Кралски работи и клюки - 18

• 49 064
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Споменал ли съм, че оставам с убеждението, че някои дами пишат тук с такава злоба, че човек почва да си мисли, че ревнуват мъжете си от Меган?

# 541
 Тук Кейт е много хубава.
Сега пък обсъждат любимити й обеци. Еми нормално, класически перлени обеци,които отиват на всичко. Много са красиви. Имах почти същите за сватбата подарък от мама. Сега като ги видях тези и се сетих за тях. Откраднаха ми ги,не мога още да ги прежаля😑 щях да си ги нося години норед с много неща.

# 542
Според мен,комбинацията перли-анцунг не е сполучлива.

# 543
Кой ти гледа анцунга. Аз прическата и обеците харесах,затова постнах.

# 544
  • София
Споменал ли съм, че оставам с убеждението, че някои дами пишат тук с такава злоба, че човек почва да си мисли, че ревнуват мъжете си от Меган?
И аз имам такова усещане.

Обиците са красиви, но и аз мисля, че на анцуга не вървят. Иначе съм виждала в ежедневиети да се носят(и със спортни дрехи) перли, ни мънички, топченца на ухото. Тогава сякаш си стоят добре.
Красива коса има Кейт, аз с моите 3 косъма завиждам много. Даже на Мегън е три пъти, колкото моята Grinning

И при безпроблемна бременност може да се преумориш, да ти стане зле. Дошло и е в повече, не виждам нищо лошо да си почине. Който иска да бачка-да бачка до деня преди раждане.

# 545
  • София
За мен не е учудващо,че е присъствала. В крайна сметка обикалят, усмихва се. Не е кой знае какво физическо или психическо натоварване.
По-скоро се изненадах, че в сравпително ранна бременност прелетя света. Трябваше да си остане в Англия да си почива.
Каква ранна бременност, нали ще ражда април, във втори триместър влиза...

# 546
Уилям и Кейт, 17 октомври

" Джордж се занимава с танци. Обича да танцува и майка ми обичаше много да танцува ", казва принц Уилям на един от финалистите на конкурса за Teen Hero

Юджини и Джак са в Никарагуа на меден месец.

За празника на втория сватбен ден Юджини е избрала бяла мини рокля и копринено розово яке от дизайнера Сам Дугъл. Гърбът на якето е бродиран с "г-жа Brooksbank" в почерка на принцесата.

https://www.harpersbazaar.com/uk/bazaar-brides/a23759005/princes … utfit-gainsbourg/

# 547
  • До сърцето...
Вече има предположения за бъдещата бавачка Smile

Най-вероятният кандидат е бавачката на близнаците на семейство Клуни - госпожа Кони Симпсън. Жената работи като бавачка повече от 30 години, има издадена книга "The Nanny Connie Way: Secrets to Mastering The First Four Months of Parenthood". Самата Nanny Connie не е потвърдила новината.

източник

# 548
  • Down south
Случайност, съвпадение или не съвсем с Jenna Coleman?

# 549
# 550
  • Някъде там
Ехее малко цвят е вкарала.
Обаче подозирам че сега ще я сравнят с тази на Кейт.

# 551
https://btvnovinite.bg/svetut/paraolimpiec-narushi-kralskija-pro … q5EXzxCP_9v2m74PU
На мен повече ми харесва как й седи роклята на Кейт, красива и елегантна е
Мегън не ми харесва напоследък, откакто почна да носи развлечени плажни дълги рокли

# 552
  • Варна
Ето поредната плажна рокля. Доста голяма цепка и прозрачна материя.

# 553
https://btvnovinite.bg/svetut/paraolimpiec-narushi-kralskija-pro … q5EXzxCP_9v2m74PU
На мен повече ми харесва как й седи роклята на Кейт, красива и елегантна е
Мегън не ми харесва напоследък, откакто почна да носи развлечени плажни дълги рокли
Трудно ми е да разбера феновете.Морякът тръгнал да прегръща съвършено непознати хора,Хари и Меги,в "спонтанна проява на обич".Толкова ли няма кого да обича в живота си.Ръкувай се,кажи добър ден и си гледай твоята работа.

На снимката с плажната рокля гледах Хари.Елегантен,дългокрак,рамене,талия,че чак и коса...браво на Даяна и Чарлз.

# 554
Nature BoomХаресвам Мегън и с новите рокли...харесвам и Кейт с анцуг, перли и брилянти..
ако братята  се появат с къси панталони, боси и с потници , също ще ги харесам..
от униформите,фраковете,цилиндрите,костюмите..до тениските и маратонките
каквото и да облекат изглеждат повече от добре..

..  усмивките, любовта ,щастието и харизмата  на двете двойки е невероятна..
да са живи, здрави и Господ да ги пази..уникални са !!:Nature Sparkles

Gift Heart

..Чарлс и Камила също са щастливи..цената за всичкото щастие
Даяна плати с живота си..и може би нейната мисия е била тази..
не да я короноват за кралица а да направи живота на децата си
след нея щастлив  а не монархически протоколен на 100% както е било
преди нея.Hands V

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 14:13 от EvaKrusteva

Общи условия

Активация на акаунт