Кралски работи и клюки - 18

• 48 638
  • 773
  •   1
Отговори
# 180
  • На топло
Оф, Пипа и тя, да не остане по-назад в Линдо крилото ще ражда. Въобще, всеки отъркал се покрай Уилям и Хари роднина подражава и иска внимание. Ама никога не е същото.
А на Мегън отъркването ще го коментираш ли? 😁
Защото нали, семейство Йорк ще си останат винаги семейство Йорк и фактор в Англия.
А за Мегън не се знае къде ще след няколко години.
Хари е много сладък и симпатичен, но не блести с особен ум. Не се знае какво ще му хрумне след време.

# 181

Американски съдебен художник показа СНИМКИ на бъдещето дете на Мегън и принц Хари

Блиц

Nature BoomВеднага след обявяването на благата вест, американският съдебен художник Джо Мълинс показа как би изглеждало бъдещото дете на херцозите, съобщава The Sun.  Той е изготвил два портрета - на момченце и на момиченце. Мълинс смята, че ако Маркъл роди момиченце, то ще прилича на нея, ще има кафяви очи и тъмна коса. В случай че се роди момченце, то ще прилича на татко си Хари - със сини очи и кестенява коса.. Nature Sparkles

Абсолютно съм сигурна, че бъдещото дете не би изглеждало така. Най-малкото това дете ще е със силно къдрава коса, тип разплетен дамаджан. Къдравата негърска коса винаги се налага при смесените бракове. Справка: дъщерята на Борис Бекер,който е риж като Хари и чернокожата му първа жена. Тя е бяла, но със силно къдрава коса и негърски черти на лицето. Що се отнася до чертите на лицето, изобщо не може да се предвиди как точно ще се съчетаят гените. Да не забравяме, че майката е минала бог знае колко пъти през пластичната хирургия и не знаем автентичния й вид. Ще ми бъде любопитно и смешно какво се очертава да щъка из бъкингамския дворец Joy Язък за английските фукни през годините....

# 182
  • Някъде там
Критиките и ироничните забележки са насочени не към бременността на Меган, а към ненужната и смехотворна демонстрация на същата точно на събитие, в  центъра, на което би трябвало да стоят други.
Специално се върнах и разгледах коментарите в деня на сватбата.Никъде не прочетох че Меган е демонстрирала бременност.А само че тоалета не е подходящ за сватба,че е широк и стои нелепо.Защо тогава не се обсъждаше че палтото едемонстрация на бременност,че засенчват събитието и подобни ами сега след като сватбата мина?Коментарите по сватбата се въртяха в повечето време около булката.

# 183
  • До морето
Е, какво пък толкова любопитно, че и смешно ще щъка по коридорите на двореца?!?!? Дете от смесен брак не сш ли виждала? Дете като дете, че даже в повечето случаи са и изключително красиви. Чак и "язък им за фукните..." ще рече човек, че принцът се е чифтосал с крава! Голяма излагация........ Егати, безумният начин на мислене!

# 184
  • Sofia
Ай с'я...за всеки собтвеното му събитие си е най-важно. Твърде много монархически формалности и условия, правила  Crazy

# 185
  • На топло
Голяма истерия има покрай Мегън в Англия.
Англичаните се смятат в правото си да обсъждат и най-малките детайли.

Противниците на монархията, не само на Мегън, се радват искрено на всяка изцепка.
А в средите на арисократите е истински зверилник.

# 186
  • ENGLAND
От моя опит в работата, през уикенда минават стотици деца, детето ще е с малко тъмна кожа, може би по-тъмна от на Меган, но  определено с къдрева, рижа коса и очите на Хари. Много такива деца има в Англия, големи сладури са.
Подмладихте Сара с 2 години, вчера навърши 59, изглежда супер за годините си.

# 187
Голяма истерия има покрай Мегън в Англия.
Англичаните се смятат в правото си да обсъждат и най-малките детайли.
Противниците на монархията, не само на Мегън, се радват искрено на всяка изцепка.
А в средите на арисократите е истински зверилник.
Възможно е да предизвиква някакъв интерес Мегън в определени среди. Не мисля, че по някакъв начин е интересна за мнозинството от "обикновените" англичани. Никой от познатите, колегите ми (или бивши такива) не се интересува особено от новините около нея. Истерията ми се струва доста преувеличена.

# 188
Е, какво пък толкова любопитно, че и смешно ще щъка по коридорите на двореца?!?!? Дете от смесен брак не сш ли виждала? Дете като дете, че даже в повечето случаи са и изключително красиви. Чак и "язък им за фукните..." ще рече човек, че принцът се е чифтосал с крава! Голяма излагация........ Егати, безумният начин на мислене!

Виждала съм, разбира се.  А пък за красиви..... Twisted Evil Бих казала необичайни по-скоро. Принцът наистина го чифтосаха с нещо, което да приобщи короната към бъдещото население на кралството поне цветово. Mr. Green А може би и не само цветово....

Чий начин на мислене е безумен ще се разбере след някой месец като покажат новото попълнение, всъщност като порасне малко и се види как точно изглежда. Аз си мисля, че контрастът с бъдещия бял и русокос крал ще е потресаващ. Снимки една до друга на Джордж и братовчед му или на Шарлот и братовчедката една до друга ще има със сигурност.

# 189
  • На топло

# 190
  • София
Критиките и ироничните забележки са насочени не към бременността на Меган, а към ненужната и смехотворна демонстрация на същата точно на събитие, в  центъра, на което би трябвало да стоят други.

Доколкото разбирам вие сте присъствал(а) на обявяването на новината лично и знаете, че е станало точно на сватбата? Бихте ли ни разказали подробности. И защо веднага не писахте тук за разговора, ами изчакахте да минат няколко дни, като останалите медии.

# 191
Стига с тези момчета, момиченце ще е според мен, много къдраво и вакличко. Кат Меган на младини, но няма да му изправят косата предполагам.
Но най-важното е да е живо и здраво.

# 192
От моя опит в работата, през уикенда минават стотици деца, детето ще е с малко тъмна кожа, може би по-тъмна от на Меган, но  определено с къдрева, рижа коса и очите на Хари. Много такива деца има в Англия, големи сладури са.
Подмладихте Сара с 2 години, вчера навърши 59, изглежда супер за годините си.

Искаш да кажеш, че много англичанки се омесват с чернокожи и това вече е определяща линия на поведение? Бях останала с впечатление, че това се случва само при така наречените ** Rolling Eyes Ако е вярно, значи е било наложително и кралското семейство да покаже отношение към тази тенденция

# 193
Nature Boom Мегън с ниски обувки..не е задължително винаги да е на токчета
може би само на официално събитие..

..и след като е съпруга на Хари и влезна в кралското семейство тук може да я обсъждаме
кой както му харесва,никой не и обръщаше внимание докато се изживяваше като
холивудска звезда в "Костюмари" или защо не е забременяла в първия си брак..

.. след като обявиха от двореца че е бременна,ето я с разкопчано и широко разтворено палто
на който му е интересно да коментира както си иска..лично на мен Мегън ми изглеждаше
притеснена на сватбата на принцесата в петък.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 11:18 от EvaKrusteva

# 194
Стига с тези момчета, момиченце ще е според мен, много къдраво и вакличко. Кат Меган на младини, но няма да му изправят косата предполагам.
Но най-важното е да е живо и здраво.
Вакъл - Прилагателно име
Черен около очите.

Етимология
Заета от рум. oacheş или мегл.-рум. oacliş „черноок, мургав; овца с руно на черни и бели петна“, като бълг. диал. окрена, рум. oacără, мегл.-рум. oacăr(n)ă „бяла овца с черни петна по муцуната“. Рум. форми са наследнички на преносна употреба на лат. oculus, oclus „око, петно с формата на око (по кожата на пантера или на опашката на паун)“. От рум. е заета в унг. basika, слов. vakeša, пол. bakieszka „овца с руно на черни и бели петна“.

Фразеологични изрази
Вакло агне. Важи още за човек, който притежава психически отклонения, колебания в себеопределянето.
Вакли вежди, вакло чувство за хумор, вакла супа и др. Характерно за неуравновесеност, непостоянство, блуждаене, търсене, неоринтираност и всичко без логично обяснение.

Общи условия

Активация на акаунт