Време е за ИКЕА! - Тема 26

• 79 141
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • ту тук, ту там
Да, принципно си права. Но съм обезнадеждена след горните постове, дано ме изненадат приятно !:peace:

# 616
  • Пловдив
Някой може ли да сподели как се случва доставката ако поръчката е направена от център за поръчки (Пловдив).

# 617
  • Балчик
Всичко си беше налично и то доста бройки. А сбърканата уж чакаха наличност и накрая наличността се появи, но те ми пратиха съвсем друго нещо.
Имат проблеми и то големи, явно. Щом ми пращат стока за 60 лв, без да е фактурирана и без да съм я платила...

# 618
Здравейте, харесала съм си икейски плат за перде - ето този
https://m.ikea.bg/textiles/Fabrics-and-sewing/Fabrics/brudsloja-65846/90360333/
Виждам, че ширината е 150см., на мен ми трябват 2 пердета за корниз 250см.
Тази ширина достатъчна ли ще е, за да се направи добър набор на двете пердета за тази дължина на корниза? Ползвали ли сте услугата на икеа за ушиване на перде и доволни ли сте от крайния резултат?

# 619
Наборът се прави х2 и даже на ефирни пердета може и х3. Минимум 1,5 съм правила, което ще рече, че наборът няма да е хубав при Вас ако вземете 150 см, които ще подгънете и ще останат реално по 1,45 см - общо 2,90 см...

# 620
И аз мисля, че няма да е достатъчно. Шила съм пердета при тях. Добре ги направиха, но май не беше евтино, ако правилно помня

# 621
Благодаря ви много.
Ще търся друг вариант значи. Три отделни пердета не ми се иска да слагам.

# 622
Голям проблем с тези пердета, купих 5 комплекта от по 100 лв. , които не пропускат светлина, като разбрала не разбрала едните ги отделих за вилата, такааа, обаче там прозорците са ми 290 широна на 2 метра височина. Майка ми ми го подкъси всичко точно, отивам да ги слагам и толкова бях убедена, че ще стоят добре и без набор, че останах като гръмната . Нито там стоят добре, нито вкъщи, където са другите три комплекта. Сега ще пускам в олх да ги продавам и ще взема от домко. Само не знам как ще кажа на мъжа, ще ме изгони вече.

# 623
Голям проблем с тези пердета, купих 5 комплекта от по 100 лв. , които не пропускат светлина, като разбрала не разбрала едните ги отделих за вилата, такааа, обаче там прозорците са ми 290 широна на 2 метра височина. Майка ми ми го подкъси всичко точно, отивам да ги слагам и толкова бях убедена, че ще стоят добре и без набор, че останах като гръмната . Нито там стоят добре, нито вкъщи, където са другите три комплекта. Сега ще пускам в олх да ги продавам и ще взема от домко. Само не знам как ще кажа на мъжа, ще ме изгони вече.
Неотрязаните не могат ли да се върнат🤔

# 624
Някой би ли ми предложил комплект тенджери от които е доволен и ползва непрекъснато. Благодаря предварително!

# 625
Неотрязани могат, но ние всичките скъсихме 😀 Като цяло не са добре измислени, трябва да има повече размери на широчина, не само един.

# 626
Неотрязани могат, но ние всичките скъсихме 😀 Като цяло не са добре измислени, трябва да има повече размери на широчина, не само един.
А не можеш ли да сложиш повече от две на корниз, по три например. Пак ще спасиш от части положето.

# 627
Мислех го като вариант, но няма да стои хубаво, ще ме дразни. Ще видим може пък лесно да ги продам и ще взема други.

# 628
  • ту тук, ту там
Без да съм видяла и да знам конкретния прозорец и завеса, все си мисля, че плътните завеси не изискват чак толкова богат набор и би могъл да стигне платът. Още повече че обикновено плътните са с декоративна цел и стоят дръпнати встрани. Но това по принцип, пак казвам, че не знам конкретният случай такъв ли е.

Моята пратка утре ще я изпратят. Извиняват ми се за забавянето с ден - два. Ами казах им, че не е коректно. А ако не бях се обадила, изобщо нямаха намерение да ме уведомят!

# 629
Да ви питам принципно за ИКЕА, гледам например гардероб - има го в 3 цвята, след това маса - нея я има в 5 цвята, но съвсем различни. Така ли е по-принцип или аз нещо не гледам както трябва? Няма ли няколко стандартни цвята(освен бяло) в които човек да може да си направи комплект ниска маса, висока маса, гардероб, шкаф и т.н. и всичко да е еднакво на цвят?

Общи условия

Активация на акаунт