Кралски работи и клюки - 18

• 48 616
  • 773
  •   1
Отговори
# 210
От моя опит в работата, през уикенда минават стотици деца, детето ще е с малко тъмна кожа, може би по-тъмна от на Меган, но  определено с къдрева, рижа коса и очите на Хари. Много такива деца има в Англия, големи сладури са.
Подмладихте Сара с 2 години, вчера навърши 59, изглежда супер за годините си.

Искаш да кажеш, че много англичанки се омесват с чернокожи и това вече е определяща линия на поведение? Бях останала с впечатление, че това се случва само при така наречените ** Rolling Eyes Ако е вярно, значи е било наложително и кралското семейство да покаже отношение към тази тенденция

Ами то си е факт, поне в големите градове това е масово, бели англичани с черни. Рядко можеш да видиш бял англичанин с индиещ или азиатец. В последно време има много мешаница на англичани с  китайки.
След двадесетина години може и да не останат бели англичани.
The Telegraph
By John Bingham, Social Affairs Editor3:46PM BST 03 Jul 2014
The UK is becoming a racial melting pot with a surge in the number of relationships and marriages across ethnic dividing lines in the last decade, according to official figures.

But while the number of people from black, Asian and mixed-race backgrounds settling down with someone from another group have all risen, white people remain by far the most segregated on the domestic front.

New analysis of census figures shows that the number of people in England and Wales living with or married to someone from another group jumped 35 per cent to 2.3 million in the 10-years up to the last census.

During that period the number of people described on census forms as “mixed” or “multiple” ethnicity almost doubled from just 660,000 in 2001 to 1.2 million in 2011, making it by far the fastest growing category.

The mixed-race population is also much younger than the wider population – almost half are under 16 compared with only 19 per cent overal

# 211
Ние и дваматахне сме руси,но пък той е по-свътъл. Шанс са нещата там. Но ще е интересно дете.

# 212
И аз се дразня от "езика на омразата", който няколко души в тази тема подхванаха. И не, не съм привърженичка на една или друга принцеса, не ме вълнуват чак толкова, но държа на доброто.

Аз бих искала да видя Мегън с естествената й къдрава коса, или поне на едри букли. Предполагам, че ще изглежда разчупено и готино. С тази изправена коса ми изглежда твърде строго.

# 213
Физиономията й ще се промени изцяло и ще е много по-симпатична. Аз като върл фен на къдрокоските не мога да си представя да предпочета права пред къдрава коса. И така да я съсипвам. Но нали знаете...кой каквото си няма.

# 214
  • На топло
Темата е развлекатекна✌

Не вярвам някой да влага нещо много лично в коментарите. Освен една потребителка 😁
Признавам, че на мен не ми е интересно да бистрят дали ще е момиче или момче и на кого ще прилича.
Когато дойде времето ще разберем и ще видим. Не ми е толкова спешно още от сега да знам всичко за децата на Хари 😁.

# 215
И на мен не ми е спешно. Но пък ми е просто интересно.😊

# 216
  • София
Аз си мисля, че анкетата трябваше да е публикувана следващия Април. Да има смисъл резултата Grinning Сега и да си цъкаме, няма нищо да разберем.
Чакам я как ще изглежса с голям корем. Очаквам да е смешна, като бременна хлебарка Grinning Казвам го добронамерено. Имам няколко кльощави приятелки, изглеждаха много странно в късните месеци на бременността.
Кейт поне има малки кореми, Мегън кой знае...

# 217
Аз си мисля, че анкетата трябваше да е публикувана следващия Април. Да има смисъл резултата Grinning Сега и да си цъкаме, няма нищо да разберем.
Чакам я как ще изглежса с голям корем. Очаквам да е смешна, като бременна хлебарка Grinning Казвам го добронамерено. Имам няколко кльощави приятелки, изглеждаха много странно в късните месеци на бременността.
Tова пък какво значение има?!?

# 218

Кейт винаги носи хубави обеци но тези от сватбата в петък бяха фантастични
искам да ги видя в много близък план и
 ако пуснете линк или фото ви благодаря предварително!

# 219
  • Бургас
Ето ви една цветна Максима

# 220
Чудесн са. И цвета на роклята толкова хубав,наситен. Това е един от любимите ми цветове. И шапката е чудна. Абе Кейт си е Кейт 😊😉

# 221
  • София
Има значение, когато си кльощав. От една страна как ти го усещаш, от друга как изхлеждаш.
Особено за бременната не е много приятно, ако коремът и тежи. При оървата ми бременност бях с изключително малък корем и ми беше добре. При втората беше по-голям-едва ходех, дишах...Болеше ме гръб, таз, крака.  Като изпъчиш голям корем, на кльощави крака и задник, не е много приятно.

# 222
  • Добрич
Чудесн са. И цвета на роклята толкова хубав,наситен. Това е един от любимите ми цветове. И шапката е чудна. Абе Кейт си е Кейт 😊😉
И никой не каза нищо за прическата. IllЗа мен е перфектна. Този кок е  разкошен и подхожда много на Кейт и шапката и. Струва ми се и че е посветлила косата си, което също я прави по- свежа. Силно тъмната коса подчертава възрастта й Smile

# 223
Tова пък какво значение има?!?
Има значение, когато си кльощав. От една страна как ти го усещаш, от друга как изхлеждаш.
Особено за бременната не е много приятно, ако коремът и тежи. При оървата ми бременност бях с изключително малък корем и ми беше добре. При втората беше по-голям-едва ходех, дишах...Болеше ме гръб, таз, крака.  Като изпъчиш голям корем, на кльощави крака и задник, не е много приятно.
Попитах съвсем ясно какво значение има дали коремът на едната ще е като "коремите"  на другата.
Твоите кореми и тези на приятелките ти не са обект на обсъждане.
Да се сравняват кореми на бременни жени ми се струва ... извратено.

# 224
  • На топло
Не и личи и в този модел рокля,
че е бременна Мегън. Няма огромен корем, който да не може да се скрие, при добро желание.

Гривната също е на Даяна.
А обиците са 😍

Общи условия

Активация на акаунт