Откраднат живот 61: Анатомия на гнева... Д-р Карагьозов. Д-р Христо Карагьозов

• 28 851
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Е не сме казали чак, че някой може да бъде за пример с перфектен личен живот. Те всички ги скъсаха от премеждия и проблеми за да има непрекъснато драма на макс и ако случайно на някой му дадат малко почивка през този сезон то през другия ще наваксат пропуснатото.
В случая приемам, че ако някой не го дават или излезе от сериала вече няма проблеми и е щастлив. Така съм вече спокоен за Калин-Наталия, Александър-Биляна и всички починали, че проблемите им свършиха и вече са ок.

# 586
Биляна и Алекс не бяха ли сравнително стабилна двойка?
Сега Тасев и Ина са такива, имат проблеми заради Фотев но като двойка изглеждат хармонични. Марио и Зорница също, при тях зорлем изсмукаха някакъв проблем, но им е така построена връзката, че занапред очаквам изключително само външни проблеми да имат.
Калин и Наталия също за мен са щастлива двойка.

# 587
Щом който излезе от сериала е щастлив, да се молим това да е последен сезон , за да   се успокоим и ние .

# 588
  • София
Защо трябва да е последен сезон? 
Да излизат Ковачев старши и Огнянова и ние да продължаваме да си гледаме сериала.

# 589
Добре си беше излязъл Банков и си гледахме сериала....

# 590
Що, мен не ми пречи да ги гледам нещастни, много им отива да страдат Joy А и моето изначално мнение е, че като цяло те двамата са сред най-пощадените откъм страдания Grinning

# 591
Мисля, че друго се имаше предвид.
Заговори се за семейства лекари - наистина е честно е срещано, има цели фамилии лекарски семейства, поколения назад има по някой в рода, който е бил в тази сфера. Било то от една специалност или различни.
Тези, които работят заедно често основат собствени клиники/практики и т.н. и хич не ги греят болничните проблеми. Гушват си доволно пара и си хортуват.

Под нормална двойка аз разбирам това да са се загаджили без разни драми, любовни триъгълници, трагедии и т.н., живеещи нормален живот, като изключим ежедневните неволи и тревоги, които има всеки един от нас.
За такава двойка в сериала в момента не се сещам. Все някой е преминал през нещо. 
Ествествено, че голяма част от поканизаните събития се случват в живота, но просто концентрацията е прекалено голяма.

# 592
Ванилия, съгласна съм, концентрацията е нереалистично висока, но аз наистина не смятам, че на някого ще му е вълнуващо да гледа една обикновена двойка.

# 593
  • София
Трябва да се хванат Пенев и Кръстева Stuck Out Tongue Winking Eye Само те нямат нищо за гърба си.

# 594
А Евгения със санитаря ли ? Тъкмо са си съседи , а и така е модерно .

# 595
  • София
А Евгения със санитаря ли ? Тъкмо са си съседи , а и така е модерно .
Няма как да стане, все пак санитаря има жена, дори и бивша.
А Пенев и Кръстева са свободни, като волни птички Simple Smile))))

# 596
А не може ли да направят любовен триъгълник Евгения-Цонев-Кръстева? Joy

# 597
  • София
Не може.
Само Пенев и Кръстева са не докоснати. Това е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
А не може ли да направят любовен триъгълник Евгения-Цонев-Кръстева? Joy

Ако нещо ще откаже да гледам сериала, мисля, че е това 😆

# 599
Joy Бившата жена е нулев фактор .
 Банков имаше настояща  и пак стана инфекция .
Мазов и той се омаза с Мишето и т.н.
В първите сезони Биляна беше сгодена за Калин , а се извъртя със Сашко , а Наталия от Сашко  прескочи на Калин . Изобщо  дълга и тъжна история .

Общи условия

Активация на акаунт