Лечение на акне - РОАКУТАН /тема №3/

• 67 323
  • 604
  •   1
Отговори
# 600
Привет на всички! Синът ми от 5 дни е на Роакутан по 1 таблетка на ден от 20 мг , на 16г. е тежи  около 85 кг.,висок. Акнето е по скоро средно към тежко .. Притесняваме да не е малка дозата,  Но като чета, вероятно дерматоложката на по късен етап може да промени дозата. По отношение на хидратирането тя каза каквото намерим със силна хидратация, задължително балсам за устни, Моля препоръчайте ми балсам се устни и лосион за тяло. За лице имаме на aven . 
Той редовно ходи на фитнес ще е ли възможно спортуването? Притеснена съм с този Роакутан, но опитахме много други неща ефект нямаше. Дано не съм много страничните въздействия.
Благодаря!

# 601
Трябва да спре фитнеса докато го пие.
Никакъв спорт не трябва.

# 602
За натоварването- нека да е умерено.Моят син спря с футбола, малко фитнес само прави, но без много усилия.Леко са му завишени чернодробните.
За устните- писала съм малко назад какво ползва.За лицето на Сера ве има изписани крем и отделно слънцезащита, но в момента не помня кои са.Неговата кожа е мазна.

# 603
Синът ми е като вашия 16г( почти 17). 90кг 196см. Започна с една таблетка. Сега е на две. За устни ползва на Юсерин и обикновен вазелин, хидратиращи кремове, 50 фактор слънцезащита. За спорта- не мога да го спра. Фитнес, бокс по два пъти дневно, бягане. Притеснена съм, но на тази възраст не слуша какво се говори. Излага се на пряко слънце и се пече. Има много напукани устни, суха кожа, голяма умора.

# 604
  • Велико Търново
Купете му аквафор вазелина за устни на Юсерин, ако не сте го купили вече.

Общи условия

Активация на акаунт