Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 144
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, как мислите, ако днес поръчам онлайн, дали ще доставят в събота или неделя - доставката ще бъде с транспортната им фирма, защото теглото ще над това за куриерите; за Сф е, някой поръчвал ли скоро така - онлайн с транспортната фирма за Сф?

# 571
Момичета, как мислите, ако днес поръчам онлайн, дали ще доставят в събота или неделя - доставката ще бъде с транспортната им фирма, защото теглото ще над това за куриерите; за Сф е, някой поръчвал ли скоро така - онлайн с транспортната фирма за Сф?
Ние последният месец купихме много неща, първоначално мислехме да ползваме техният транспорт, но в последствие се справихме сами. Та докато се чудехме, консултант ни каза, че ако поръчаме в магазина и искаме доставка, същата ще бъде направена най-късно на следващият ден, но ако е онлайн не може да каже. Най-добре се консултирайте по телефона.

# 572
# 573
На първият линк има опция да се избере размера на леглото и да се добави подматрачна рамка и съответно се променя цената, а вторият е за конкретен размер без рамка.

# 574
Обаче, при един и същ размер на легло без рамка, цената се различава.

# 575
Да, 20 лв. разлика има Rolling Eyes

# 576
Разликата е, че при едното е включена централна греда, която се взима отделно от леглата Икеа при няколко от техните модели и е точно 20 лв....

# 577
Е, това нямаше да се сетя! Мерси!

Правя проект за братовчед ми, който в момента обзавежда спалня. Вдигнали са цените на PAX-овете и са спрели от производство обикновените панти.
Преди 100/58 рамка беше 130, сега 140 лв.
Вратите BERGSBO от 50 на 55 лв.
Пантите бяха 4 бр. (т.е. за 1 от големите врати) за 10 лв., сега има само от плавните, 25 лв.
100 лв. разлика за една и съща конфигурация, в сравнение с миналата година.
Много ме разочароваха...

# 578
  • пловдив
Момичета,харесах си завеси. Искам да питам само с корнизите  от ИКЕА ли са съвместими,или стават и със стандартните?Струва ми се ,че този вкъщи е малко по-дебел от тези на снимките. Също тази лента с която може да се намали дължината,знаете ли при пране дали е устойчива?

# 579
  • Den Haag
Здравейте! Харесали сме диваните от серията EKTORP, все още на сме сигурни ъглов диван или двойка с тройка Simple Smile. Имате ли такива дивани, какъв модел, удобни ли са за спане също и какво ви е мнението като цяло? Благодаря предварително 🌸

# 580
И аз исках двойка и тройка, но взехме тройка и 2 кресла от други серии. Много съм доволна от Екторп-а. Удобно мек е, възглавниците не се свличат или степват. Дамаската се изпира добре и поне на мен не ми се налага да я гладя, а става супер изпъната, все едно не е минавала през центрофуга, здрава е. Аз взех най-евтината, защото тя ми пасваше цветово и се комбинираше с креслата. Сега смениха плата и е малко по-различна и нямам наблюдения дали е пак така добра. Ползваме го 2-ра година и не са се сплескали възглавниците. На 8-9 мес дамаската стана на места на топчета и се наложи в края на първата година да го мина с пилинг. После още 1-2 пъти съм повтаряла процедурата и от самосебе си спряха да стават. Диванът се ползва дооста, имам предвид целодневно. ММ понякога спи на него като маха възглавниците за гърба, за да си разшири площта за спане. Децата също често подремват там, но като цяло не е предвиден за ежедневно спане все пак. Разтегателните Екторп-и ги спряха преди няколко години. Сега не знам дали и ъгловите се разтягат....  Много съм доволна и препоръчвам.

# 581
Някой има ли чинии от чиниите OFANTLIGT, да даде коментар.

https://www.ikea.bg/search-results/?q=OFANTLIGT

# 582
  • до най-прекрасния мъж
Побутвам си въпроса за панелните щори. Никой ли няма такива? Как се поддържат и подходящи ли са за кухня, в смисъл попиват ли миризми?

# 583
Даже не знаех, че предлагат такива. Но никак не са лоши. Дано някой се включи с мнение, защото и на мен ми трябват за кухня.

# 584
  • Варна
Аз съм с такива в кухнята и хола-доволна съм
С времето малко пожълтяха Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт