1 юЛи-ПРОТЕСТНО ШЕСТВИЕ ЗА ДЕТСКИТЕ И МАЙЧИНСТВОТО

• 36 686
  • 640
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Бройте ни и нас. Само ми кажете дали мога да ползвам същото писмо като миналия път за разрешение и аз да го пускам. Надявам този път да сме повече от 10. Моля ако има нещо ново пишете ми на лични, че нямам вече така свободен достъп до нета и немога да следя темите.

# 61
Бройте ни и нас. Само ми кажете дали мога да ползвам същото писмо като миналия път за разрешение и аз да го пускам. Надявам този път да сме повече от 10. Моля ако има нещо ново пишете ми на лични, че нямам вече така свободен достъп до нета и немога да следя темите.

Hug

# 62
Лека и от мен!

# 63
Деби идеята е не лоша, ама не разбрах тези снимки на нашите деца ли ще са?А пък и май говорим за оризова хартия ама не, по-скоро фолио, което ще излезе скъпичко ако правим ала Кристо Явашев - изпълнения...пространството пред президентството е доста сериозна площ.
Може нещо по-евтино да видим/тип полицейска лента/ и да е едноцветно, че да отпечатаме примерно-майчино сърце или BG-MAMA ама "мамата" си имат запазен знак.
Абе готина идея прилича на хепънинг!
Има и друго ценно нещо,че ни трябва визуален ефект.Аз малко се притеснявам от викове,крещене то и без туй си става шумно като се съберат повече от 10 човека и като се замислиш,че ще има хора с малки деца/после цяла нощ трябва да се успокояваме от превъзбуда и впечатления/По-подробно разкажи,че за втори илитрети път,чета ама нещо ми се губи.

# 64
  • София
Кой беше дал инфо за цена за флаерите?
Дайте детайли за формат, знам, че е 2+0 цвята. Ще искаме да се отпечата на 80-90 гр. хартия офсет. Ще проверя за цена и срок за печат - може и да намеря по-добра.

Цената, която съм посочила, вероятно не е най-ниската. Но когато звънях беше след 18 ч. и само на едно място ми вдигнаха телефона.
Виждам и че част от момичетата се колебаят за този вариант.
Да потърся ли утре и други оферти?

Иначе от Летящата имаме обещанието, ако се навием на този вариант да направи още по-добър проект.

# 65
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Проверете цените и после ще решим дали ни устройва. Все пак ми се струва, че ще излезе скъпичко. Спокойно можем да направим такива плакати (по-представителни са) и отделно да си лепим и обикновенни ксерокопия където ни падне. (аз съм решила да засипя квартала тъй или иначе)

# 66
Деби идеята е не лоша, ама не разбрах тези снимки на нашите деца ли ще са?А пък и май говорим за оризова хартия ама не, по-скоро фолио, което ще излезе скъпичко ако правим ала Кристо Явашев - изпълнения...пространството пред президентството е доста сериозна площ.
Може нещо по-евтино да видим/тип полицейска лента/ и да е едноцветно, че да отпечатаме примерно-майчино сърце или BG-MAMA ама "мамата" си имат запазен знак.
Абе готина идея прилича на хепънинг!
Има и друго ценно нещо,че ни трябва визуален ефект.Аз малко се притеснявам от викове,крещене то и без туй си става шумно като се съберат повече от 10 човека и като се замислиш,че ще има хора с малки деца/после цяла нощ трябва да се успокояваме от превъзбуда и впечатления/По-подробно разкажи,че за втори илитрети път,чета ама нещо ми се губи.

Добре де ама аз го пиша това за трети път и незнам коя точно част не съм обяснила точно, че не успяваш да ме разбереш. Аз нямам намерение да присъствам на хепънинг, нито да опаковам сгради. И не разбирам от коя точно част реши, че е така. Идеята ми е проста и ако се опиташ да си представиш какво предлагам ще ме разбереш. С две думи. Взима се руло хартия с ширина около 70-80см.(за да стане по-дълго), ако не намерим по-здрава хартия и пергаментовата хартия за печене става, другото и име е оризова хартия (навремето се чертаеше на такава и няма нищо общо с фолиото). На място всеки носи снимка на собственото си дете (деца). С лепило лепим снимките на хартията и разгъваме рулото колкото е необходимо в зависимост от количеството снимки. Така се получава нещо образно казано като голям (ако съберем, достатъчно снимки) и дълъг плакат, който носим до Парламента и там на входа го оставяме да има медиите какво да снимат, а ако има начин да посрещне и депутатите в понеделник още по-добре, но ме съмнява да стане. Надявам се сега стана още по-ясно или?

# 67
Благодаря беше изчерпателна!

# 68
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Дами, лека и приятна вечер ви пожелавам! Аз се отнасям към света на сънищата. (щеше да е хубаво мъжа ми да ме отнесе натам, ама айде!)

# 69
оф, момичета докато се добера до компа от моя дзвер, който най-накрая заспа и всички сте си легнали Cry
Коала, много съжалявам ,че не можах да те гледам Rolling Eyes, сигурна съм че си била супер Peace
letia6ta номер едно е поканата:bouquet:
аз също съм съгласна да отпечатим да има за по - ключовите места от нея, пък иначе на ксерокс Peace

# 70
Деби - за снимките, аз пак да питам, тези коит не са от София или пък не могат да дойдат на протеста ще пускат снимки на мейла на министерството на 3-ти (първия работен ден след протеста), а всички останали носят снимки на място, така ли?
дали ще съберем достатъчно така newsm78, защото другия вариант е да ни пратят малко и на нашия мейл и да ги извадим - примерно 100-200 снимки - ще излезнат около 30 лв формат 9-13?

# 71
пак съм аз , забравих  Embarassed
може да има някакво послание на рулото със снимките - нещо като "Помогнете ни да имаме братчета и сестричета", "Осигурете ни щастливо детство" или нещо от сорта ?

# 72
Деби - за снимките, аз пак да питам, тези коит не са от София или пък не могат да дойдат на протеста ще пускат снимки на мейла на министерството на 3-ти (първия работен ден след протеста), а всички останали носят снимки на място, така ли?
дали ще съберем достатъчно така newsm78, защото другия вариант е да ни пратят малко и на нашия мейл и да ги извадим - примерно 100-200 снимки - ще излезнат около 30 лв формат 9-13?

Може и така аз нямам против, това е въпрос на наше общо решение, всеки да си каже какво мисли и ще решим. Но според мен за да не се дават пари и за снимки не е ли по-добре мамите които няма да присъстват да си изпратят снимките с писма, а ако ги мързи или не им се занимава да ги пратят на мейла на министерството. Незнам както кажете. А за снимките продължавам да настоявам да се включи към големия шрифт и това всеки да носи снимка на детето си на протеста, колкото по-голяма толкова по-дълъг "плакат"

# 73
пак съм аз , забравих  Embarassed
може да има някакво послание на рулото със снимките - нещо като "Помогнете ни да имаме братчета и сестричета", "Осигурете ни щастливо детство" или нещо от сорта ?

Да, ама не се знае колко ще е дълго цялото нещо. А ако съберем 10-20 снимки 9/13 то ще е смешна работа и няма да има смисъл.  newsm78
Може би сега му е времето да пуснем една анкета кой ще дойде, така все пак ще имаме някаква бегла представа, на присъствието на колко горе-долу човека като минимум можем да разчитаме, като аз засега съм "навила" още 5 човека да дойдат с мен. Wink

Последна редакция: ср, 14 юни 2006, 00:38 от деби

# 74
За снимките две идийки :
 - хартиени рула за телекс, съединяват се до "безкрай :
 - прозрачен найлон за "ремонт" струва 1 лев 20 квадрата !!!

Общи условия

Активация на акаунт