Да си нямал никога никого

• 21 327
  • 538
  •   1
Отговори
# 510
Едва ли е програмист. Такова стриктно ползване на обедните почивки е характерно за администрацията.
Няма как да е програмист, сина ми е такъв и няма чак толкова свободно време да виси по форумите. Най-вероятно са му хоби компютрите. На програмистите им дават големи заплати, но и много работят. А ако беше такъв, нямаше да може да се оттърве от ухажорки.
Или е ланаджия.

# 511
Момчето каза, че в сервиз работи. Може би е за компютри и подобни джаджи.
Без значение, аз съм му казах вече – той сам слага бариерата и си поставя всякакви удобни за него оправдания. Трябва сам да си мине пътя и да свали собствените си бариери. Или приема сегашното си състояние и си кара яваш-яваш без да мрънка.

# 512
Напротив, мисля, че е точно програмист. Мисля, че го познавам. Simple Smile

# 513
  • MI
Той си написа още преди, че е по озвучаването на коли, после добави в сервиз. Сега, ако е програмист и лъже си е негов проблем - още по-дразнещо би било мрънкането му.

# 514
Аниш, опитвам се да се опазя от цинизма на опита Simple Smile

Другото, което си мисля, на 27 години, знае езици, грамотен, завършил университет, очевидно чел, макар и малко еднопосочно, нормално изглеждащ. Обаче, живее в малко градче (не става ясно по собствена воля или не), няма среда, няма близки приятели, не е имал споделени интимни отношения. Работи в сервиз, вероятно изкарва, колкото да живее.

Въпросите ми са:
- Ходи ли на екскурзии до мечтани дестинации и ако не, защо? Ако няма пари, защо не прави така, че да има?
- Като се разхожда в планините, вика ли си компания? Не е нужно да се натрапва, а да покани някой. Ако иска да дойде, да дойде; ако не, добре. Но питал ли е, търсил ли е компания? Ако не, защо?
- Пробвал ли е адреналинови преживявания - скок с парашут, парапланер, сърф, гмуркане? Ако не, защо?
- Обяснението с липсата на общуване, във форуми по интереси е покъртително и единственото, което прозира зад него е, че не иска. Дори не дава шанс, да му стане интересно. Защо? Мързи ли го, доскучава ли му?
- Ходи ли по концерти в Европа или България, на банди, които му харесват? Вика ли някой за компания? Ако не, защо?
- Предизвиквал ли си се някога? Да се возиш на стоп, да спиш в чувал на морето, да подариш цвете на непознато момиче в друг град, в който няма да се върнеш скоро? Да излезеш от зоната си на комфорт, да се изучаваш, да се наблюдаваш, да усещаш как бузите ти пламват, ушите почервеняват, ръцете треперят?

Авторе, на 27 години, дори не знаех, че съществува бг-мама, камоли да ми хрумне да пиша в него, още повече жалвайки се. На 27 още бях безсмъртна. Правех по много от всичко изброено. Всички тук сме преживели Виденовата зима, за никой не е било лесно. Втори курс почнах работа и до 25 години го бях докарала така, че животът ми да е песен. да се издържам сама, да си позволявам удоволствия и да не завися от мъж. Ти защо не го правиш, защо се вживяваш на жертва? Какво си постигнал със съзерцаване и нефункционални знания? За какво ти помагат? Разбирам, поне да се чувстваше добре, ами то... едно голямо нищо. Обама е роден в африканско село, Роналдо е живял в две стаи с двамата си родители и двете си сестри, Модрич е ритал с дървени кори, Анди Мъри е преживял терористичен акт в училище, при който целият му клас е избит, а той се скрил в шкаф и единствен оцелява. Да си ги чул да се оплакват и да ронят крокодилски сълзи? Да ти се струва, че нещо бъркаш в картинката за отношението ти към света?

Моля те, да ми отговориш на всички въпроси и да не стане пак така, че не си разбрал за въпросите. Благодаря.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 17:38 от mimimost

# 515
Най-вероятно са му хоби компютрите.
Хоби с бакалавърска степен. Мда.
ОК, ясно, социалните мрежи не са за теб.
Има разлика между шега, лигавене и пълна олигофрения. Начинът по който общува даден човек казва много за него. И по-скоро дали наистина искаш да продължаваш разговора с него.

# 516
"Обама е роден в африканско село"

Я пак? за Обама-баща говориш, нали? Синът му е роден в САЩ, не може да си роден извън САЩ и да станеш президент.

# 517
Втори курс почнах работа и до 25 години го бях докарала така, че животът ми да е песен.
Радвам се за теб. Където живея, 5000лв заплата не се намира. Долу-горе толкова ми трябват, за да мога аз да правя това, което ми харесва наистина.  Иначе аз сам си надробих попарата, която си сърбам и затова се чувствам така, както се чувствам.

Последна редакция: ср, 17 окт 2018, 17:56 от Igorek

# 518

Я пак? за Обама-баща говориш, нали? Синът му е роден в САЩ, не може да си роден извън САЩ и да станеш президент.

Обама-баща едва ли е роден в африканско село - май беше от бялата раса. Иначе Обама е роден в Хавай.

п.п. Аз мисля, че авторът е фейк. Темата му се появи се точно, след като коментирахме в съседна тема за невиждалите секс хора на 25 и нагоре години.

# 519
Ела в София, 5000 лева са постижими. Ама ще трябвя някакви усилия да положиш.

# 520

Обама-баща едва ли е роден в африканско село - май беше от бялата раса. Иначе Обама е роден в Хавай.

Баш там е роден: https://en.wikipedia.org/wiki/Barack_Obama_Sr.

# 521
5000 лева са постижими. Ама ще трябвя някакви усилия да положиш.
Знам.  Но след 10 години работа. Търся жилище в момента. Не усилията са проблем.
Темата му се появи се точно, след като коментирахме в съседна тема за невиждалите секс хора на 25 и нагоре години.
Няколко човека тук забелязвам, че все търсят конспирации  и психопати.

# 522
  • Sofia
Няколко човека тук забелязвам, че все търсят конспирации  и психопати.

А, не ги търсим, те сами ни се набиват на очи.

# 523
Радвам се за теб. Където живея, 5000лв заплата не се намира. Долу-горе толкова ми трябват, за да мога аз да правя това, което ми харесва наистина. 

Какво ти харесва наистина и изисква 5 хилки на месец?

# 524
Въпросите ми са:
Моля те, да ми отговориш на всички въпроси и да не стане пак така, че не си разбрал за въпросите. Благодаря.
1. - Не.
2. - Не. Никой няма да се навие, така или иначе ми казаха че не съм в час и не съм добре да обикалям.
3. - Не, не съм скачал с парашут, нито нещо от сорта.
4. - Не виждам въпрос, а констатация
5. - Не, почти на никакви концерти не съм ходил.
6. - Возих се на стоп. Един път попаднах на някакъв ненормалник. Не, мерси. Не треперя, опитвам се да запазя самообладание във всяка ситуация.  Не са нефункционални знания.
Какво ти харесва наистина и изисква 5 хилки на месец?
Концерти, парашути, екскурзии. Удари сама чертата.

Общи условия

Активация на акаунт