VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 455
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 1 635

Аз лично искам да спечели Лора. Тя показа, че въпреки всичката помия, която Кулагин изля по нея, може да се справи с него, като го игнорира, не му обръща внимание и не влиза в безсмислени спорове с него. Според мен тя беше единствената от тези, които не го харесваха, която не се поддаде на провокациите му в нито един момент
Глупости. Лора е откровенно тъпа и злобна. След всичко което и каза тпй, тя не успя 2 думи да завърже да се защити. Само офка и пуфка и жестикулира...Глупава алкохоличка. Срам за баща си!

ББ изигра Кулагин. След като той сам напусна къщата, беше ясно, че хонорар няма да вземе. Но целта   му беше и Ваня да си замине без хонорар.
Ти гледаш ли формата, четеш ли коментари?
Разбира се, че си е взел хонорар. Иначе нямаше да се връща безброй пъти и да търпи да го бият в главата с пластмасово шише. Ако не му платят ще ги попилее, той това го може.

# 1 636
  • София
Интересно обаче какво ще излъчи довечера ББ в дейли епизода.
Ако пак е в центъра на внимание Кулагин със стари кадри ще ги призная Simple Smile)))))

# 1 637
  • Ню Йорк
Колко странно. ББ изгони кульо, а троловете не се спират в темата  newsm78

Между другото, изключително грозно и селяндурско е да се обиждат хора на база теглото им, а някои тук не се спряха. Знам, че по селата това е най-важното, една жена да е кльощава, ама вземете се спрете. Има достатъчно други неща, които можете да обсъждате.
Това започна да прилича като кампания срещу Пеевски, оказва се, че и на него единствения му проблем е наднорменото тегло  ooooh! , кой какво крал и прал не е проблем стига да си с тяло на Аполон  Sick

# 1 638
Гала е супер дъно наистина, какви бяха тия въпроси по това време в сутрешно предаване, то не бяха диагнози, свга алкохол се лее, егати вика, новатв има проблеми с морала май. Изпи три чашки и не знае какво говори вече, К. Не искала да влезе при нея, после вика, а що па не. Дъно.

# 1 639
  • Оптимист по принуда
Уж безинтересно, пък търсите линк да го гледате.

Като в къщата - дай да го игнорираме, пък търчаха като за олимпиада да му докопат корсетите.

# 1 640
Наистина ли една от коментаторките на Гала се казва Банда?
Никога не съм мислела Гала за лош човек (само за глупава), но за да се обгражда все с такива неприятни хора, сигурно има причина...
Ти сериозно ли вярваш, че Гола решава? Тя е работничка, ако й наредят да води предаването с орангутан, и на орангутана ще предлага кафе с мазна усмивка. Та тя обсъжда пиенето на урина в ефир и се прехласва. Боже, Та това е просто пикня! Какво има толкова да я говорим рано сутрин. Но никак не е безобидна, защото има влияние, често вредно влияние.

# 1 641

Между другото, изключително грозно и селяндурско е да се обиждат хора на база теглото им, а някои тук не се спряха. Знам, че по селата това е най-важното, една жена да е кльощава, ама вземете се спрете. Има достатъчно други неща, които можете да обсъждате.
Това започна да прилича като кампания срещу Пеевски, оказва се, че и на него единствения му проблем е наднорменото тегло  ooooh! , кой какво крал и прал не е проблем стига да си с тяло на Аполон  Sick

Най-големият трол в темата си ти. Все едно и също си повтаряш и ни досади вече с глупостите си и омразата си към Кулагин. 100 човека написаха, че изгонването му е манипулирано и нагласено, но явно не четеш.

# 1 642
Някой спомена ли изобщо при Гала как лудото Ванче млатеше Кулагин?

# 1 643
  • София
Гала е супер дъно наистина, какви бяха тия въпроси по това време в сутрешно предаване, то не бяха диагнози, свга алкохол се лее, егати вика, новатв има проблеми с морала май. Изпи три чашки и не знае какво говори вече, К. Не искала да влезе при нея, после вика, а що па не. Дъно.
Гала пие в ефир ли Joy
Ако го качат после в Нова плей може и да погледна.

# 1 644

И ти в хОра, като шеф диригент. Joy

# 1 645
Някой спомена ли изобщо при Гала как лудото Ванче млатеше Кулагин?
То всички почти обсъдиха само Стефанаки нищо и за шамарите нищо също.

# 1 646
  • густо майна Филибето
Колко странно. ББ изгони кульо, а троловете не се спират в темата  newsm78

Това започна да прилича като кампания срещу Пеевски, оказва се, че и на него единствения му проблем е наднорменото тегло  ooooh! , кой какво крал и прал не е проблем стига да си с тяло на Аполон  Sick

Е, ти пък. Нали върху това се гради живота му - опаковката. Цял ден разговори кой как е облечен , с кого излиза. Даже книгата Как да влияем на хората не му се е налагало да чете, чел я е по рождение Grinning Попадала съм в такава среда. Кухи разговори и постоянно интриги. Но явно подобията му са много, и им харесва.

# 1 647

Най-големият трол в темата си ти. Все едно и също си повтаряш и ни досади вече с глупостите си и омразата си към Кулагин. 100 човека написаха, че изгонването му е манипулирано и нагласено, но явно не четеш.
Чукча писател,писател  и принцесата и тя. hahaha
С отварянето на вота снощи беше 70 на 30 за Ваня. Мръдна точно 2 пъти и остана на 71 на 29. Всички видяхме, че е фалшиф и излизането видяхме, че е режисирано. Кулагин си игра по сценарий, за да им угоди. Каза, че е там за парите си.

# 1 648
  • София
 =========Не знам защо нападението на Ваня беше пренебрегнато . Също и на Папи .=========  
То не беше пренебрегнато, а удобно оправдано от ББ, Ники Кънчев и всички "обективни" анализатори в студиото. Както казах и преди, правилата и в ББ и в реалния живот не важат са "звездите" явно.

# 1 649
  • София
Моят фаворит излезе миналата седмица и не мога да си представя как ще изберат за победител някой от останалите в къщата. Всички са от противен нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт