Кралски работи и клюки - 18

• 48 550
  • 773
  •   1
Отговори
# 570
Ей, хейт за Кейт няма ли?
Не й ли се оформят вече леко краката като на римски пехотинец? Stuck Out Tongue Winking Eye

НапраО.
На Пипа краката и те са същите  - мощен, мускулест прасец.
Хубава е жената (Кейт, не Пипа), но мускулът е в повече, прекалява със спорта.

# 571
  • До морето
За мен Пипа си остава най-красива на сватбата на сестра си. От там нататък не помня някога да ми е харесала нито в лице, нито дрехите й.

# 572

Google-> letizia and felipe kisses

*Облизващият се емотикон на твоите постове ме изненадва всеки път! Каква е идеята?
[/quote]
 ..ха -ха- ха,благодаря и за емотките..не съм ги гледала подробно и я ползвам за усмивка,закачка и добро настроение..а то било наистина облизване като се загледах..извинявам се на всички и на теб най-вече,
сега ще търся истинската усмихваща се емотка:zap:

# 573
  • София
Малееее, гривните на Летисия са страхотни...(имаше едно време един припадащ емотикон)

# 574
  • Истински се вижда само със сърцето.
Хари се надявал бебето да е момиче Simple Smile https://www.bbc.co.uk/news/av/world-australia-45943174/prince-ha … at-invictus-games

# 575
# 576
  • София

Що се правят на луди - 100% са направили подробни генетични тестове, включващи и пол Simple Smile

# 577
И да са няма да го обявят сега при всички положения.

# 578
  • Някъде там
Еми щом се надява ще му сбъднат надеждите няма как...😉 Да започват с мислите за женско име и ние покрай тях
Алис ми харесва на мен.😊

# 579
Аз пък харесвам Мери и Виктория Wink

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 23:44 от Илейн :)

# 580
  • Countryside
Аз казАх ли ви, Даяна ще е!

# 581
Честно казано аз се надявам да е Даяна. За мен това е сладко и е готино. Хубав жест ще е. Но не вярвам да стане.

# 582
  • София
Аз не мисля, че ще е Даяна. Евентуално може да е второ име, но не и първо. Не мога да си представя как Чарлс дундурка внучката и ѝ вика: Даяна, Даяна  Thinking

# 583
  • Countryside
Аз не мисля, че ще е Даяна. Евентуално може да е второ име, но не и първо. Не мога да си представя как Чарлс дундурка внучката и ѝ вика: Даяна, Даяна  Thinking
Еййй, това трябва да се види!

# 584
Аз не виждам причина Чарлз да мрази името на жената,която му е дала две прекрасни деца и четири (минимум)сладки внука.Да,наранили са се взаимно,но това е отдавна минало,няма как да не го е заболяло,че загуби толкова млада живота си,без значение в чия компания е била.Хората с класа са над тези неща.Всички грешим.

Общи условия

Активация на акаунт