Математически турнири 1-4 клас. Тема №52

• 77 757
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Както две дами казаха преди няколко страници - има достатъчно състезания и е въпрос на време да ги отсеем Wink За мен лично (без да знам основанията им за непубликуване) се губи прозрачността. Мисля си, че имаше драма накрая около квотата им за финала и кои деца отиват, но не съм толкова запозната , пак казвам Simple Smile хубав и слънчев ден на всички!

# 226
  • в страната на чудесата
МБГ е забавно и нищо повече. Децата се радват заради медалите. Да видим така ли ще е с новия регламент

# 227
Здравейте, някой би ли ме ориентирал има ли истински добри школи в София, които подготвят децата за състезания? Нещо като варненската "Ребус"? Благодаря предварително.

# 228
  • София
И за нас като bradata беше първо състезание. Просто детето имаше голямо желание. Аз също бих искала да видя резултатите не заради друго, а за да знам какво я е затруднило. Не е до медал  и прочие, но все пак и самото дете знае, че е положило труд и не трябва така с ръка да се отмахва това....както и да е, сега предстои СМТ, а и други състезания , така че и аз за в бъдеще ще преосмисля тази МБГ. Така и не разбрах защо като плащах таксата за участие трябва да изпише името на детето ми на латиница, не на кирилица...

# 229
Работата на детето може да се види: "Заповядайте на 11.11.2018 г., неделя, от 13.00 до 16.00 часа, в Детската академия в София и от 13.00 до 14.00 часа в Детската академия в Пловдив, за да видите работата на детето си и условията на задачите." Имената на латиница са - защото е международен турнир.

# 230
  • София
Благодаря sali1, тъкмо видях и влизах да си редактирам поста. Не разбрах от къде останах с впечатление, че не може.

# 231
  • София
Аз веднъж се опитах да запиша детето в ДАНИС и нещо не се разбрахме с тях. Веднъж отиде и МБГ, но му беше за последно. Не се е явявало хлапето в ДАНИС и не сме имали проблеми с нищо, но определено това не е неговото състезание.
Състезанията на СБНУ също не ми се харесват.

Винаги е добре да има грамотича или медалче, ама по-добре да е с покритие.

# 232
В регламента, на сайта на МБГ пише, че "След обявяване на резултатите всеки участник получава условията на задачите. Задачите не се публикуват на сайта на турнира." Това е последното изречение на т. 7.
Кой се предполага да  ни даде условията, организаторът ли?

# 233
  • Бургас
Нашите резултати от МБГ преди малко ни ги написа класната в групата, но задачите можело да се видят само в кабинета на заместник директора т.е. това с получаването май няма да се случи... Иначе моето гардже ме изненада приятно с 38 точки Simple Smile

# 234
  • Варна
Има резултати за Варна от "Черноризец Храбър" - на сайта на "Славейков"

# 235
Резултатите от МБГ ще бъдат ли обявени на сайта? И знаете ли кога? Simple Smile Раздела класиране към момента е премахнат. Благодаря!

# 236
  • Варна
Има резултати за Варна от "Черноризец Храбър" - на сайта на "Славейков"
На страницата на турнира също са качили.

Последна редакция: вт, 06 ное 2018, 21:40 от Blue Turquoise

# 237
  • София
Здравейте, извинявайте за глупавия въпрос, но се обърках. Какъв е максималният възможен резултат на МБГ, втори клас?

# 238
Здравейте, извинявайте за глупавия въпрос, но се обърках. Какъв е максималният възможен резултат на МБГ, втори клас?
за всички класове максималния е 40т

# 239
  • София
Браво bradata много добър резултат на детенцето Simple Smile
Нашата девойка е с 24 точки. Ако в неделя имам път натам бих отишла , за да видя къде и какво е объркало, ако не нататък когато публикуват задачките ще си каже Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт