Кралски работи и клюки - 18

• 48 590
  • 773
  •   1
Отговори
# 585
Според мен няма да е традиционно име. По-скоро нещо американско, с което да продължат разчухването на традициите.

# 586
Според мен няма да е традиционно име. По-скоро нещо американско, с което да продължат разчухването на традициите.

Като цяло аз съм на същото мнение. Доколкото знам обаче баба ви Бети трябва да го удобри.
Аз мисля пък, че Чарлз малко или много се обвинява и съжалява за Даяна(за това, което й е причинил с Камила). И колкото и да е тя все пак му е била жена,не може да не е страдал за нея.

# 587
  • София
Не мисля, че ще е Даяна. А ако случайно е, всички ще гръмнат как Мегън специално е натяквала да е така, искала е точно нейното дете да е кръстено на Даяна.
Виктория ми изглежда логично.

# 588
# 589
Няма да е Даяна според мен.

# 590
И според мен няма да е Даяна.
Може и да присъства като трето или чтвърто име, но първо  не.

# 591
Ще видим Мегън с вечерна рокля.

Питър и Отъм. Новият му проект - Supercargb

Последна редакция: вт, 23 окт 2018, 01:52 от ۵ Gray. ۵

# 592
# 593
  • Някъде там
Меган разцъфна.Много ми харесват така истински.Да се преместят да живеят извън Англия,там ги задушават.

# 594
Меган разцъфна.Много ми харесват така истински.Да се преместят да живеят извън Англия,там ги задушават.
Nature Boom  Абсолютно точно,може би трябва да стоят само по необходимост в Англия,
през останалото време да са някъде на друго място..

Скрит текст:

# 595
Пу, пу! Е, много са сладки!

# 596
Ако толкова ги задушават в Англия и хич не ги обгрижват всячески,могат да емигрират в родината на булката.
Чудото ще е за три дни,после никой няма да се сеща за тях.А и Меги може да поработва за кеф.

Съжалявам,но ако в тази булчинска премяна е пътувала,никак не ми е уместна.Изглежда доста омуфкана,с нея ли е спала в самолета...Роклята не й стои добре като модел,но сега вече може да бъде оправдана липсата на талия.

# 597
Така и не успявам да ги харесам като двойка Хари и Меган. Особено на някои от последните снимки тя е облечена като прислужница. Не ми харесва и как постоянно е нахилена, но с едно странно изражение, с леко повдигнати вежди. Чувства се неловко, не знае къде как да застане, постоянно държи Хари под око и под ръка, сякаш за да получи потвърждение, че не бърка нещо... Пробвах да ги харесам, но не, не и не. Двамата поотделно са си добре, но Хари е просто великолепен Heart Eyes

# 598
  • Бургас
Летисия

# 599
  • Някъде там
И аз съм от харесващите повече Кейт и Уилям като двойка,като стил на обличане и поведение и определено са напълно подходящи за крал и кралица но виждам че Меган се старае да е правилната жена до Хари защото го обича.Промени се,макар да има какво още да се желае.
Тя все пак няма да става кралица.Това че Хари е по известен от братовчедите си я задълбава до някъде и тя да се старае повече от Беатрис например но и не е длъжна да е шлифована до блясък както е Кейт.

Общи условия

Активация на акаунт