"Къде в Пловдив??? - 78

• 51 121
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
То не е заведение. Една дървена барака е. С навес отпред. Караш бавно и се оглеждаш н ляво по пътя. Grinning Не е при другите капанчета около хижата.

# 631
Към края на сезона, като няма много хора се е случвало при бай Иса стомашен проблем. Отдавам го на липса на текучество. Това две семейства мои близки.
А аз бременна все там ходех, наистина много вкусно.
Щото в Бразилията много са занижили обслужването, а турска кухня къде другаде в Пловдив?

# 632
  • Пловдив
Моля да ми препоръчате " Стая на загадките",където 12- годишна госпожица да празнува рожден ден с приятелки. Виждам,че вече има няколко такива стаи в Пловдив.Ориентирайте ме коя е подходяща за деца,има ли възможност и за почерпка там,как е интериора.Ще ми се да се получи наистина вълнуващо изживяване,а не някаква бутафория само.Благодаря!

# 633
  • plovdiv
Къде има магазин за дребни подаръчета-статуетки и подобни.В рамките на 5 до 10 лева.Закачливи и неангажиращи?

# 634
  • Пловдив
Къде има голям избор от матраци?

Последна редакция: ср, 26 дек 2018, 17:42 от *Бенджи*

# 635
  • Пловдив
Къде има голям избор от матраци, да могат и да се пробват, разбира се?
има голям магзин след хотел Кендрос и Вис виталис,от същта страна.

# 636
В кои магазини предлагат топли хубави блузи и полублузи на сностни цени. Ами, спешно ми .

# 637
  • Точно където трябва
В кои магазини предлагат топли хубави блузи и полублузи на сностни цени. Ами, спешно ми .

Кои се наричат така?

# 638
Виж в Уайкики.

# 639
  • Пловдив
Някой посещаващ този център за мнение...https://www.yumeihobg.com/contacts/  Thinking

# 640
Колко вземат за сваляне на гел лак newsm78

# 641
  • под тепетата
Какво правите стъклените буркани с винтова капачка? Има ли място в Пловдив, където да се връщат? Някакси не мога да ги изхвърля в контейнера, още повече, че няма такъв за стъкло близо до нас. Натрупала съм доста...

# 642
  • до най-прекрасния мъж
Питай медарите на пазара. Те взимат, ще вземеш и някой лев.

# 643
Какво правите стъклените буркани с винтова капачка? Има ли място в Пловдив, където да се връщат? Някакси не мога да ги изхвърля в контейнера, още повече, че няма такъв за стъкло близо до нас. Натрупала съм доста...
Бихме те отървали.

# 644
Здравейте. Предстои ми пазаруване за новородено т.е. количка, легло - искам дървено и згъваемо, столче за кола и всичките други разни по-дребни неща. Освен познатите вериги като Хиполенд, Вис Виталис, Комсед, има ли някои други магазин с разнообразие и по-добри цени, които си заслужават включително може би и за дрешки (примерно някои които внасят от Англия, Германия)?

Общи условия

Активация на акаунт