Кралски работи и клюки - 18

• 48 556
  • 773
  •   1
Отговори
# 75
Да, Даяна и Сара са били приятелки!
Казват, че Даяна подстрекава Ендрю и Сара към връзка, от която се стига до брак! Неуспешен брак!
Смятам, че двете са се подкрепяли много, даже нищо чудно и Сара да е отворила очите на Даяна така да се каже, че Чарлз макар и бъдещ Крал, не заслужава да си пропилява живота за него в сълзи и унизителни постъпки! 
Е, замина си тя, за щастие на Камила!

# 76
Едва ли Камила е правила вуду магии Даяна да умре. Какво й е пречила? Били с разделени с Чарлз, всички са знаели за връзката, Даяна вече е била с друг.

# 77
  • София
Много ми харесват бижутата на Мегън. Като цяло облекло с много изчистени дрехи и едри, ефектни бижита.

Да не би Камила да е правила магии и да е заравяла яйца и кучури коса пред къщата им...то ясно, че това е любима тема в бг мама-врачки, магии...
Даяна умря от части, заради поведението си, начина на живот...както и интереса на папараците. Аз не съм привърженик на идеята, че е по поръчка на кралицата или някакви служби.

# 78
  • София
Фаворит на сватбата ми е баба Бети. Много хубав цвят е избрала, въпреки че очаквах нещо по-ярко.
Трагична е съдбата на Даяна, отиде си много млада. Жалко.Disappointed Relieved

# 79
Прекарасни сияещи младоженци!
Втората рокля на булката не ми харсва как й стои - изглежда като супермен в горната част.

# 80
  • о`майна лунна нощ е
Мегън ми хареса  в жълто ( контраста не е за подценяване, също)

Скрит текст:

както и в бяло

Скрит текст:

Добре, де! Защо не е избрала някой от тези цветове за тоалет на сватбата. Стоят страхотно! Какво се е заметнала с това никакво палто. Почват да ми писват тъмносините й залитания. Толкова красиво й стоят ярките цветове, а сватбата е щастливо събитие, пъстро, изпълнено със свежест ... чудесен повод да блесне. Няма как да измести погледа от булката, каквото и да сложи. Тия не минават вече.

# 81
# 82
# 83
Тъкмо и аз влизах това да пиша.

Честито! Дано Мегън има спокойна бременност и накрая чудесно бебче.

# 84
Сега ми е интересно с какви тоалети за бременни ще я обличат Simple Smile))

# 85
Хубава новина. Интересно ми е какви гени ще има детето.
И добре, че изчакаха сватбата на братовчедката преди да го обявят.

# 86
  • София
Чудесна новина!
Залагам за момиче Wink

# 87
Значи "Браво!" на бг мамите! Пак познаха преди официалното съобщение! Joy
Хайде да им е честито! Този път залаганията няма да са за името, а за цвета на кожата и косата.

# 88
  • Там,където се събуждам щастлива.
Значи "Браво!" на бг мамите! Пак познаха преди официалното съобщение! Joy
Хайде да им е честито! Този път залаганията няма да са за името, а за цвета на кожата и косата.

Нейните гени ще надделеят! Ще ми е интересна снимка на Елизабет с бебето! Wink

Сега обсъждаха, че двете папки, които държи върху корема си при пристигането им в Австралия, също са знак!

# 89
  • Варна
Страхотна новина! От днес започва обиколката им в Австралия. Снимка от пристигането:

Това бебе прави принц Андрю осми по ред за трона, което му дава право да се ожени отново за Фърги, без да иска разрешение от Кралицата. Прокарват се такива спекулации и още с раждането на принц Луи му отпада това задължение съгласно декрет, който гласи, че след шестия претендент за короната, могат да не искат разрешение за женитба от Кралицата.

Последна редакция: пн, 15 окт 2018, 11:46 от Blue Turquoise

Общи условия

Активация на акаунт