаквания от условията и блянове за по-хубава участ. Иво се уединява с рибоците(които скачаха със средни пръсти във въздуха по наш адрес) на близкия дънер и им бае да му скочат на куката, Катя, Христа и Мира стоят около огъня и си балтаят за живота, Дракона си мисли на кого и как да строши гракляна, а за Ники всеки минаващ обект е източник на храна! Семейна идилия!
Верно гладът е по-силен от тока и все пак трябва да останем единни и да се справим с наличното. Заемам се да търся достатъчно права и дълга клонка, на която да навия мисина, да закача куката и да си увеличим шансовете за хващане на рибка. Като един истински корабокрушенец, продължавам да ровя за червей, хващам няколко скакалеца и се позиционирам и аз да пробвам да хвана нещичко.
Атмосферата е изключително тягостна! Всички лежат и се опитват да съхранят силите си за предстоящата териториална битка. Христа, Ванката и Ники са разстроени и всеки един разговор за техните семейства удря емоционална нишка в моята душа. Иска ми се само за минута даже да чуя гласът на някой близък или познат за кураж и сили(най-вече този на майка ми), обаче знам, че това на този етап е мираж.
Следобедът прекарваме в обсъждане на Елиминационните битки и предстоящата териториална. Всеки си има свои фаворити, който иска да продължат занапред в игрите и това става явно. Отнасяме се в обсъждане на стратегии и започваме да дискутираме нашите силни и слаби страни. Нерви, псувни, мрънкане, джанки и малко смях са думите които описват този ден.
Нека утрешният поне бъде с една идея по-продуктивен!Йоанна вчера е заминала за Йейл. Последна година и началото на един край - България ще ми липсва повече от колкото предполагах, но нямам търпение да прекарам последния ми есенен семестър в Йейл. А хората, на които държа и оставям в България, било то хора, с които съм се сближила в последните месеци или тези, които са с мен от самото начало, ще бъдат част от живота ми дори и от другата страна на света ❤️🌍

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 07:22 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 2
 • Мнения: 4 766
С голям интерес гледам предаването.Да видим кой ще сдобряваме днес(макар,че нас какво ни интересуват тяхните лични проблеми ).Аз гледам заради игрите.

След седмица излъчване, нямам любимец,бях си харесала жандармериста и Пламен,пък той взе,че се отказа.Харесвам и Александър от рибарите,той и Мая са единствените,които не мрънкат,драматизират и правят скандали.
От жълтите - безразлични са ми,Ивана се е взела за център на внимание и другите са като декор.Може би Сюзан и Джералдин са ми интересни като играчи.
От ловците - харесвам Тодор като силен играч,но като мъж ми е досаден и простеещ.Милен е най-добрият от тях.И умно играе на социално ниво - тихичко,кротичко,без да прави скандали като Тодор.
Очаквам рибарите отново да се върнат край реката и да стават големите панаири.Smile

# 3
 • Мнения: 6 213
Ама верно, какво ни интересуват семейните им драми? Това състезателна иигра за воля и издръжливост ли е, или съдби на кръстопът?!

Смайли,мерси за темата! Flowers Hibiscus

# 4
 • Sofia
 • Мнения: 3 767
Благодаря за темата  Simple Smile

# 5
 • Мнения: 738
𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 - благодарности за темата.
Александър добре пише, беше ми приятно да го чета с първото кафе.

# 6
 • Мнения: 549
Благодаря за прекрасната тема, Смайли! Както винаги е страхотна. ❤️🥰

Относно Игрите... Аман от скапаният им Биг Брадър. Искам екшън, искам да се вълнувам от самите игри и емоциите на участниците, а не коя на чии била сестра, брат, гадже и т.н. Миналият сезон ни ги бяха спести ли тези глупости и всички много се вълнувахме... А сега....Битките измежду другото. 😑

# 7
 • Мнения: 959
Всички искат екшън!

# 8
 • Sofia
 • Мнения: 17 461
Каква ли ще е драмата между сестрите.    Сигурно са били разделени след развод на родителите Thinking

# 9
 • София
 • Мнения: 3 213
Благодаря за новата тема! 🤗
И мен не ме вълнува кой на кого е гадже, сестра или брат. Така или иначе казаха, че са в различни отбори. Още повече, че не били в добри отношения. Така че едва ли биха правили коалиции. По-скоро всеки да се оправя сам.

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 09:19 от Elwing

# 10
 • Мнения: 1 821
Благодаря за темата !
За първи път гледам това предаване и съжалявам, че не съм гледала предишният сезон. Много ми харесва. Въпреки, че съм фенка на сеирът от типа Биг Брадър, не мисля, че той има място тук. Гледам само заради игрите, много са ми интересни и всички останали драми ме дразнят. Да видим днес как ще мине териториалната битка. Само не разбрах дали ще има капитанска, но май не съм само аз..

# 11
 • София
 • Мнения: 14 869
Благодаря за темата. Яд ме е за Елена, щеше ми се да остане.

# 12
 • Мнения: 29
Според вас кои може да са тези сестри (или амазонки, както Ралица ги нарича) от различни племена?
Беше се прокраднала тук тезата, че Сюзън и Джералдин са сестри, обаче те са от едно и също племе.

# 13
 • Мнения: 1 381
Благодаря за темата!

Аз съм фенка на ББ, отделно мисля, че шоуто ще загуби, ако не показват и отношенията между играчите, но съм против режисирането им. Много ясно, че с избора на хора може да заложат някои предполагами "конфликти" - например двама "явни лидери на едно място", но и цялата игра да се пренареди - само и само това да се случи, че и ситуации нарочно да се създават за да се налива масло в огъня - не го одобрявам. Много по интересно ми е нещата да се случват от само себе си - дори да е малко по-постно предаването - просто ще си е истинско.

# 14
 • Мнения: 710
Smileys, благодаря за новата тема Smiley

Според вас кои може да са тези сестри (или амазонки, както Ралица ги нарича) от различни племена?
Беше се прокраднала тук тезата, че Сюзън и Джералдин са сестри, обаче те са от едно и също племе.

Беше обсъдено, че дори и доказано кои са сестрите, разрови се в предната тема.

Общи условия

Активация на акаунт