Кралски работи и клюки - 18

• 48 608
  • 773
  •   1
Отговори
# 225
Мегън е хит и това никой не може да отрече. Бялата и рокля от визитата вчера на стойност 1800 долара е сринала автоматично сайта на австралийския дизайнер или дизайнерка не разбрах, от желаещи за покупка.Изглежда прекрасно. Облича се грозно само за сватби явно, в много тъмни цветове.

# 226
  • в сърцето на един мъж...
Ох, с тия клечести крака милата, как ли ще носи тежък корем, не й завиждам

# 227
Голямо знамение имат коремите няма що. Хаде сега...какъвто такъв. Лека да й е бременността и здраво бебето.
Хит е така е. Както и при Кейт-"ефекта на пеперудата". Всичко,което облече се разпродава после за секунди. Това е то рекламата. Наглед обикновена права бяла рокля, уж нищо и никаква. Но като излята.

# 228
Няма начин да сте изненадани от щастливата вест,защото Мега се държи и носи  по-бременна и от Пипа още от сватбата си.Ако е само щастлива,щеше да се държи дискретно и скромно.Предимно тържествува,че чрез детето, положението й в двора става бетон.Щипката фалшива скромност,с която в Холивуд демонстрират светостта на майчинството,няма да остане само щипка,ами ще пресоли манджата.

Според мен ни трябва анкета коя ще ражда след нея-дали пак Кейт или новата булка.Няма празно Simple Smile

# 229
  • в сърцето на един мъж...
Естествено, че няма значение. Просто се присетих на мен как ми тежеше, защото растях само на корем. И се зачудих как ще го носи с тия тънки крачета. Какъвто и да е, нейн си е Simple Smile Да е леко и безпроблемно.

# 230
Няма да ражда повече Кейт, отчете се жената подобаващо.

# 231
Ох, с тия клечести крака милата, как ли ще носи тежък корем, не й завиждам
Все тая, важното за нея ще е да роди живо и здраво бебе.
Аз си мисля, че анкетата трябваше да е публикувана следващия Април. Да има смисъл резултата Grinning Сега и да си цъкаме, няма нищо да разберем.
Дотогава ще обявят според мен, сега й е времето на анкетата.

# 232
Леле, тази войнишко-зелената рокля страшно ми хареса. Бялата от вчера не беше нищо особено.

Според мен, новата булка Южени ще забременее сега скоро. Кейт ще си даде почивка, доста й дойде, а тя кара тежки бременности. А може и да каже "стига толкова", има голяма вероятност.
Меган ще е бременна пак в края на следващата година. И с Хари ще спрат след второто. Все пак няма нужда да се пресилват с повече. Така ми се дава на мен отгоре....Stuck Out Tongue Winking Eye

# 233
  • На топло
Знаели се дали ще има титла детето на Хари? И каква?
Това ми е по-интетесно за анкета.

# 234
Всъщност, най- неподготвени са се оказали австралийските домакини, които набързо е трябвало да намерят адекватни бебешки подаръци, каквито Хари и Мегън вече започнаха да получават. Wink
Аз пък залагам бебето да е момче.

# 235
  • Варна
Ако Кралицата не реши друго, детето няма да бъде HRH. Ще бъде син/дъщеря на дук и дукеса. Ако е момче, може би ще в граф, ако е момиче- lady. Има и изключения, разбира се, ако баба реши. Например Лейди Луиз и Viscount Severn са HRH официално, но реално не ползват титлите си.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 14:16 от Blue Turquoise

# 236
Няма начин да сте изненадани от щастливата вест,защото Мега се държи и носи  по-бременна и от Пипа още от сватбата си.Ако е само щастлива,щеше да се държи дискретно и скромно.Предимно тържествува,че чрез детето, положението й в двора става бетон.Щипката фалшива скромност,с която в Холивуд демонстрират светостта на майчинството,няма да остане само щипка,ами ще пресоли манджата.

Според мен ни трябва анкета коя ще ражда след нея-дали пак Кейт или новата булка.Няма празно Simple Smile

Nature ZapНаистина не съм изненадана че е бременна но и не виждам защо трябва да се държи скромно и дискретно
тя е съпругата,ако на някой му загорчи от пресолената манджа, не е проблем на Мегън..каквото крила,крила
сега с корема напред и да събира овации..нали това се очаква/ше от нея Yum
мисля че Кейт ще има поне още едно дете..а Уилям е казвал че иска пет Hands V

# 237

Трябва да са принц или принцеса, защото бащата е такъв,тези титли се наследяват
не се дават.

# 238
  • На топло
Дъщерята и синът на принцеса Анна нямат титли.

# 239
Трябва да са принц или принцеса, защото бащата е такъв,тези титли се наследяват
не се дават.
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018101563460/prince-harry … -children-titles/
Кратка статия от списание Hello по въпроса.
https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a23782043/pr … royal-baby-title/
И Town&Country.
Според декрет на Крал Джордж V  от 1917 правото да носят титли Принц и Принцеса се дава на първородния син. Със специално писмо на баба от 31.12.2012 правото е дадено и на по-малките. Това, обаче, не касае децата на Хари.

Последна редакция: вт, 16 окт 2018, 14:29 от G&B

Общи условия

Активация на акаунт