Кралски работи и клюки - 18

• 48 623
  • 773
  •   1
Отговори
# 195
  • На топло
На новите снимки от Австралия, с тази бяла рокля не и личи толкова коремчето, колкото със синьото закопчано палто на сватбата в петък😅
Хитрушка е Мегън 😁

# 196
Скрит текст:
Критиките и ироничните забележки са насочени не към бременността на Меган, а към ненужната и смехотворна демонстрация на същата точно на събитие, в  центъра, на което би трябвало да стоят други.

Доколкото разбирам вие сте присъствал(а) на обявяването на новината лично и знаете, че е станало точно на сватбата? Бихте ли ни разказали подробности. И защо веднага не писахте тук за разговора, ами изчакахте да минат няколко дни, като останалите медии.
Е, как е станало?
Изправил се Хари да държи реч за младоженците. Таман да си отвори устата и Меган дръпнала микрофона. Нали той е чехльо, а тя драпа за внимание. Та... казала: "Скъпи младоженци, познаваме се от скоро, но ви желаем дълъг и щастлив семеен живот. И едно бебече скоро. Да ни догоните, защото аз съм бременна в 12г.с и ще раждам пролетта. Наздраве и да пием за ваше здраве!"
Wink

# 197
Като я гледам Мегън с тая прилепнала бяла рокличка, виждам, че нямаше нужда да нахлузва това огромно палто на сватбата, че и разкопчано да го носи. Защо беше необходимо да я завират в тоя чувал? За да "подготви почвата" за новината ли - демек, видите ли, не може да го закопчава вече... Спокойно можеше да облече по-свеж тоалет като Кейт, Софи, Деми Мур или дори Фърги!
Кой, по дяволите, я облича тая жена за официални събития?!

# 198
И ако може някой да покаже снимката с разкопчаното сако на Меган на сватбата, че не можах да разгледам повечето снимки. Ще съм много благодарна Simple Smile
https://i.zajenata.bg/images/104/fb_fedadd3fadf33c4b82470a0e6ca69adf.jpg

Благодаря  Simple Smile

Според мен палтото е закопчано по този начин, заради различните цветове на копчетата. Ако беше закопчано цялото мисля, че нямаше да изглежда добре. Не вярвам да е искала да наблегне на бременността си, но пък знае ли човек. И аз смятам, че като цяло Меган много обича да прави демонстрации и използва всяка възможност. Също така изглежда самодоволна /както вече някой беше споменал/. Но в този случай не мисля, че би си позволила тази волност да измести вниманието от булката към себе си. Май започва да си учи уроците и да разбира, кога трябва да остане в сянка  Simple Smile

# 199
Ice, да не би Баба да е разпечатала кратък текст с новината и  да го раздаде на всички преди влизането в църквата. Тя нали влиза последна, т.е. 100% всички са уведомени и няма да се разсейват с някаква си там церемония?!?
Иначе Баба за к'во ги мъкне тия папки постоянно, както се чудеше някой.

# 200
Не може ли Мегън, просто да е щастлива, че е бременна и ще става майка. Какво значи, че ще пърха с мигли и ще се държи все едно е заченала младенеца и ще е самодоволна?

Да, това изказване беше страшно грозно.

# 201
  • Sofia
Търсите под вола-теле.
И аз така си нося палтата/якетата, без да съм бременна и без да съм проекто-принцеса. Peace По-удобно се сяда,без да се мачка и не се налага да се съблича.
Ама,пък що да не се похвали жената  Hug

# 202
На тези снимки с тази бяла рокля и обиците Меган е много хубава! Обиците са страшно нежни.

# 203
Не може ли Мегън, просто да е щастлива, че е бременна и ще става майка. Какво значи, че ще пърха с мигли и ще се държи все едно е заченала младенеца и ще е самодоволна?

Да, това изказване беше страшно грозно.

Може бе, как да не може.
А да не я харесвам и да си изразявам свободно мнението може ли?

Меган, както и Катрин, за мен са просто две жени, които мога да коментирам и обсъждам, за да си губя времето, от скука или ей така просто да видя колко ще подскочат привърженичките им в защита. Животът ми нито започва, нито свършва с тях, защото не съм се отъркала в кралската фамилия да ми реши всички проблеми, та се налага да си ги решавам аз.
Та все си мисля, че всички се забавляват и си клюкарстват просто, ама на, има хора дето ги свива под лъжичката от грозните изказвания.

Каквото и да е детето им - децата нямат ангажимент към това кои/какви са родителите им. За децата не бих казала нищо ошо, защото те не са избирали къде да се родят и са малки, чисти същества. Даже все си мисля, че детството им хич не е лесно, особено в по-предишни години. Не съм сигурна бих ли искала такова за моите деца.

А, да, с бялата рокля Мегън мнооого ми харесва - можеше да е с нещо подобно на сватбата, с това палто, който не я е видял, той не си е помислил, че е бременна. Можеше да го спестят на Юджийн, тя поне си е родена с кралска кръв.

# 204
  • София
На мен Мегън не ми е идеалната половинка на Хари. Смятам я за по-скоро грозновата.
Обаче, явно съм кьорава, защото не виждам любовта и към демонстрации, нито пърхане на мигли, нито другите неща, в които я обвиняват. Да не кажа, че все ми изглежда притеснена и незнаеща какво точно да прави, как да стъпи, да си сложи ръцете. На сватбата само отзад седеше и се подсмихваше свенливо, ако не бяха постоянните слухове, че е бременна, щеше да си остане незабелязана. Тя и 2 години след сватбата да беше забременяла, всеки месец щяха да я изкарват заченала.
Тогава пък нямаше да има приказки, как е побързала да се уреди(горкият Хари, лежал в несвяст и тя сама се оправила), а  щеше да има злобни коментари, как 2 години е скърцала със зъби от яд, но ето...успяла е да изкяри.
Детето ще си е дете...дано имат щастливо семейство, да няма обичайните им семейни драми.

# 205
  • На топло
На тези снимки с тази бяла рокля и обиците Меган е много хубава! Обиците са страшно нежни.
😍

# 206
Почти съм сигурна, че обеците са същите. Семейни ценности. В случая не го намирам за имитация, а просто за носене на "бижута на умрели хора". Joy

# 207
  • ENGLAND
От моя опит в работата, през уикенда минават стотици деца, детето ще е с малко тъмна кожа, може би по-тъмна от на Меган, но  определено с къдрева, рижа коса и очите на Хари. Много такива деца има в Англия, големи сладури са.
Подмладихте Сара с 2 години, вчера навърши 59, изглежда супер за годините си.

Искаш да кажеш, че много англичанки се омесват с чернокожи и това вече е определяща линия на поведение? Бях останала с впечатление, че това се случва само при така наречените ** Rolling Eyes Ако е вярно, значи е било наложително и кралското семейство да покаже отношение към тази тенденция

Ами то си е факт, поне в големите градове това е масово, бели англичани с черни. Рядко можеш да видиш бял англичанин с индиещ или азиатец. В последно време има много мешаница на англичани с  китайки.
След двадесетина години може и да не останат бели англичани.

# 208
Пола съвсем скоро ще се разбере, но едвя ли ще кажат. Не си спомням при Кейт как беше. То в 13 гс,че и по-рано вече общо взето може да се види или поне даде предположение. Или единият или другият ген ще надделее. По принцип тъмния е винаги по-силен,особено чернокожия. Но тя все пак не е изцяло такава. Косата сигурно ще е къдрава.
Много се надявам да е момиче,много ви е интересно как ще изглежда наистина.
Мисля,че по-скоро ще прича на Меган.
Иначе уж тъмните коси,очи и прочие са доминантни и аз така си виках...ама при нас не стана така и мойта е цялата на баща си,който е със доста по-светъл тип от мен. Тъй чи никога нищо не си знае при гените.

# 209
Иначе уж тъмните коси,очи и прочие са доминантни и аз така си виках...ама при нас не стана така и мойта е цялата на баща си,който е със доста по-светъл тип от мен. Тъй чи никога нищо не си знае при гените.

И при нас така, два пъти - децата ми са целите на русия си баща, а аз имам доста силен тъмен ген...уж..

Общи условия

Активация на акаунт