VIP Brother ♛ Женско царство ♛ - Тема 6 /14.10. - 21.10.2018/

• 124 672
  • 4 874
  •   1
Отговори
# 2 205
Прозрачни били.....

# 2 206
Така, не видяхме прозрачните гащи и Кулагин и Ваня, но както и да е. Добре беше.
Лека ви от мен пандишпанчета. Hug

# 2 207
Май само Стефан не иска брак. След като видях, когато и каза чрез предаването, че може да очаква предложение (естествено, провокиран от ББ, а не по собствена инициатива) и Гала на другата сутрин в предаването си не стъпваше по земята от щастие и гледаше тези кадри в предаването си като хипнотизирана и влюбена тийнейджърка.

# 2 208
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
И аз така чух.... За гащите на Мира говорим, нали?  Joy

# 2 209
Тъкмо го пуснах, то взе, че свърши. Мира тъкмо пак щеше да плаче. Изтървах.

# 2 210
Петко ме питА:
- Да не направихте нещо с Роузи?
И аз казАх:
- Нещо такова.
Joy Joy Joy
То при Ричко всичко е нещо като нищо Joy

# 2 211
Същите...

Лека нощ и от мен, до утре.

# 2 212
НасетУ как ще разпери ушите от кеф, след като чу за прозрачните гащи. Joy

# 2 213
Съжалих,че гледАх...ойойойой

# 2 214
И ся кво... кризата с тортичката на Лора по- грандиозна от шушукането за прозрачните гащи на Мира? Да им имам аршина на ви ай Пи- така. А Мира на била к... що не се развика сега , ама пусто простително. Лигня безподобна.

# 2 215
  • Кърджали

А къде са Азис и Сашка днес?

Не само днес ги нямаше, ами и в четвъртък и петък май ги нямаше.

# 2 216
Ричи, обаче ме разби. В опита си да се оправдае пред Рози й обясни, че всъщност в началото се очаквало от него да спи с Нора. Направо строши тъпомера гОркия Joy

Утре специално ще гледам Гала, за да видя дали ще се коментира изказването на Стефан за децата и реакцията на Мира и Петко. Все си мисля, обаче, че много удобно ще го избегнат

Лека от мен момичета

# 2 217
Александра Сърчаджиева, ако и е останало малко достойнство, ще спре да участва в тази пародия Вип Брадър. Също и Ласкин, ако има такова останало, трябва да я спре на момента.

# 2 218
Лорчето в кой лагер е, предполагам при шефА?

# 2 219
Аз пък не разбрах какво толкова обидно каза Ричард за Роузи. Правили са там нещо под завивките и той просто се похвали на Стефан. На нея и е било абсолютно ясно, че цяла България ще ги види, така че това, че вътре още пет интриганта знаят, голям праз.

Общи условия

Активация на акаунт